Arricano Real Estate PLC владеет ТРЦ "Проспект" и "РaйОN" в Киеве. ... Arricano Real Estate PLC владеет четырьмя торгово-развлекательными центрами (ТРЦ) в Киеве, Запорожье и Кривом Роге и является одной из крупнейших по обороту сетей ТРЦ в Украине.
ТРЦ Skymall — синонім модного шопінгу в Україні. Один з найбільших торгівельних центрів Києва з найкращою підбіркою модних світових брендів. Загальна площа ТРЦ складає 88 000 кв.м., на яких представлені більше 250 магазинів, серед яких H&M, Zara, Bershka, Massimo Dutti, Brocard, United Colors of Benetton,Tommy Hilfiger, Lacoste, U.S. Polo, Reserved, Mango, Colin's, Adidas, Nike, Gap та інші. Зона розваг представлена дитячим розважальним центром Ігроленд, кінотеатром та боулінг/караоке City Entertainment. На 3 поверсі ТРЦ знаходиться зона фуд-корту з затишними ресторанами і великим вибором страв. Придбати продукти харчування та товари для дому відвідувачі можуть у гіпермаркеті «NOVUS», що відкрився в ТРЦ 21 вересня 2019 р. у новому флагманському форматі, та є найбільшим магазином мережі за асортиментом (більше 50 000 товарів). Дворівневий паркінг ТРЦ налічує 3 600 паркомісць, що дозволяє комфортно розташуватись відвідувачам, які приїздять на власному авто.
SkyMall розташований на півострові за Північним мостом, за адресою пр-т Романа Шухевича, 2Т.
Успіх написав:unicdima Ні в яку команду я не вступаю))
Мені потрібні лише ЧІТКІ відповіді!
Але ж простіше всім писати по 100500 дописів тут, але ЧІТКО надати відповіді в одному дописі, бачу що слабО!
Лише маніпуляції і "круть-верть"
Сам ти знаєш всі відповіді. І повір мені на слово коли війна закінчиться ти їх ще почуєш. буде від я тебе не посилав до кожен сам собі вибирає свою дорогу) Думаєш в ссср дуже цацкалися з ветеранами і інвалідами війни? Культ Вєлікой Побєди вже створений Брєжнєвом через 20р після війни. І вони ту війну виграли. А яке було відношення в німеччині до ветеранів?
Ну тоді напоркуа тут більшість доказує протилежні речі і сперечається на пустому місці? Типу 2+2 у більшості дорівнює 5 і з піною у рота це доказують тут вже 3+роки! Напоркуа не погоджуватись з очевидними речами?
Тому, коли тут пишуть 2+2=5 або взагалі , починають виводити якусь формулу(круть-верть), а не ЧІТКО напишуть, що 4! - то я і питаю - "як так?"😁
Ну тоді напоркуа тут більшість доказує протилежні речі і сперечається на пустому місці? Типу 2+2 у більшості дорівнює 5 і з піною у рота це доказують тут вже 3+роки! Напоркуа не погоджуватись з очевидними речами?
Тому, коли тут пишуть 2+2=5 або взагалі , починають виводити якусь формулу(круть-верть), а не ЧІТКО напишуть, що 4! - то я і питаю - "як так?"😁
Успіх, могу повторить только то, что написал Banderlog: "Сам ти знаєш всі відповіді". Да, 2+2=4. Но и двойки, и четвёрки у всех разные. АндрейМ, вроде, правильно пишет, что обязанности у всех граждан одинаковые, но при этом всё время скатывается на "гендерное равенство". Его "одинаковые обязанности" только для того, чтобы обосновать, что у него нет никаких обязанностей. Можете не сомневаться, что он не пойдёт в армию (во всяком случае, изо всех сил будет отбиваться) даже если на фронт пойдёт лично жена Зеленского.
budivelnik написав:З корейцями ти лаханувся по повній. Вони почали в 1953 Ми почали в 1991... Лаг в 38 років...
detroytred написав:Треш... Не на себе дивись))) А як в реформаторів було.
Про корейців- вже розібрались В інших реформаторів- було по іншому підготовлене населення.
detroytred написав:І подивись, як в одних і тих же корейців за різних управлінців: кндр і ПК.
Так одні пішли до диктатури в совок Другі пішли в протилежну сторону. Я ж не казав що треба йти в совок? Просто В країні Є ще 2 млн людей які при відсутності фантазерів а-ля ти -вже б починали працювати і в 2050 у нас булоб вже 5 млн успішних... Але вони слухають економічних невігласів які в економіці все просрали.... Може варто тебе слухати в питаннях як гайки крутити Мене в питаннях як перших пару мільйонів заробити А то звикли жити в країні совєтів... де кожен не маючи практичного підтвердження своїх казочок-вважає себе ексПЕРДОМ.
Корейці почали в 53-му і: "У 1960—1985 роках економічне зростання у Південній Кореї було одним з найінтенсивніших у світі. У результаті змін, що почалися в 1962 році, Південна Корея перетворилася з однієї з найбідніших у світі аграрних країн на індустріальну країну, яка швидко розвивається* https://uk.m.wikipedia.org/wiki/Економіка_Південної_Кореї
Тобто подивись через скільки років в них почались реформи, ривок у розвитку.
Питання не ставиться, що Україна повинна була надогнати Корею. Мова про закладення фундаменту реформ і тверде прямування отакими темпами в даному русі. По максимуму. А в нас - все по мінімуму було і є. Аби країна існувала більш-менш.
