а ну-да ну-да .. сорри )
|
|
![]() Re: Байки про банки і не тільки....
так было раньше, сейчас % с момента ввода ВА уже не начисляются Статья 36, часть 5, пункт 5. ![]() АКТИВ, ЄГБ, ФОРУМри истории о нехороших банках Что общего у Еврогазбанка, «Форума» и Актив Банка? Другой пример – позиция регулятора по «карманному» банку экс-главы «Нафтогаза» Алексея Ивченко. Этот бизнесмен в общении с Forbes когда-то признал, что в проблемах с предприятием «виноват всегда собственник». Проблемы у учреждения начались сразу после Евромайдана. Банкиры в общении с Forbes объясняют это тем, что клиенты банка предпочли попросту вывести средства из банка за пределы страны. После того как в банк вошла временная администрация, перед бизнесменом Ивченко встал вопрос о целесообразности обслуживания кредитов, выданных своим же предприятиям. Бизнесмен решил обратиться к своему соратнику по «Оранжевому Майдану» – Давиду Жвании. У последнего с банковским бизнесом сложилось куда лучше. Так, по словам собеседника Forbes, Ивченко активно работает над тем, чтобы выкупить портфель своих кредитов через Диамант Банк. «Диаманту» такая сделка интересна не только увеличением качественных активов по хорошей цене, а еще и возможностью привлечения рефинансирования от НБУ под такую сделку. «В итоге кредиты куплены, плюс под них получено достаточно интересное фондирование», – поясняет банкир на правах анонимности. Разумеется, происходят эти события под наблюдением НБУ. ![]() Отделение 24 на Чкалова ведет себя по-другому, мотивируя что у них нет валюты, что два дня вообще не было подкрепления....03-04 сентября 100-300 долл... сегодня 0 долл. 0 центов... Так что видимо Вам повезло.... на минфине пишут тоже самое что и я, только в Киеве отдают суммами до 500долл Востаннє редагувалось dreamsunny в П'ят 05 вер, 2014 14:50, всього редагувалось 2 разів.
![]() Говорили – балакали, сіли та заплакали...Характерник казав що якось знає Гонтареву, час їй зателефонувати, та спитати - чи ви там п'яні усі?
У зв’язку із численними запитами банків щодо практичного застосування окремих вимог постанови Правління Національного банку України від 29.08.2014 № 540
Ну все зрозуміло, А теперка наступний абзац:
Суть зрозуміло. Тобто, видача всеж таки можлива, але є одне але скорочено АЄОА! Нехай ваші аАйтішники, поє...ся, зроблять заплатку, щоб з картки можна було виплачувати по заяві. Незрозуміло, та на який вибачте "хрін", забороняти, якщо можна всеж таки зняти? Може щоб по клірінгу нейшло? Та все одно баланс рахунку 2625 змінеться. Лист ще вчора, правда на корпоративну пошту начальника іншого банку... А з переказами це зовсім ...уйня вибачте, яка різниця, відкіля видавати валюту - з системи переказу, чи рахунку - це прийнято для додаткового прибутку БК Окрім того, що ми здерли 50 гривень з людини, ніякої користі від 540 немає. НБУ мабуть вчився у лаврова: Отож бо і воно... Востаннє редагувалось Acceptus в П'ят 05 вер, 2014 10:53, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Байки про банки і не тільки....Ви самі трохи плутаєте та заплутуєте форумчан. "З картки" = "з використанням електронного платіжного засобу". Тоюто сей варіянт - тільки гривнею. З картрахунку за заявою на видачу готівки, тобто без картки - можна валютою. Звісно, у певних банках були реалізовані ІТ рішення, що зводили усі операції з картрахунком до першого варіанту (цьому є просте пояснення - простіше і менше документообігу). І так, вони зараз будуть у складному становищі бо треба реалізувати процесс за другою схемою, якщо його не було. АЄОА - це, взагалі-то, суто проблема банку і недалекоглядності замовників. Нащо взагалі ці пассажі "тут можна, тут не можна тут рибу загортали"? Ну це елементарно. Це те саме, як банки роблять на банкоматах окремі сценарії для карток чужих банків - зайві запитання та сильно завищені паузи. Щоб комусь набридло чи хтось щось не зрозумів і менше зняли. ![]() Re: Байки про банки і не тільки....Вот-вот. Не все же вникают. В отделении лапшу навешают - многие согласятся и снимут гривну (даже не узнав о возможности снять в другой валюте). Будут от некоторых жалобы "А мне в отделении сказали, что нельзя! Разберитесь.", но никто не будет разбираться.
![]()
В чому я помиляюся? Я питаю на який... це зробленно? Це не логічно! Абсолютно "по дебілному"! Базанс рахунку, хоч так хоч так змінеться!
Ага! Та то ви дядю не в гадали. Зараз всі наявні українці, та ті які тількі народилися, мають в крові додатковий ген, який відповідає за "гоні мої бакси" - і я переконанний що це правильно! Люди і так залишили вклад в долларах, а теперка їм ще і відсотки гривнею... та щас, в мене дурних нема... А віддати не можу, бо це не проблема банків, а проблема мізку людини, яка написала роз'яснення до 540. ![]() Сёдня стукнулся рогами в кормушки отдений: Альфа, ягеля нет. Сбербанк 100 у.е. Прихожу в 3 банк, там тоже нет. Тогда спрашиваю: Со счета снять можно? "Нет ничего, если нацбанк придет и найдет хоть доллар, оштрафует".
Тогда рождается вариант: пополняю свой счет и тут же откупаю сумму пополнения. Мож опыт кому сгодится.
|
|