Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
lincoln2 написав:купити за КЛ ТАСі ОВДП без нової комісії ще ж можна цього місяця ? тільки ж в 150 грн за непогашений КЛ на кінець місяця попаду ?
Смотря какая из новых имеется в виду. 1.5% + 50 грн введена с 30 июля. Евреям, у которых ещё немножечко июль, можно даже и без этой, только шшш, тема секретная.
spiridonwot написав:Сьогодні Сенс прямим текстом через пуш у додатку запропонував інвестувати у військові облігації через Дію за кредитні без комісії у грейс періоді. Ну хто я такий щоб їм відмовляти
манять народ, щось недобре задумали
Теж так подумав... 🙄🙄🙄
Ось так взяли і відкрили страшну форумну таємницю. Але особливо не розженешся з таким запрошенням. В Дії можуть попасти під грейс тільки керченські папери, яких зовсім не багато, а ще і сенс ніяк не осилить Дію.Картку і якщо скористатись пропозицією, то ще потрібно якось акуратно виплати завести на той же сенс в світлі всіляких останніх обмежень. А далі, то взагалі потрібно мати чим гаситись, бо якщо набратись довгостроку, то може маржа з'їсти гіпотетичний прибуток при достроковому продажі. Так що може декілька інвесторів заробить декілька тисяч на всіх.
що краще вибрати для інвестиції на сьогодні овдп грн чи здача в оренду квартири в обласному центрі? перше простіше але є ризик девальвації грн , друге стабільніше по дохідності але менший дохід і більше проблем з обслуговуванням
Востаннє редагувалось funtic в Чет 21 сер, 2025 12:56, всього редагувалось 1 раз.
funtic написав:що краще вибрати по інвестиціях на сьогодні овдп грн чи здача в оренду квартири в обласному центрі? перше простіше але є ризик девальвації грн , друге стабільніше але менший дохід і більше гемору
і ще про первинні умови: хата вже є, чи думаєте прикупити під здачу... чи може думаєте продати хату під покупку обліжек ?
funtic написав:Amethyst ще нема хати, і овдп нема просто роздуми куди інвестувати грн
Хата -- це 50..100Куе, а обліжки починаються з 1000 грн, краще зі 100Кгрн. Тобто можна збирати на хату через гру з обліжками, які можна достроково і продати якщо щоо
funtic написав:що краще вибрати для інвестиції на сьогодні овдп грн чи здача в оренду квартири в обласному центрі? перше простіше але є ризик девальвації грн , друге стабільніше по дохідності але менший дохід і більше проблем з обслуговуванням
у мене 3х кімнатна стоїть 6 років зачинена, це була моя власна квартира де прожив 24 років (половину часу в рейсах), все в ній (окрім установки кондиціонера) зробив своїми руками(ще батьки допомагали), для мене краще продати ніж бачити як хтось ґвалтує твоє житло.
під здачу, купив би чужу і косметичний ремонт (свою хочу продати, брат хоче здавати-кажу здавай, прибирай, міняй білизну-половина грошей твої, тільки я в неї ногою не зайду)