AlexJ написав:Коллеги! Вы чего-то многого мне приписали! Я просто показал актуальные естественные мысленные метания/рассуждения человека, имеющего некоторое количество денег и беспокоящегося за них. Так как никто не знает будущего, то все подобные мысли и меня обуревают и бросают из стороны в сторону. Козак-характерник своим непревзойденным слогом удивительно выпукло их выпятил, а я лишь собрал воедино "нетленку" нелегкой жизни депозитчика, коим также являюсь. И ничто депозитное мне не чуждо.
На мою думку козака просто не вірно зрозуміли(не ВИ,а ті хто читали вашу підбірку), припустим його портфель мільйон уе. Так як робота йому приность гривневий дохід то він шукав варіант його корвертнути в уе. Крім того 15тис грн він тримає на поточному. Тобто як він давно ділився на 90 і більше в зелені.
Ukrainian написав:Виникло закономірне питання що буде з депозитами в банках у випадку введення НС? В договорах таке прописано.
може це все організовано банками щоб грошей не віддавати? ще й груп ДФ скористало з придбанням Правексу?
а якщо серйозно, то Охріменко твердить, що НС вводиться не для того, щоб банки могли б не повертати депозитів, а з інших міркувань
LSA21 января 2014, 09:45 . Александр скажите что будет с Банками и их деятельностью если введут Чрезвычайное положение (об этом уже говорят)
Ответ эксперта Александр Охрименко21 января 2014, 09:53. Ничего не будет. ЧП это ограничение политических свобод, а не экономическое. Типа нельзя будет митинги и будут патрули на улице…
А от Квестор, пригадується, колись казав, що навіть у Грузії, навіть під час війни у 2008 прцювали без проблем навіть російські банки. Це так, для підвищення оптимізму.
Ukrainian написав:Виникло закономірне питання що буде з депозитами в банках у випадку введення НС? В договорах таке прописано.
"Интернет-банкирам" не завидую...
З А К О Н У К Р А Ї Н И
Про правовий режим надзвичайного стану
Стаття 18. Додаткові заходи правового режиму надзвичайного стану у зв'язку з масовими порушеннями громадського порядку
6) заборона виготовлення і розповсюдження інформаційних матеріалів, що можуть дестабілізувати обстановку;
7) регулювання роботи цивільних теле- та радіоцентрів, заборона роботи аматорських радіопередавальних засобів та радіовипромінювальних пристроїв особистого і колективного користування;
особливі правила користування зв'язком та передачі інформації через комп'ютерні мережі;
Я не знаю как там у вас в киевах, а вот у нас в мухосранске с банками всё ОК! Вчера звонит мне дама из банка и говорит: "У вас тут депозит закончился, прийдите пожалуйста заберите. " Я ей грю мол: "Ой, слушайте. дубарь такой на улице! А нельзя ли его как то продлить? ну автопролонгация там есь кака то?" Она мне объясняет что мол нету, но она может всё подготовить, оформить, но мне всё равно нуно буит подъехать черкануть подпись, шоп усё пучком было! Вот это сервис! Я забыл ещё вариант предлодить - шоб она сама ко мне приехала! Ну позвонит ещё раз - предложу!