sens Ну раньше был,ДЕНДИ - БАНК.Закончил прямым кидаловом как юриков так и физиков,потом эта морда маненько посидела в сизо,прикупила им же кинутых бабушек,и спокойно прошла депутаты
clientage Когда дают на подпись этот листик, там речь идет только о том, какие вклады не подпадают под гарантии, но там не пишут, что этот конкретный вклад (который я открываю) не подпадает. Такое на подпись знаю дает Укрэксим, Терра, УПБ.
А чи не можна додати до графіків ще одну криву - об'єкта що тримає заощадження у співвідношенні 50/50 грн/дол., скільки такій особі потрібно було б відкладати кошти на "пенсію"?
Спочатку так і зробив, але воно майже зливається з доларовою, якось нецікаво виходить.
Deutsch написав:))) Мені цікаво перевірити слова "фінансових консультантів", що обіцяють золоті гори, якщо відкладати потроху на великому проміжку часу. Звісно вони рекомендують вкладатися у накопичувальне страхування життя, але як на мене, то депозит - більш мобільний та простий продукт з визначеною дохідністю. ps. важливість та необхідність страхування, як захисту за певну плату, не заперечую.
До тих "фінансових консультантів" відношуся з високою долею скептицизму. Наразі мені невідомо жодної серйозної компанії зі зрозумілими умовами у цій сфері в Україні. Взагалі, довірити на капітал на строк більший, ніж вік країни, якійсь конторі з незрозумілими активами, меншими навіть за невеличкий банк, з зовсім незрозумілими джерелами доходу, а ще гірше, що консультанти (принаймні ті, з якими довелося спілкуватися) геть не здатні розказати більше, ніж у них в рекламній листівці, і взагалі не мають уявлення, чим займаються.
А найсмішніше - це те, що на сьогодні у тих самих страхових компаній в України невеликий вибір, куди вкласти активи. Перелік можливих варіантів є у закони про страхові (не пам"ятаю точно як зветься). І основний інструмент страхових в Україні - фанфари - депозити. Тобто ви замість того, щоб покласти депозит самотужки, віддасте гроші страховій, щоб зробила те саме.
До речі, депозит, при всіх його ризиках, має надзвичайну перевагу перед договором страхування: - більша дохідність - прозорість - наявність певного страхування депозиту - можливість перевести капітал у стислі строки в інший актив.
qwerty124 написав:clientage Когда дают на подпись этот листик, там речь идет только о том, какие вклады не подпадают под гарантии, но там не пишут, что этот конкретный вклад (который я открываю) не подпадает. Такое на подпись знаю дает Укрэксим, Терра, УПБ.
такая заява, согласитесь, от лукавого. (В приватовском Договоре есть п."Этот вклад застрахован в системе гарантир-я вкладов", в других банках-- тоже-- (по-памяти) раньше был такой пунт, мож не у всех
Востаннє редагувалось opatia в Сер 15 січ, 2014 13:42, всього редагувалось 1 раз.
qwerty124 написав:clientage Когда дают на подпись этот листик, там речь идет только о том, какие вклады не подпадают под гарантии, но там не пишут, что этот конкретный вклад (который я открываю) не подпадает. Такое на подпись знаю дает Укрэксим, Терра, УПБ.
такая заява, согласитесь, от лукавого. (В приватовском Договоре есть п."Этот вклад застрахован в системе гарантир-я вкладов", в других банках-- тоже-- (по-памяти) раньше был такой пунт, мож не у всех
Согласен, что она в целом бессмысленная, но, на мой взгляд, приравнять подпись под этой информацией нельзя приравнивать к отказу от гарантий Фонда.
osya1964 написав:sens Ну раньше был,ДЕНДИ - БАНК.Закончил прямым кидаловом как юриков так и физиков,потом эта морда маненько посидела в сизо,прикупила им же кинутых бабушек,и спокойно прошла депутаты