Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Акція продовжилась на рік, кешбек здувся з 10 % до 5% і максимум не 200 горіхів, а 100. Причому нові умови застосовуються і для тих, хто отримав акційну пропозицію ще за старих умов Коротше, хто не встиг, той не встиг
Kalgan написав:Акція продовжилась на рік, кешбек здувся з 10 % до 5% і максимум не 200 горіхів, а 100. Причому нові умови застосовуються і для тих, хто отримав акційну пропозицію ще за старих умов Коротше, хто не встиг, той не встиг
Теж сьогодні був неприємно здивований цим фактом. Банк повів себе не дуже солідно та непорядно коли суттєво погіршив умови акційної пропозиції для тих, хто вже заробив 10% КБ. Тим більше, без попередження. Можливо, представники підтримки мають бажання це відкоментувати або пояснити?
Kalgan написав:Акція продовжилась на рік, кешбек здувся з 10 % до 5% і максимум не 200 горіхів, а 100. Причому нові умови застосовуються і для тих, хто отримав акційну пропозицію ще за старих умов Коротше, хто не встиг, той не встиг
Теж сьогодні був неприємно здивований цим фактом. Банк повів себе не дуже солідно та непорядно коли суттєво погіршив умови акційної пропозиції для тих, хто вже заробив 10% КБ. Тим більше, без попередження. Можливо, представники підтримки мають бажання це відкоментувати або пояснити?
Зауважу, що відповідно до пункт 9.3. правил акції: "Подорожуй Україною: 10% кешбеку за Sense дослідження" — організатор залишає за собою право достроково припинити (скасувати), зупиняти проведення Акції та змінювати дані Правила. У цій ситуації банк правомірно скористався цим правом й змінив умови акції, на жаль, дещо в гірший бік 😔 Щодо інформування, то в застосунку Sense SuperApp по цій акції інформація була оновлена, а також вийшла новина на нашому сайті, ознайомитись із нею можна за посиланням https://sensebank.ua/news/zmina-umov-ke ... z-ukrainou
genalutsk написав:Можливо, представники підтримки мають бажання це відкоментувати або пояснити?
Та хай нададуть офіційний Лист з вибачаннями від Предправлєєєнія Таку чудову гру спаплюжити своїм когутством Нарід ночами не спав, перечікуючи таймпаси
Вбачається, шо хай просто донарахують по 100 горіхів всім, хто вже побачив свої 10%. Ну а залишок під 5% ми і якось самі настукаємо
Sense Bank написав:зупиняти проведення Акції та змінювати дані Правила
Ну ми таких м̶у̶д̶ ̶к̶о̶з̶ правИлок, які бігали в козаків-розбійників не по стрілочкам, що самі намалювали ще в першому класі лупили в кущах дошками від овочевих ящиків
ПС. Це не погроза. Це передавання досвіду.. і любові до клієнта!!
Arien написав:Категории который месяц уже никакущие! ни продуктов, ни аптек - ерунда одна.
Саме так. Буду згортати з ними співробітництво. Ліміти нікудишні. Для преміальності є інший банк. В цій мушлі мʼяса більше нема Хоча я в окремі місяці тільки на касі катаю її на 50-60 тис грн
А мені персменша запропонувала ще відкрити картку і збільшити кл на 150к. Та ще і каже купите ОВДП за кл. От так і зробив і думаю в чому підстава?