Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1410814109141101411114112 ... 14120>
Повідомлення Додано: Чет 12 чер, 2025 12:11

budivelnik написав:
  yama написав:Якщо я хочу впіймати злочинця - я не попереджаю його про це заздалегідь , щоб він не сховався
Є непрямі методи отримання необхідної інформації...
Взяв отримав базу данних скільки машин/людей пересовувались останніх 5місяців у четверг,пятницю,суботу,неділю....
Потім оголосив що будеш ловити/перевіряти...
Промоніторив яка кількість людей/машин залишилась на дорогах..
Різниця це і є ЙМОВІРНА кількість тих кого можна ловити.
А так як деколи вартість адміністрування вища ніж отриманий результат- то в данному випадку СБУ( а значить і вище керівництво) будуть знати з якоюсь точністю розмір мобресурсу який поховався.

ага всеодно так тупо , от пів року до цього ховавався і тут раптом в цей час став ховатися більш посилено :lol:
yama

Подякував: 9176 раз.
Подякували: 1067 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 12 чер, 2025 12:11

detroytred написав:Ця історія типова для піхотинця чи ні?

Сусід. 30+ років 3 роки регулярно ходив на влк, йому продовжували лікування-діагностику (там повний букет: хребет, тиск, нирки, кишковик). Три місяці тому новий лікар заявив - придатний. І з поліклініки прямо в учебку на півтора місяці. В якій він півтерміну був в медчастині.

З учебки під Покровськ, де відправили в шпиталь... На день. Там подивились і сказали, що через декілька місяців дамо направлення до терапевта)), а поки назад в частину. Повернувся, визначили, що буде медбратом тягати поранених (з його хребтом).
Але опинився в бліндажі удвох ще з одним типом. Там 5 днів без сну-відпочинку вів бій. Практично сам, напарник відморозився і навіть не заряджав йому магазинів. Сидів в кутку.
Коротше на п'ятий день рознесло бліндаж, а коли відступав, то скид гранати.
Шпиталь, операція, уламок в хребті (залишили, бо витягати небезпечно), посічені ноги. Зараз очікує перевіз в інший шпиталь. Далі від фронту.

Отакі три місяці. Бойовий шлях.
І да -- тцк за неоновлення даних стягнуло штраф.

і в цей же час постят дописи про те як собачка заважає читати.
екзистенційна війна? сюр.
tester3373

Подякував: 5 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 12 чер, 2025 12:14

Сусід. 30+ років 3 роки регулярно ходив на влк, йому продовжували лікування-діагностику (там повний букет: хребет, тиск, нирки, кишковик). Три місяці тому новий лікар заявив - придатний. І з поліклініки прямо в учебку на півтора місяці. В якій він півтерміну був в медчастині.

З учебки під Покровськ, де відправили в шпиталь... На день. Там подивились і сказали, що через декілька місяців дамо направлення до терапевта)), а поки назад в частину. Повернувся, визначили, що буде медбратом тягати поранених (з його хребтом).
Але опинився в бліндажі удвох ще з одним типом. Там 5 днів без сну-відпочинку вів бій. Практично сам, напарник відморозився і навіть не заряджав йому магазинів. Сидів в кутку.
Шпиталь, операція, уламок в хребті (залишили, бо витягати небезпечно), посічені ноги. Зараз очікує перевіз в інший шпиталь. Далі від фронту.

Если верить местным ура-патриотам (не буду показывать пальцем на одного конкретного списанного) -- вообще нетипичная: в штурмовики никого с улицы не отправляют. А даже если и отправляют - выборка данного форума убедительно доказывает: максимум легкие ранения все получают.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 487 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 12 чер, 2025 12:17

yama написав:
  budivelnik написав:
  yama написав:Якщо я хочу впіймати злочинця - я не попереджаю його про це заздалегідь , щоб він не сховався
Є непрямі методи отримання необхідної інформації...
Взяв отримав базу данних скільки машин/людей пересовувались останніх 5місяців у четверг,пятницю,суботу,неділю....
Потім оголосив що будеш ловити/перевіряти...
Промоніторив яка кількість людей/машин залишилась на дорогах..
Різниця це і є ЙМОВІРНА кількість тих кого можна ловити.
А так як деколи вартість адміністрування вища ніж отриманий результат- то в данному випадку СБУ( а значить і вище керівництво) будуть знати з якоюсь точністю розмір мобресурсу який поховався.

ага всеодно так тупо , от пів року до цього ховавався і тут раптом в цей час став ховатися більш посилено :lol:

Возможно - просто совпадение :D
У ВР внесли законопроєкт про переведення частини співробітників спецслужб (СБУ, ГУР та СЗР) до ЗСУ
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 487 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 12 чер, 2025 12:18

UA написав:Косити по здоров'ю зараз нема сенсу.
Він не міг на аспірантуру чи магістратуру поступити?

