|
ПриватБанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Вів 22 лип, 2025 22:26
Faceless написав:aanonimovic594 написав:Navegantes Тому який би приват не був поганий з монобанком, але вони випереджають банки на роки 3-4
Приват вже давно не є найпередовішим
Ну не сказав би так, у них є мабуть майже взагалі всі сервіси, страхування, квитки на потяги і т.д., дуже багато функцій, на які іншим банкам знадобляться роки на реалізацію, я беру у порівнянні саме банки на території нашої країни
-
aanonimovic594
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 23 лип, 2025 11:16
aanonimovic594 написав: Faceless написав:aanonimovic594 написав:Navegantes Тому який би приват не був поганий з монобанком, але вони випереджають банки на роки 3-4
Приват вже давно не є найпередовішим
Ну не сказав би так, у них є мабуть майже взагалі всі сервіси, страхування, квитки на потяги і т.д., дуже багато функцій, на які іншим банкам знадобляться роки на реалізацію, я беру у порівнянні саме банки на території нашої країни
Багато функцій, які не є банківськими послугами і значною мірою нафіг нікому не треба. Купа сміттєвого функціоналу для імітації корисності. А за технологічністю він не є найпершим ще з часів націоналізації, тобто вже 10 років
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Сер 23 лип, 2025 11:51
Faceless Можливо, але просто кажу свою думку, як саме мені здається, і можу бути не правим
-
aanonimovic594
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
|