А кндр і ПК я тобі для того і навів, щоб показати, як управлінці можуть НАВІТЬ взагалі в протилежний бік повести однакових виконавців. А не те що на максимум 5% менше-більше, як ти співаєш. Або Китай - де з одними і тими ж китайцями різні управлінці (Мао та Ден сяо пін) можуть дати отакі величезно різні результати. А не чекати, поки покоління там еволюціонують.
Нагадаємо, що 22 червня російські окупанти завдали ракетного удару по тренувальному полігону однієї з механізованих бригад Сухопутних військ ЗСУ. Станом на 17:27 було відомо про 3 загиблих та 11 поранених.
У Командуванні Сухопутними військами ЗСУ зазначили, що всім постраждалим оперативно надається вся необхідна допомога.
stm написав:Щоб jump, detroytred, Letusrok etc. небуло що копіпастити. У Миколаївській області попали у полігон. Є загиблі 3 людини. Дрони-розвідники ворога працюють. У Ірані не зафіксовано підняття радіації, це означає що збагачений уран необхідний для ядерної зброї десь вивезли. Іран прийняв рішення блокування протоки. Міністр повернення, який не повертався, таки повернувся. Гарних вихідних усім адекватним. Більше копіпастів вище згаданим. Це ваше єдине що є у житті. Воно у вас таке як є...
Успіх написав:unicdima Ні в яку команду я не вступаю))
Мені потрібні лише ЧІТКІ відповіді!
Але ж простіше всім писати по 100500 дописів тут, але ЧІТКО надати відповіді в одному дописі, бачу що слабО!
Лише маніпуляції і "круть-верть"
Сам ти знаєш всі відповіді. І повір мені на слово коли війна закінчиться ти їх ще почуєш. буде від я тебе не посилав до кожен сам собі вибирає свою дорогу) Думаєш в ссср дуже цацкалися з ветеранами і інвалідами війни? Культ Вєлікой Побєди вже створений Брєжнєвом через 20р після війни. І вони ту війну виграли. А яке було відношення в німеччині до ветеранів?
А Штати?))
*Фрэнк находит своего давнего друга Эдварда «Эдда» Блэка — бывшего солдата, воевавшего во Вьетнаме, который соглашается помочь в качестве стрелка и пилота* https://ru.m.wikipedia.org/wiki/Мираж_(фильм,_1983) «Мира́ж» (латыш. Mirāža) — советский трёхсерийный телефильм, детективная драма по мотивам романа Джеймса Х. Чейза «Весь мир в кармане» (1959).
Немного об американской бомбёжке Ирана. Если кому интересно.
Американские военные сообщили подробности состоявшегося минувшей ночью удара по объектам иранской ядерной программы. Это сделал председатель Объединенного комитета начальников штабов США генерал ВВС Дэн Кейн.
По его словам, операция, получившая название "Полночный молот", началась в ночь с пятницы на субботу по американскому времени со старта стратегических бомбардировщики B-2 с территории США.
Некоторые из этих самолетов для отвлечения внимания отправились на юго-запад, в сторону авиабазы на острове Гуам. А семь бомбардировщиков, сохраняя режим радиомолчания, полетели на восток в сторону Ирана.
Когда B-2 добрались до воздушной границы Исламской республики, к ним присоединились истребители, обеспечивая прикрытие. Самолеты сопровождения попутно наносили удары по средствам ПВО персов, чтобы обеспечить безопасный проход стратегическим "бомберам".
Добравшись до целей, самолеты B-2 выпустили 14 противобункерных авиабомб GBU-57 по объектам иранской ядерной программы в Фордо и Натанзе. Эта часть операции продолжалась 25 минут.
B-2 - это самый дорогой самолет в истории, его стоимость - 2,1 миллиарда долларов за единицу. Он способен нести до 18 тонн боевой нагрузки и пролетать до 11 тысяч километров без дозаправки. ......... Бомба GBU-57A/B, известная как MOP ("противобункерная бомба"), - самая мощная неядерная проникающая бомба. Ее масса - 13,6 тонны, из которых "всего" 2,4 тонны составляют взрывчатое вещество. Основной вес приходится на бронированный корпус, который позволяет ей пробивать скальные породы, землю и армированный бетон, благодаря встроенной системе наведения - и разрушать любые подземные объекты. Она тяжелее даже "матери всех бомб" (MOAB), примененной один раз в Афганистане в 2003 году.
До минувшей ночи GBU-57 ни разу не использовалась в боевых условиях. Это изменилось, когда Трамп отдал приказ нанести удар по Ирану. Согласно данным New York Times, на Фордо сброшено 12 таких бомб, еще 2 - на Натанз. По оценкам, в распоряжении армии США всего около 20 таких бомб, и если данные точны, то в этом историческом налете использовано 70% всего арсенала.
Хотя есть сомнения в их способности уничтожить Фордо, находящийся на глубине до 90 метров (бомба пробивает до 60 метров), предполагается, что последовательное сбрасывание нескольких бомб решает эту проблему. Лишь два типа самолетов могут нести такие бомбы - B-52 и B-2
Американские подлодки выпустили 30 крылатых ракет BGM-109 "Томагавк" с дистанции 450 км по ядерным объектам в Натанзе и Исфахане. До этого объекты были атакованы ВВС, но, по оценкам, не получили необратимого ущерба.
stm написав:...... У Ірані не зафіксовано підняття радіації, це означає що збагачений уран необхідний для ядерної зброї десь вивезли. ......
Не означає. Это значит только то, что ядерные материалы не были выброшены взрывами на поверхность. Они вполне могут быть просто засыпаны землёй. Или бомбы всё же не пробили 90 м над Фордо. Степень разрушения по словам американцев пока оценить сложно.