Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Hotab написав:...держава не вміє проконтролювати доходи і витрати пана Ями
А чо та держава пхає носа у особисті статки свого громодянина? Громадянин дозволив їй там копирсатися, чи держава сама (через парламент) собі це дозволила, протягнувши відповідні закони?...ну а потім -- революція, але краще звичайна соціальна комуна типу північних країн (половина з них -- це королівства )... Таки треба прочитати Капітал, і навіть не вивчати політекономію
Hotab написав:І йому незрозуміло , чому Яма по всім цим пунктам платить нулі? І ці нулі не тому, що він з голоду пухне, а тому що слабка держава не вміє проконтролювати доходи і витрати пана Ями. То в який бік пан moveton хоче коректувати державу?? Щоб Ямам ще і молоко за шкідливість наливали безкоштовно?
Тут ошибка уже в посыле, что главная проблема, что государство недостаточно сильно. Отсюда и недостаток фантазии в вариантах что стоит поменять. А ведь они очевидны, если вспомнить, что кроме силового забирания может быть ещё вариант "добровольно принесёт". Для этого надо всего лишь, чтобы государство выполняло свой собственный закон о защите прав потребителей и действительно оказывало своим гражданам услуги, которые хочет конкретный гражданин, а не навязывало те, что само считает нужным. И тогда, как показывает опыт миллионов успешных коммерческих компаний, клиент прибежит сам и деньги отдаст без всякой специальной налоговой и слежки, что на содержании этой самой налоговой позволяет не хило сэкономить.
Да, это сильно сложнее, чем силой забрать и поделить. Но ведь сыр-бор отделиться от СССР 34 года назад был в том числе и в том, чтобы начать считать граждан свободными людьми со своими мозгами, а не стадом, которому запрещено думать и оно должно делать придуманное государством? Врали, конечно, но лозунги такие были.
Hotab написав:Про всякі там ПДВ мірятись не будемо, хто там знає хто де купує корзину з їдлом . Але з інформації пана Ями, що він смарта загазував і навіть не вписував той газ в техпаспорт, техніку і шмотки він купує або за кордоном або у сірих (зі словами «всі укр.офіційні магазини окуіли, у них все дорого) то можна уявити,,де він заправляється (на сірих безакцизках) і купляє їжу.
То що, Яма (мова не про нього, а всіх подібних мудаків) паразитує на чесних платниках податків, чи ні???
Ну тут просто по-определению термина "паразит". В списке ни одного пункта, где он что-то отбирает непосредственно у "чесних платниках податків". Так что нет, не паразитирует. Терпеть, вроде, можно, но может и не правильно это и нужно заставить, чтобы начал.
Hotab написав:Хотаб сплачує більше 1куєвро ПДФО , ще кілька сот євро ВЗ ... чому Яма по всім цим пунктам платить нулі?
Навіщо ви це все понаписали? Що незрозуміло було в словах "цікаво було б розібрати інший варіант..." Тобто прийняти не ваше реальне співвідношення цифр (яке до того ж ніхто достеменно не знає), а умовне, але цілком реалістичне, хоча, може і не за участі названих персонажів. Ви вже, здається, втретє перекручуєте первісний сенс, відкидаєте все, на що у вас немає відповіді, додаєте від себе щось, на що у вас відповідей багато, і з оцим всім сперечаєтесь. Вірю, що себе ви у своїй правоті цілком переконали.
цікаво було б розібрати інший варіант..." Тобто прийняти не ваше реальне співвідношення цифр (яке до того ж ніхто достеменно не знає), а умовне, але цілком реалістичне, хоча, може і не за участі названих персонажів.
Ну так може тоді і називати потрібно якихось «інших персонажів», або видумані нік-нейми?? Може ті інші персонажі, з тим іншим співвідношенням, і мовчали б на умовного yama)) . Може учасники дискусії, які не засуджують пана yama і мають саме оте співвідношенням, тому їх влаштовує)) )
відкидаєте все, на що у вас немає відповіді,
Які відповіді вам не вдалось знайти?
В списке ни одного пункта, где он что-то отбирает непосредственно у "чесних платниках податків".
Це лише тому, що вам досі не вдалось усвідомити, що гроші у держави взялись лише від тих, хто їй заплатив у вигляді податків і зборів. Тобто умовний yama залазить в кишеню саме їм, безкоштовно користуючись тим, що вони профінансували. Більше того, у випадку, коли грошей потрібно раптом набагато більше, ніж є (напад на державу та необхідність фінансувати оборону) , то держава знову ж таки через свою слабкість не може примусити пана yama почати нарешті платити податки, то вона бере ще більше з тих, хто податки платить. Тобто тут безпосередня відповідальність (як мінімум моральна) пана yama перед тими, хто платить справно. І на чиїх шиях він паразитує.
Щодо раніше піднятої теми: шахрайство з банківськими картками на ОЛХ. Ще одна спроба «купити» у мене , вирішив пройти трохи довше , подивитись що буде далі. Результат. У шахрая все таки нема даних про наявність відсутність карток і грошей на них. Він запропонував на вибір Райф, ощад і укрексім. Я йому дав номер ощадівської. Він згенерував посилання , і прислав мені зі словами «це електронний чек». Я не переходив, почав його розводити на спілкування, він сказав що там має відкритись отаке. І необхідно натиснути кнопку «отримати» Далі я не пішов, бо зі смартфона. Може з компа і перейшов би подивитись що далі.
Повідомлення на теплу лінію ощаду нічого не дало, сказали «йди в кіберполіцію»
Hotab написав:Щодо раніше піднятої теми: шахрайство з банківськими картками на ОЛХ. Ще одна спроба «купити» у мене , вирішив пройти трохи довше , подивитись що буде далі. Результат. У шахрая все таки нема даних про наявність відсутність карток і грошей на них. Він запропонував на вибір Райф, ощад і укрексім. Я йому дав номер ощадівської. Він згенерував посилання , і прислав мені зі словами «це електронний чек». Я не переходив, почав його розводити на спілкування, він сказав що там має відкритись отаке. І необхідно натиснути кнопку «отримати» Далі я не пішов, бо зі смартфона. Може з компа і перейшов би подивитись що далі.
Повідомлення на теплу лінію ощаду нічого не дало, сказали «йди в кіберполіцію»
URL безпалівний))) Думаю, якщо натиснути на кнопку, перейде на фішингову сторінку, що копіює ІБ, щоб ви ввели логін/пароль і потім код двофакторної авторизації якщо є. Одночасно з тим вже в ваш реальний акаунт з цими даними логіниться шахрай.
Hotab написав:Які відповіді вам не вдалось знайти?
Ну можна почати з отого останнього запитання про те, хто кого обкрадає в тій уявній ситуації з податками. Замість щоб розповідати про неіснуючих персонажів і неправильно обрані нікнейми, просто оцінити запропоновану ситуацію і дати відповідь. В рамках приходу до тями, так би мовити.