Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
funtic написав:Amethyst ще нема хати, і овдп нема просто роздуми куди інвестувати грн
була така тема в Київі (Львові, Трускавці траплялось багато раз)-організували фірму: знімали житло по 10к , людям здавали по 14-15к (правда робили прибирання і якщо потрібно, дрібний ремонт)
ihorsic написав:А тут всі пишуть що валютні ОВДП нікому не потрібні. А виявляється вони потрібні не лише мені
4% за 18 місяців (зверніть увагу на інфляцію долара, саме в Україні) вона не 25-30% як в гривні, але 12% (якщо купувати ліки, продукти, товари для будівництва і ще багато чого)
тримати 18 місяців в бумагах-під такий відсоток це *опа
порахуйте на пальцях: я продав долар в кінці червня по 41,88грн, закинув на 3міс депо сьогодні Райфайзен продає долар (50к) по 41,30грн (якщо маєте декілька родичів, то 200к за день ноу проблем), за 3міс профіт 5% (так, минуло лише 50днів, а не 92), побачимо курс грн на початку жовтня, тоді буде точніше.
funtic написав:що краще вибрати для інвестиції на сьогодні овдп грн чи здача в оренду квартири в обласному центрі? перше простіше але є ризик девальвації грн , друге стабільніше по дохідності але менший дохід і більше проблем з обслуговуванням
у мене 3х кімнатна стоїть 6 років зачинена, це була моя власна квартира де прожив 24 років (половину часу в рейсах), все в ній (окрім установки кондиціонера) зробив своїми руками(ще батьки допомагали), для мене краще продати ніж бачити як хтось ґвалтує твоє житло.
Зважаючи на курс - як варіант купити валюту (доляр) а там видно буде))
Взагалі оренда і ОВДП/депозити це діаметрально протилежні види інвестицій. Як правило люди обирають або одне або інше. Дуже мало є людей у яких і декілька квартир в оренді і декілька мільйонів в ОВДП - або одне або інше. Чому так - це довга розмова, головна причина - психологія. Одні не можуть спокійно спати поки хтось "ґвалтує" їхню нерухомість, інші не довіряють державі/банкам - бояться, і ніякими аргументами їх не переконаєш. Такі справи//)
lincoln2 написав:купити за КЛ ТАСі ОВДП без нової комісії ще ж можна цього місяця ? тільки ж в 150 грн за непогашений КЛ на кінець місяця попаду ?
Смотря какая из новых имеется в виду. 1.5% + 50 грн введена с 30 июля. Евреям, у которых ещё немножечко июль, можно даже и без этой, только шшш, тема секретная.
если что-то вкусное/секретное , как обойти комис , черканите плиз в личку...
lincoln2 написав:как обойти комис , черканите плиз в личку...
ганьба обом
що ганебного в тому, щоб не платити комісійні, при купівлі ВОВДП ?
публічна гілка, мета якої -обговорювати і ділитися досвідом коли маєш справу з ОВДП(картками)
один заявляє публічно(неприватно), що знає як обійти комісії- інший (тобто ви) просить поділитися цим знанням приватно (в ОП) і це люди, яким 45(50)+ і 15 років на форумі, ну не сором? сором і ганьба
як дитячому садочку((
подвійний сором в тому, що ви сами не второпали , а запитали це як зіпсувати повітря і дивитися людям в очі "хто ж це зробив?"
подвійний сором в тому, що ви сами не второпали , а запитали це як зіпсувати повітря і дивитися людям в очі "хто ж це зробив?"
Первый, предельно толсто намекнувший, что сейчас для траты без комиса кредитных Тазика по 6211 понадобится божественное чудо делает рука-лицо и от второго и от третьего. Действительно детский сад.