Як ваша?BIGor написав:
Він правильно зробив, Польща дуже дорога країна для проживання - туди треба їхати тільки з якоюсь дуже оплачуваною професією.
|
|
![]() Re: Еміграція, заробітчанствоЯк ваша? ![]() Щось там в Польщі якось сумно.
Племінник, який мешкає у Варшаві, написав, що наші люди починають залишати Польщу: в Польщі «наших» вже не люблять…. Дам посилання на мій текст про «Легкі гроші» в США з джерелом походження за рахунок продажу квартири в Києві. Можливо, він є більш актуальним на цій гілці. Це про «легкі гроші». У емігранта за кордоном. Інвестуємо в нерухомість закордоном ![]()
Може розкажите чим Ви наразі заробляєте на хліб? ![]()
Так уже всем вроде все понятно. ![]() Re: Еміграція, заробітчанствоЗамечательный пример как ЧЕСТНО зарабатывать деньги.
И золотые слова в самом конце "Соромно - це цицьки показувати або людей обманювати". Девушка САМА справилась в чужой стране в абсолютно стрессовой ситуации. Наверное, и "дорогу перейти" САМА справится. ![]() Так вам же вже відповів rjkz. Йому з New York все видно, нічого не сховаєш. P.S. Зараз тільки витрачаю: за останні дні проїхав дорогами Франції 1500 км (до дому ще 350 км, зараз жінка за кермом). Три ночівлі в готелях приблизно по 70€ за добу. Відвідування сьогодні палацу Château du Lude https://share.google/TA4zphvigfS1V8OmL Обід на двох в чудовому придорожньому ресторані (власник колишній мотогонщик - а зараз він повар у себе, жінка офіціант). Говорять англійською. До речі, вони вийшли вдвох на двір - побачити диковинку - авто української реєстрації з номерами серії ВС і питали, наскільки зараз важко в Україні. Я розказав, що знав.). Витрати 32.5€ за обід. Як бачите: не заробляю, а тільки витрачаю. Важливі події найближчими днями: - 04 жовтня наша українка, яка отримала громадянство Франції відлітає літаком на Краків (я допоміг взяти квитки), звідти автобусом (я допоміг взяти квитки щ Кракова на Дніпро) - у ваше пане Вадим місто. Там житло надасть її подруга. В неї багато бюрократичних справ різних. Треба відвезти рано зранку в аеропорт. - 21 жовтня в мене важливі бюрократичні події у Франції. Сьогодні отримав підтвердження з державної установи. - 22 жовтня зранку відлітаю на Базель, ввечері того ж дня - на Анталію. Вчора на прохання голови ОСББ сплатив квартплату 750 лір - близько 750 гривень. Як бачите, знову витрати. - 25 жовтня з України - рейсом з Кишинева прилітають в гості в Анталію друзі - знову витрати. Реально немає коли і заробити якусь копійчину. Треба у rjkz спитати, на чому я заробляю. Можливо, щось я і не знаю… Це ж десь, мабуть, купа грошей лежить: так в мене є граблі (2 штуки), сапа (1 штука), лопата штикова (1 штука) і треба просто підгрібати…
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор |
|