|
Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: П'ят 05 вер, 2025 17:21
greenozon написав:і звідки ця москальня лізе не пойму... йдіть вже на свій РБК і там разгафівайТЄ
moveton українець. Просто дуже специфічний. Скучаючий по союзу, принципово росіянською. Підтримує повну відмову від сплати податків у бюджет воюючої держави. Ну тут всякі є, є і такі.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2481 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Суб 06 вер, 2025 14:19
jabba написав: Oberon написав:ИскательТак, по White треба 50000 грн. середньоденний коштів на рахунках, зараз в додатку в умовах обслуговування карти вже є уточнюючий напис - середньоденний залишок власних коштів на рахунках клієнта у банку... (без урахування рахунків у цінних паперах).
А пополнить телефон 10 раз по 5 гривен 1 числа религия не позволяет?
Щодо "позору" - згоден. Щодо поповнення телефону... у мене "Рік без абонплат", я спеціально його вмикаю, щоб рік не думати про поповнення. Мені простіше закинути пару тисяч зелених...
-
Искатель
-
-
- Подякував: 1073 раз.
- Подякували: 4873 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
13
2
Додано: Суб 06 вер, 2025 14:22
Sense Bank написав:Після 01.10.25 розмір ліміту повернеться до стандартного значення, Володимир 💎
а якому тимчасовому генію прийшло в голову що ліміт, наприклад, витрат по моїй картці, який я власноруч!!встановлю, - діє максимум по останній день поточного місяця! Шо за маячня? Чому не безстроково можу встановити, наприклад, нуль гривень на зняття готівки, як в нормальних інших банках ?
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1900 раз.
- Подякували: 330 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 06 вер, 2025 14:22
Добре, тоді скористаюсь допомогою залу - і спитаю ще одне. Чи правильно я розумію наступне?
У мене 7-го числа - РД. Я зазвичай виводжу карту "в нуль" (з урахуванням десятків розстрочок, звісно). Я ж можу 7-го числа (завтра - неділя) платити не на терміналі Сенсу(!), не хвилюючись, що воно покаже залишок на вечір? Не хочеться банку ще сотку подарувати, а завтра потрібна картка АТБ Сенсу.
-
Искатель
-
-
- Подякував: 1073 раз.
- Подякували: 4873 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
13
2
Додано: Суб 06 вер, 2025 15:00
flysoulfly написав: Sense Bank написав:Після 01.10.25 розмір ліміту повернеться до стандартного значення, Володимир 💎
а якому тимчасовому генію прийшло в голову що ліміт, наприклад, витрат по моїй картці, який я власноруч!!встановлю, - діє максимум по останній день поточного місяця! Шо за маячня? Чому не безстроково можу встановити, наприклад, нуль гривень на зняття готівки, як в нормальних інших банках ?
Розмова йде про ліміти меморандуму, не плутати з картковими лімітами, їх ви можете самостійно встановити на постійну основу, або ж на певний термін у нашому застосунку 🙌🏻 Ваш банківський лицар, Кирило 🛡️
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
- Подякував: 185 раз.
- Подякували: 1421 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Суб 06 вер, 2025 16:14
Искатель написав:Добре, тоді скористаюсь допомогою залу - і спитаю ще одне. Чи правильно я розумію наступне? У мене 7-го числа - РД. Я зазвичай виводжу карту "в нуль" (з урахуванням десятків розстрочок, звісно). Я ж можу 7-го числа (завтра - неділя) платити не на терміналі Сенсу(!), не хвилюючись, що воно покаже залишок на вечір? Не хочеться банку ще сотку подарувати, а завтра потрібна картка АТБ Сенсу.
Можете. Але для чого ви це запитуєте? Ви ж давнішній користувач Алки. Ви ж можете подивитися в своїх виписках по кредитці, що приходять на пошту, як (за який термін) Алка проводить покупки у ваших улюб-х магазах. На крайняк, можна глянути на самі квиташки у ССА, там вказується рядок з проводкою по рах 
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 511 раз.
- Подякували: 1322 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
1
1
11
Додано: Суб 06 вер, 2025 16:33
Sense Bank написав: flysoulfly написав: Sense Bank написав:Після 01.10.25 розмір ліміту повернеться до стандартного значення, Володимир 💎
не плутати з картковими лімітами, їх ви можете самостійно встановити на постійну основу, або ж на певний термін у нашому застосунку🛡️
Тоді в мене після йнахнепотрібної обнови глючить ваш сса*ий додаточок.
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1900 раз.
- Подякували: 330 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 06 вер, 2025 16:47
Підкажіть будь ласка, а в ІБ можливо якось переглянити список депозитів, що вже закінчились?
-
Imp_666
-
-
- Подякував: 281 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
|