Спасибо, я так понял от 300 уе (на данный момент условно 6500грн.) на домохозяйство, которые можно без потери в так скажем "качестве" жизни изъять из семейного бюджета..Нормальненько так....Спасибо
|
|
![]()
маячня Мої аргументи Заощадження: 1. Міцне здоров"я 2. Добрі знання і навики 3. Золото, дорогоцінні камені, предмети старовини і всяки мистецькі витвори 4. Вільноконвертована валюта і частково локальна 5. ЦП Востаннє редагувалось flyman в П'ят 13 бер, 2015 16:54, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?1 Здоровя не передаш , а тому це не заощадження 2 Навики не передаш - в корзину 3 Золото... і так далі на протязі останніх 20 років змінювалось в ціні так само як і нерухомість ( як було в 2000 1 київський м2 = 1 трійську унцію , так і є через 15 років) 4 Вільноконвертована валюта в перерахунку на доходи і ціни товарів втратила до 7 разів по нафті,золоту,нерухомості. То хто з нас несе маячню ?
![]()
излишек условен. с дохода 10000 на хлебе и воде можно 300 уе отложить, но вряд ли это делает на сегодня человека средним классом думаю нужно смотреть на доход на нос в семье на сегодня около 15000 грн на нос (чистыми) - нижняя граница среднего класса, как его понимаю я (для семьи из 3-х человек) для двоих это где-то 17500 для одного 20000 ![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?Вы сейчас зря это сказали...Вам теперь будут это вспоминать как господину Безликому его "Киев с зп от 10кгрн". У пересичных такие суммы называются заоблачными и не относятся к среднему классу..
![]()
Та да... 10 000 грн дохода в месяц сейчас в Украине только голытьба получает))). Востаннє редагувалось antey1969 в П'ят 13 бер, 2015 17:15, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Спасибо. И какой вывод? Не понял пояснения? Цифры искусственно завышены? На сколько? 3) Починаючи з 2001 року загальна площа визначається з урахуванням літніх приміщень із встановленими знижувальними коефіцієнтами. 4) До загальної площі житлового фонду та кількості квартир, включено дані підприємств-банкрутів та тих, що повністю припинили діяльність.(с 2004) ??? Востаннє редагувалось Crop в П'ят 13 бер, 2015 17:23, всього редагувалось 2 разів.
|
|