Так він не косив. Реально хвороб купа. Нічого нікому не платив, ходив на влк, йому продовжували і продовжували.
І раптом прямо з поліклініки в учебку.

Ну і сам по собі він категорично проти будь-якого ухиляння був. Тому не чухнув в сзч, хоча можливостей, казав, була купа.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 12 чер, 2025 12:19

Re: Напад росії і білорусі на Україну

budivelnik написав:то в данному випадку СБУ будуть знати з якоюсь точністю розмір мобресурсу який поховався.

ого, то СБУ вже займається пошуком адмінпорушників? А держзраду та розкрадання бюджету тоді будуть розслідувати охоронці з АТБ
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 12 чер, 2025 12:22

Шановні колеги, якщо ви хочет щоб війна закінчилась, як можна швидше вам потрібно скинутися мені 5-10 тис у.о. на те щоб я офіційно красиво відкосив. Бо поки що мені реально шкода платити такі бабки, бо з мого досвіду, як тільки я купую сертифікат про вакцинацію за 100 евро - через місяць ковід закінчується. Як тільки я продаю біткоін - він йде догори. І навпаки після покупки падає вниз. Те саме про системи резервного живлення , як тільки зібрав на 10 кВт одразу припинились обстріли електро інфраструктури і припинили вимикати ! тож як кажуть інфа 100 :))) метод та спосіб оплати - запитувати в приват . Давайте закриємо цей збір за тиждень !
yama

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 12 чер, 2025 12:28

_hunter написав:

Если верить местным ура-патриотам (не буду показывать пальцем на одного конкретного списанного) -- вообще нетипичная: в штурмовики никого с улицы не отправляют. А даже если и отправляют - выборка данного форума убедительно доказывает: максимум легкие ранения все получают.

а якщо до того був повністю працездатний і отримував $1к, а потім інвалідність з 9000 грн., то: "потрібно було більше працювати і платити податків"
flyman

Подякував: 1602 раз.
Подякували: 2833 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 12 чер, 2025 12:29

detroytred написав:Мова про інше - про результат цього працедавця. Про це кейнси-бальцеровичі.

1 Якщо в працедавця було НУЛЬ - то будь-який результат коли навіть через 30 років в працедавця стало 7нулів і одиничка спереду - є ПОЗИТИВНИМ РЕЗУЛЬТАТОМ для будь якої людини
2 Так само ти протупив , коли заявив що 10 млн продавців на базарі в 1990 - це еліта бізнесу...
А ріст з 0,17 млн в 1991 році до 2млн в 2020 році - це фігня і падіння.....
3 Точно так само ти тягнеш штампи з совка про бідних вчителів/лікарів....
Станом на сьогодні щоб просто ВЛАШТУВАТИСЬ в лікарню обласного міста сума починається від 100 000 грн.
Ти здурі вважаєш що такі суми платять бідні лікарі розуміючи що їх чекає 10000 грн/місяць на протязі 20 років?
З вчителями -те саме
Місць в приватниш навчальних і лікувальних закладах з зарплатами від 20000 грн - хоч попою жуй.

Тепер по суті.
В тебе скільки було можновладців?
Всі виявились поганими , життя пройшло ти ним не задоволений....

А якби ти здурі прикинув перед тим як йти курсантом запитав себе
А що Україна ЗБИРАЄТЬСЯ на когось нападати?
Чи хтось ризикне напасти на Україну?
То навіщо йти у військо яке НЕ БУДЕ воювати?

Точно так само
Кожен може вважати що він геній в якійсь галузі... Може навіть померти так думаючи....
Але якщо він ВСЕ ЖИТТЯ мучився бо інші не вважали що він геній - то яка різниця хто в той час був можновладцем?
Людина просрала сама все.

Тому й пояснюю тобі і тобі подібним
Якщо ви не в стані сказати СОБІ - я класно і корисно прожив життя
То не лізьте з порадами до тих хто це життя починає..
Чи вам подобається коли вас послухають і буде ще більша кількість тих хто провів своє життя в лайні?
Тільки реально ПОЗИТИВНІ історії мають право на розповсюдження і тиражування...
А те що ці історії з точки зору невдах можливо не повністю справедливі.. - так це ж точка зору невдахи а не того хто якісно прожив своїх 60 років..
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 12 чер, 2025 12:35

та що тут сперечатися , ввели податок на холопів , з одного холопа 5-10 тис доларів , або йди служи. Все просто нове податкове законодавство от і все .
yama

Профіль

2
  #<1 ... 1410814109141101411114112 ... 14120>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: flyman, pesikot і 1 гість