Frant написав:Інформація про реальний рівеь ЗП в Києві.8 000 - 10 000 грн брудними - це максимум. В столиці!Для найманого спеціаліста.Байки про ЗП 20 000 у трактористів-комбайнерів - залиште для оленів)))
1.У трактористів може такої зарплатні й немає, а у кваліфікованих комбайнерів – є. 2.Якщо є бажання заробляти 20 000 грн., то йдіть вчитись на комбайнера, а не протирайте штани за копійки у теплому офісі.
Почитай, балабол, які реальні ЗП в агросекторі - вд 5 000 до 8 000 грн:
Це мені нагадує пропозицію вимірювати середню температуру по лікарні, та на підставі цього лікувати хворих. Я вам про зарплатню кваліфікованого комбайнера, який працює на техніці вартістю більше за 150куе, а ви мені про вакансії в агросекторі
Эгоист написав:Кстати, МВФ потребовал отменить упрощенку до конца 2017-го. Так, что малый бизнес - капут.
Так що, чекати Понанеха і копрокодерів із дупамийним інструментом в Щецині?
Ага, купуй нерухомість під аренду де-небудь в Польші.
КГС із своїм новосртоєм вна Обухівській вилітає із топ-чарта і його місце займає 2к бомжатнік в дупі Щеціна за 92Кзлотих 22,(2)куе із торгом під ремонт. 3трибека срочно запасається валер"єнкою і вазеліном, Мальвіни в недоумєнії смотрять в зеркало не недобритий лобок по лінії бікіні.
Не переживайте за малый бизнес. Государство должно быть сильным, чтобы заставить соблюдать свои законы. Упрощенку ввели в свое время потому что все работали в черную и платили взятки. Людям дали возможность вместо взяток платить упрощенку. Не из благородства, а от бессилия. Сейчас госуправление не лучше. Отменят упрощенку, мелкий бизнес начнет работать в черную и расцветет коррупция, что запустит цены ракетой вверх. Если во власти не дураки, то должны понимать, что не имея эффективного аппарата в такую аферу лучше не лезть. Они ничего даже с зарплатами в конвертах не могут сделать, а замахнулись на то, чтобы заставить мелкий бизнес платить больше налогов...
Влад, так вы так и не ответили, как вы разделили украинское общество на сегменты: позорных рабов-иждивенцев и ответственных граждан. Куда вошел весь госаппарат, АП, ВРУ, и т.д.? Это важно понимать. Ведь если в госаппарате всем рулят иждивенцы (а судя по вашим ожиданиям по отмене упрощенки - вы склонны думать именно так). То какая надежда на перемены? Приходит туда такой "Ответственный гражданин", типа какого-нибудь Шереметы или Абромявичуса, и либо становится "рабом-иждивенцем", либо идет нах. Че делать в такой ситуации?
Frant У нас з вами різні джерела інформації. Свої висновки робите тільки на підставі публікацій, тому ви теоретик, який вірить в те, що хоче вірить. Я свої висновки роблю в тому числі і на підставі даних, які мені надають безпосередньо роботодавці. Тому я- роботодавець, а ви – теоретик викладач. Моя жінка певний час працювала викладачем у ВУЗі, так вона каже, що ті чоловіки які нічого більше не вміють робити, йдуть працювати вчителями. Повністю з нею згоден.
reus написав:Frant У нас з вами різні джерела інформації. Свої висновки робите тільки на підставі публікацій, тому ви теоретик, який вірить в те, що хоче вірить. Я свої висновки роблю в тому числі і на підставі даних, які мені надають безпосередньо роботодавці. Тому я- роботодавець, а ви – теоретик викладач. Моя жінка певний час працювала викладачем у ВУЗі, так вона каже, що ті чоловіки які нічого більше не вміють робити, йдуть працювати вчителями. Повністю з нею згоден.
ПОдруга рассказала че за декабрь 2016 КАН продал в тетрисе 2 квартиры по 3 куе за квадрат... Как и прогнозировалось, пусть КАН такой конский ценник кушает сам:-)