|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 12 чер, 2025 12:11
budivelnik написав: yama написав:Якщо я хочу впіймати злочинця - я не попереджаю його про це заздалегідь , щоб він не сховався
Є непрямі методи отримання необхідної інформації... Взяв отримав базу данних скільки машин/людей пересовувались останніх 5місяців у четверг,пятницю,суботу,неділю.... Потім оголосив що будеш ловити/перевіряти... Промоніторив яка кількість людей/машин залишилась на дорогах.. Різниця це і є ЙМОВІРНА кількість тих кого можна ловити. А так як деколи вартість адміністрування вища ніж отриманий результат- то в данному випадку СБУ( а значить і вище керівництво) будуть знати з якоюсь точністю розмір мобресурсу який поховався.
ага всеодно так тупо , от пів року до цього ховавався і тут раптом в цей час став ховатися більш посилено 
-
yama
-
-
- Подякував: 9176 раз.
- Подякували: 1067 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 12 чер, 2025 12:11
detroytred написав:Ця історія типова для піхотинця чи ні? Сусід. 30+ років 3 роки регулярно ходив на влк, йому продовжували лікування-діагностику (там повний букет: хребет, тиск, нирки, кишковик). Три місяці тому новий лікар заявив - придатний. І з поліклініки прямо в учебку на півтора місяці. В якій він півтерміну був в медчастині. З учебки під Покровськ, де відправили в шпиталь... На день. Там подивились і сказали, що через декілька місяців дамо направлення до терапевта)), а поки назад в частину. Повернувся, визначили, що буде медбратом тягати поранених (з його хребтом). Але опинився в бліндажі удвох ще з одним типом. Там 5 днів без сну-відпочинку вів бій. Практично сам, напарник відморозився і навіть не заряджав йому магазинів. Сидів в кутку. Коротше на п'ятий день рознесло бліндаж, а коли відступав, то скид гранати. Шпиталь, операція, уламок в хребті (залишили, бо витягати небезпечно), посічені ноги. Зараз очікує перевіз в інший шпиталь. Далі від фронту. Отакі три місяці. Бойовий шлях. І да -- тцк за неоновлення даних стягнуло штраф.
і в цей же час постят дописи про те як собачка заважає читати. екзистенційна війна? сюр.
-
tester3373
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 чер, 2025 12:14
detroytred написав:Ця історія типова для піхотинця чи ні? Сусід. 30+ років 3 роки регулярно ходив на влк, йому продовжували лікування-діагностику (там повний букет: хребет, тиск, нирки, кишковик). Три місяці тому новий лікар заявив - придатний. І з поліклініки прямо в учебку на півтора місяці. В якій він півтерміну був в медчастині. З учебки під Покровськ, де відправили в шпиталь... На день. Там подивились і сказали, що через декілька місяців дамо направлення до терапевта)), а поки назад в частину. Повернувся, визначили, що буде медбратом тягати поранених (з його хребтом). Але опинився в бліндажі удвох ще з одним типом. Там 5 днів без сну-відпочинку вів бій. Практично сам, напарник відморозився і навіть не заряджав йому магазинів. Сидів в кутку. Коротше на п'ятий день рознесло бліндаж, а коли відступав, то скид гранати. Шпиталь, операція, уламок в хребті (залишили, бо витягати небезпечно), посічені ноги. Зараз очікує перевіз в інший шпиталь. Далі від фронту. Отакі три місяці. Бойовий шлях. І да -- тцк за неоновлення даних стягнуло штраф.
Если верить местным ура-патриотам (не буду показывать пальцем на одного конкретного списанного) -- вообще нетипичная: в штурмовики никого с улицы не отправляют. А даже если и отправляют - выборка данного форума убедительно доказывает: максимум легкие ранения все получают.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 487 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 12 чер, 2025 12:17
yama написав: budivelnik написав: yama написав:Якщо я хочу впіймати злочинця - я не попереджаю його про це заздалегідь , щоб він не сховався
Є непрямі методи отримання необхідної інформації... Взяв отримав базу данних скільки машин/людей пересовувались останніх 5місяців у четверг,пятницю,суботу,неділю.... Потім оголосив що будеш ловити/перевіряти... Промоніторив яка кількість людей/машин залишилась на дорогах.. Різниця це і є ЙМОВІРНА кількість тих кого можна ловити. А так як деколи вартість адміністрування вища ніж отриманий результат- то в данному випадку СБУ( а значить і вище керівництво) будуть знати з якоюсь точністю розмір мобресурсу який поховався.
ага всеодно так тупо , от пів року до цього ховавався і тут раптом в цей час став ховатися більш посилено 
Возможно - просто совпадение У ВР внесли законопроєкт про переведення частини співробітників спецслужб (СБУ, ГУР та СЗР) до ЗСУ
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 487 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 12 чер, 2025 12:18
UA написав:Косити по здоров'ю зараз нема сенсу. Він не міг на аспірантуру чи магістратуру поступити?
Так він не косив. Реально хвороб купа. Нічого нікому не платив, ходив на влк, йому продовжували і продовжували. І раптом прямо з поліклініки в учебку. Ну і сам по собі він категорично проти будь-якого ухиляння був. Тому не чухнув в сзч, хоча можливостей, казав, була купа.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 чер, 2025 12:19
budivelnik написав:то в данному випадку СБУ будуть знати з якоюсь точністю розмір мобресурсу який поховався.
ого, то СБУ вже займається пошуком адмінпорушників? А держзраду та розкрадання бюджету тоді будуть розслідувати охоронці з АТБ
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 чер, 2025 12:22
Шановні колеги, якщо ви хочет щоб війна закінчилась, як можна швидше вам потрібно скинутися мені 5-10 тис у.о. на те щоб я офіційно красиво відкосив. Бо поки що мені реально шкода платити такі бабки, бо з мого досвіду, як тільки я купую сертифікат про вакцинацію за 100 евро - через місяць ковід закінчується. Як тільки я продаю біткоін - він йде догори. І навпаки після покупки падає вниз. Те саме про системи резервного живлення , як тільки зібрав на 10 кВт одразу припинились обстріли електро інфраструктури і припинили вимикати ! тож як кажуть інфа 100  )) метод та спосіб оплати - запитувати в приват . Давайте закриємо цей збір за тиждень !
-
yama
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 12 чер, 2025 12:28
_hunter написав: detroytred написав:Ця історія типова для піхотинця чи ні? Сусід. 30+ років 3 роки регулярно ходив на влк, йому продовжували лікування-діагностику (там повний букет: хребет, тиск, нирки, кишковик). Три місяці тому новий лікар заявив - придатний. І з поліклініки прямо в учебку на півтора місяці. В якій він півтерміну був в медчастині. З учебки під Покровськ, де відправили в шпиталь... На день. Там подивились і сказали, що через декілька місяців дамо направлення до терапевта)), а поки назад в частину. Повернувся, визначили, що буде медбратом тягати поранених (з його хребтом). Але опинився в бліндажі удвох ще з одним типом. Там 5 днів без сну-відпочинку вів бій. Практично сам, напарник відморозився і навіть не заряджав йому магазинів. Сидів в кутку. Коротше на п'ятий день рознесло бліндаж, а коли відступав, то скид гранати. Шпиталь, операція, уламок в хребті (залишили, бо витягати небезпечно), посічені ноги. Зараз очікує перевіз в інший шпиталь. Далі від фронту. Отакі три місяці. Бойовий шлях. І да -- тцк за неоновлення даних стягнуло штраф.
Если верить местным ура-патриотам (не буду показывать пальцем на одного конкретного списанного) -- вообще нетипичная: в штурмовики никого с улицы не отправляют. А даже если и отправляют - выборка данного форума убедительно доказывает: максимум легкие ранения все получают.
а якщо до того був повністю працездатний і отримував $1к, а потім інвалідність з 9000 грн., то: "потрібно було більше працювати і платити податків"
-
flyman
-
-
- Подякував: 1602 раз.
- Подякували: 2833 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 12 чер, 2025 12:29
detroytred написав:Мова про інше - про результат цього працедавця. Про це кейнси-бальцеровичі.
1 Якщо в працедавця було НУЛЬ - то будь-який результат коли навіть через 30 років в працедавця стало 7нулів і одиничка спереду - є ПОЗИТИВНИМ РЕЗУЛЬТАТОМ для будь якої людини 2 Так само ти протупив , коли заявив що 10 млн продавців на базарі в 1990 - це еліта бізнесу... А ріст з 0,17 млн в 1991 році до 2млн в 2020 році - це фігня і падіння..... 3 Точно так само ти тягнеш штампи з совка про бідних вчителів/лікарів.... Станом на сьогодні щоб просто ВЛАШТУВАТИСЬ в лікарню обласного міста сума починається від 100 000 грн. Ти здурі вважаєш що такі суми платять бідні лікарі розуміючи що їх чекає 10000 грн/місяць на протязі 20 років? З вчителями -те саме Місць в приватниш навчальних і лікувальних закладах з зарплатами від 20000 грн - хоч попою жуй. Тепер по суті. В тебе скільки було можновладців? Всі виявились поганими , життя пройшло ти ним не задоволений.... А якби ти здурі прикинув перед тим як йти курсантом запитав себе А що Україна ЗБИРАЄТЬСЯ на когось нападати? Чи хтось ризикне напасти на Україну? То навіщо йти у військо яке НЕ БУДЕ воювати? Точно так само Кожен може вважати що він геній в якійсь галузі... Може навіть померти так думаючи.... Але якщо він ВСЕ ЖИТТЯ мучився бо інші не вважали що він геній - то яка різниця хто в той час був можновладцем? Людина просрала сама все. Тому й пояснюю тобі і тобі подібним Якщо ви не в стані сказати СОБІ - я класно і корисно прожив життя То не лізьте з порадами до тих хто це життя починає.. Чи вам подобається коли вас послухають і буде ще більша кількість тих хто провів своє життя в лайні? Тільки реально ПОЗИТИВНІ історії мають право на розповсюдження і тиражування... А те що ці історії з точки зору невдах можливо не повністю справедливі.. - так це ж точка зору невдахи а не того хто якісно прожив своїх 60 років..
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 290 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 12 чер, 2025 12:35
та що тут сперечатися , ввели податок на холопів , з одного холопа 5-10 тис доларів , або йди служи. Все просто нове податкове законодавство от і все .
-
yama
-
-
-
-
Профіль
-
-
2