Таскомбанк

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 429430431432>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

Таскомбанк 2.8 5 34
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
24%
8
2- Погане. Некомпетентне.
21%
7
3- Задовільне. Хотілося б краще.
21%
7
4- Добре. Як і повинно бути.
24%
8
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
12%
4
Всього голосів : 34
Повідомлення Додано: Пон 04 сер, 2025 11:45

Искатель написав:
  unknownurl написав:
  Howl написав:змінюється

Відсутність пункту «наявність кредитного ліміту більше 0» скоріш за все помилка, яку виправлять найближчим часом.

Хочеться, щоб так і було. Інакше вже у серпні Вєрку треба закривати.

Тарифи оновили, умова з кредитним лімітом на місці.
unknownurl

Подякував: 29 раз.
Подякували: 234 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 04 сер, 2025 11:59

unknownurl написав:Тарифи оновили, умова з кредитним лімітом на місці.

А шо ж там міняється в тому пункті, шо вони його жовтим позначили?
Ferlakur

Подякував: 321 раз.
Подякували: 321 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 04 сер, 2025 12:01

Ferlakur написав:
  unknownurl написав:Тарифи оновили, умова з кредитним лімітом на місці.

А шо ж там міняється в тому пункті, шо вони його жовтим позначили?

Уточнено умови для безкоштовного обслуговування картки:
замінено словосполучення «торгового обороту» на «розрахунки в торгово-сервісній мережі». Сума розрахунків для безкоштовного обслуговування не змінилася — 5 000₴ (20 000₴ для «Obsidian Card»);
додано, що кредитний договір має бути оформлений в «ТАСКОМБАНКу», а не партнерів Банку.
— джерело: https://tabfinance.com.ua/news/tascomba ... sept-2025/
unknownurl

Подякував: 29 раз.
Подякували: 234 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 04 сер, 2025 15:48

Re: Таскомбанк

Цікаво кого Таз вважає партнерами?Тільки не кажіть про Ізю.Ізя це не партнер, це безпосередньо Таз юридично.

А то як комісію здирати так Таз і Ізя це один банк, а як умови виконувати так раптом різні.
посетитель

Подякував: 5 раз.
Подякували: 227 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 04 сер, 2025 15:55

посетитель написав:Ізя це не партнер, це безпосередньо Таз юридично.

Но сам Тазик его называет "Мобільний банк-партнер". Там же и Спорт раньше был.
moveton

Подякував: 67 раз.
Подякували: 710 раз.

Профіль

1
6
Повідомлення Додано: Пон 04 сер, 2025 17:58

Бардак у нас с этими так называемыми недобанками.Зачем заморачиваться получать лицензию, соответствовать нормативам капитала и т.д.Можно ж всем на лицензии Тигипка сидеть.НБУ ж не против.
У моно кстати так в Великобритании не прокатило.

А медикам так тоже можно?Один медик открывает клинику на свой диплом(получает лицензию), а дальше под его крышей лечат кто угодно.
посетитель

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 04 сер, 2025 18:00

Как счета Изины закрыть так Таз к этому отношения не имеет, это не мы.А как комиссию содрать так вообще без проблем.
посетитель

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 04 сер, 2025 21:33

Не в тему очередных нововведений но по сабжу:
30 июля совершаю обычную покупку в аптеке в счёт кредитных средств на сумму в 260 гривен. Совершенно случайно вечером того же дня обращаю внимание на то что почему-то вместо 260 гривен со счёта снято 320.
Естественно связываюсь с поддержкой чтобы объяснили что это такое.
Милая девушка посоветовала сформировать выписку и посмотреть в ней.
Так вот в выписке в графе комиссия по данному платежу значится сумма в грубо говоря 60 гривен.
Я пишу мол это что такое?!
Мне сказали что это какая-то ошибка и соответствующие специалисты занимаются уже вопросом.
Ну если что уже прошла почти неделя А воз и ныне там...
Чисто на всякий случай погасил этот мнимый долг в 60 гривен чтобы не впаяли плату за обслуживание... Потому что потом я очень долго им буду доказывать что долга никакого не было, а это ошибка на их стороне...

Меня сам факт наличия такого события очень сильно пугает потому что в норме я не слежу за автоматическим подсчётом банками списания средств при оплате. А теперь получается что надо следить за каждой оплатой и самому сидеть с калькулятором (ок, в excel) и это всё считать?!?!

Если в ближайшие дни ничего не изменится, то снова буду тормошить поддержку и обязательно отпишусь!
native

Подякував: 4 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 06 сер, 2025 14:52

native написав:Не в тему очередных нововведений но по сабжу:
30 июля совершаю обычную покупку в аптеке в счёт кредитных средств на сумму в 260 гривен. Совершенно случайно вечером того же дня обращаю внимание на то что почему-то вместо 260 гривен со счёта снято 320.
Так вот в выписке в графе комиссия по данному платежу значится сумма в грубо говоря 60 гривен.
Мне сказали что это какая-то ошибка и соответствующие специалисты занимаются уже вопросом.
Чисто на всякий случай погасил этот мнимый долг в 60 гривен чтобы не впаяли плату за обслуживание... Потому что потом я очень долго им буду доказывать что долга никакого не было, а это ошибка на их стороне...

Меня сам факт наличия такого события очень сильно пугает потому что в норме я не слежу за автоматическим подсчётом банками списания средств при оплате. А теперь получается что надо следить за каждой оплатой и самому сидеть с калькулятором (ок, в excel) и это всё считать?!?!

Если в ближайшие дни ничего не изменится, то снова буду тормошить поддержку и обязательно отпишусь!

Через неделю деньги вернули.

Но +1 фобия осталась... :cry:
native

Подякував: 4 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 06 сер, 2025 21:35

native написав:Не в тему очередных нововведений но по сабжу:

Тут глаз да глаз нужен...
nord

Подякував: 20 раз.
Подякували: 34 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 429430431432>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему