|
Дельта Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 11 лют, 2015 20:25
BBC написав: msn написав:Есть карты в грн. и USD. Можно ли конвертировать USD на грн. карту? Курс для карт 25.5000, как это сделать в MyDelta?
Для карт это курс из ГРН в Долл. США. Смотрите обратный курс.
еще не забывать о -5%
-
su27su
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 50 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 лют, 2015 20:44
su27su написав: BBC написав: msn написав:Есть карты в грн. и USD. Можно ли конвертировать USD на грн. карту? Курс для карт 25.5000, как это сделать в MyDelta?
Для карт это курс из ГРН в Долл. США. Смотрите обратный курс.
еще не забывать о -5%
В отделениях с курсом 21.5 грн за 1 бакс не берут 5% за конвертацию.
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 221 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 лют, 2015 20:49
Почитав форум, насторожився. Домовились на відділенні про те що близький родич знімає валюту з поточного рахунку, а я вношу на себе. На форумі проскакують думки що ФГВ не буде відшкодовувати ці кошти, бо це наче махінація. Хто знає, проясніть ситуацію, чи це дійсно так, бо звучить абсурдно. Чим керуються, якими законами, коли визнають угоди *нікчемними*?
-
maksjustmaks
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 33 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 лют, 2015 20:49
bosson513 написав: natik_sf написав:Скільки часу ж треба щоб перевірити всі такі перекидки... та і відмовити не мають права, все по закону, мої гроші що хочу то і роблю...
не менее 6 месяцев при вводе ВА и на выходе нет 100% что будет решение о отзыве лицензий и привлечения Фонда для выплат. Вы совершенно правы , автор "вентилятора" сам признал - он всего лишь теоретик , фантазирует и сразу же предупреждает . 
Я не теоретик, практик с опытом 3-х ВА. То, что по истечению 6 месяцев, это не всегда правда, как проходит работа, но не менее 3-х.И в основном ВА это выход для замороженных денежных средств. Банк парализует не просто так, нет денег , где взять в ближайшее время, кто подрядиться спасать ? В моем опыте после ВА была всегда ликвидация. Другое дело когда крупный банк поглощает более мелкий, но работающий, хотя у него и проблемы. Так было Home Credit , который отошел к Платинум банку, тогда безболезненно все вкладчики перешли в этот банк.
Востаннє редагувалось Bars2013 в Сер 11 лют, 2015 21:01, всього редагувалось 1 раз.
-
Bars2013
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 93 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 лют, 2015 20:52
maksjustmaks написав:Почитав форум, насторожився. Домовились на відділенні про те що близький родич знімає валюту з поточного рахунку, а я вношу на себе. На форумі проскакують думки що ФГВ не буде відшкодовувати ці кошти, бо це наче махінація. Хто знає, проясніть ситуацію, чи це дійсно так, бо звучить абсурдно. Чим керуються, якими законами, коли визнають угоди *нікчемними*?
Сам об этом думал. Думаю если через кассу то без проблем, т.к. ваши переводы не связаны.Это если внутрибанковский перевод,тогда видно что Иванов перевел валюту Петрову. А если через кассу, то это не доказуемо.Надо сверять время первода и прочее ( впридачу лимит 15 000 грн в день в валюте можно снимать, сейчас это 580 долларов)
-
Evgeny
-
1
- Форумчанин року
-
- Подякував: 3750 раз.
- Подякували: 11991 раз.
-
-
Профіль
-
-
52
27
2
2
Додано: Сер 11 лют, 2015 20:54
zzzzzz От власне. Може я собі гуляв, зайшов в Дельту і такий взяв і вніс валюту. А мама потім така опа і зняла валюту з Дельти, а ми навіть не бачились і навіть не знаєм що обслуговуємся в одному банку) Коротше маячня якась.
-
maksjustmaks
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 лют, 2015 20:58
Вопрос к Delta official - когда у Вас заработают карты MasterCard «Віртуальна картка» в долларах США? А то открытие доступно, а вот расчеты с помощью этой карты не возможны!?
-
Valeriy237
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 20 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 лют, 2015 20:58
maksjustmaks написав:zzzzzz От власне. Може я собі гуляв, зайшов в Дельту і такий взяв і вніс валюту. А мама потім така опа і зняла валюту з Дельти, а ми навіть не бачились і навіть не знаєм що обслуговуємся в одному банку) Коротше маячня якась.
Маячня или нет, но я сегодня делала такую же операцию в другом банке на 2000 долларов, мне предложили сделать межбанковский перевод,я отказался.Лучше похожу 4 дня,чем потом по судам полгода бегать.
-
Evgeny
-
1
- Форумчанин року
-
- Подякував: 3750 раз.
- Подякували: 11991 раз.
-
-
Профіль
-
-
52
27
2
2
Додано: Сер 11 лют, 2015 21:02
zzzzzz Міжбанківський перевід це да, стрьом. А до двох окремих операцій зняття і внесення (в межах ліміту НБУ звичайно) не прикопаєшся, принаймні якщо керуватись законами.
-
maksjustmaks
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 лют, 2015 21:12
maksjustmaks написав:Почитав форум, насторожився. Домовились на відділенні про те що близький родич знімає валюту з поточного рахунку, а я вношу на себе. На форумі проскакують думки що ФГВ не буде відшкодовувати ці кошти, бо це наче махінація. Хто знає, проясніть ситуацію, чи це дійсно так, бо звучить абсурдно. Чим керуються, якими законами, коли визнають угоди *нікчемними*?
Если снимать и ложить будете через кассу будет все ОК если признают договор "нікчемними" -деньги просто возвращаю туда от куда пришли в вашем случае через кассу тому кто вносил
-
su27su
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 50 раз.
-
-
Профіль
-
-
|