flyman написав:60 ор.плат, означає, що відбулося досягнення "дна КРЖН".А 100 ор.плат., це нормальне функціонування КРЖН.
ну вообщето 130...150 арендных плат это норма в Украине... но у меня вопрос, есть хоть малейшее движение в сторону 60...100 ??? или пока что мы лихо вскочили в дипазон 200...300 ?!
допустим, що проїзд із наступного місяця 25 грн. в маршрутці із Бородянки до найближчого метро, за місяць вийде 1000 грн., виходить пересіченому дешевше чим оренда в Києві + проїзд.
Я бачу, що іпеня Ірпеня навпаки більше мають шансів жити, чим "зажравшийся Київ"
flyman написав:60 ор.плат, означає, що відбулося досягнення "дна КРЖН".А 100 ор.плат., це нормальне функціонування КРЖН.
ну вообщето 130...150 арендных плат это норма в Украине... но у меня вопрос, есть хоть малейшее движение в сторону 60...100 ??? или пока что мы лихо вскочили в дипазон 200...300 ?!
дивись, наразі черговий різкий девал, в так як інерційність РН більша чим ринок оренди, тому маєм рух у сторону 200..300. З часом буде вирівнюватися. А так як ми говорим про інерційність, то по принципу маятника співвідношення пролітає точку рівноваги 100 ор. плат і падає далі до мінімуму 60 ор. плат. Як на мене, в цій точці тре заходити із покупкою нерухомості з метою інвестицій.
flyman написав:пролітає точку рівноваги 100 ор. плат і падає далі до мінімуму 60 ор. плат.Як на мене, в цій точці тре заходити із покупкою нерухомості з метою інвестицій.
я хочу напомнить что 130...150 арендных плат это доходность около 8% годовых
а 60...100 арендных плат это уже что-то вроде гривневых депозитов...
flyman написав:пролітає точку рівноваги 100 ор. плат і падає далі до мінімуму 60 ор. плат.Як на мене, в цій точці тре заходити із покупкою нерухомості з метою інвестицій.
50 ор. плат - дохідність грн депо 100 ор. плат - дохідність дол. депо. Як на мене, оренда ризикованіше за депо, тому має бути додаткова премія за надлишковий ризик.
50 ор. плат - дохідність грн депо 100 ор. плат - дохідність дол. депо. Як на мене, оренда ризикованіше за депо, тому має бути додаткова премія за надлишковий ризик.
Сказал чел зависший с nn% своих вкладов в банках-банкротах и рассчитывающий только на милость ФГВФЛ. И при этом продолжающий ориентироваться на ставки банков, которые обанкротятся в самом ближайшем будущем."Гвозди бы делать из этих людей - в мире бы не было крепче гвоздей."
yura_ написав:я хочу напомнить что 130...150 арендных плат это доходность около 8% годовых
Сказал чел зависший с nn% своих вкладов в банках-банкротах и рассчитывающий только на милость ФГВФЛ. "Гвозди бы делать из этих людей - в мире бы не было крепче гвоздей."
див. вище
Посмотрел в авизо свой бывший сегмент однушек на соломенке, короче на первый взгляд есть падение гдето 60--->40, т.е. около 30...40%. Внушительно Подивився я на свій депокошик, похудання десь на 3..4%. Так в чім сила, бро?