Як зазначають аналітики Defense Express, атака по Ірану цієї ночі була першим випадком застосування GBU-57 в реальних бойових діях. За озвученими Пентагоном даними, усього американські бомбардувальники скинули на іранські підземні заводи 14 таких бомб. Цікаво, що в 2015 році Пентагон офіційно повідомляв, що має лише 20 одиниць GBU-57.
а в 2010р одну, скільки лишилось цих бомб на складах...задача
Конституція України: Стаття 27 Конституції України зазначає, що кожна людина має невід'ємне право на життя і що ніхто не може бути свавільно позбавлений життя. Держава зобов'язана захищати життя людини, а кожен має право захищати своє життя та здоров'я, а також життя і здоров'я інших людей від протиправних посягань. Невід'ємність права: Право на життя є невід'ємним, тобто належить людині від народження і не може бути відчужене.
Тобто і вони. А ви наплювали на закони України. Чи вам треба особисто саме в конституцію написати «Андрюша безполий переляк зобовʼязаний захищати державу». А законів йому малувато.,так?
Держава зобов'язана захищати життя людини,
Вона і захищає життя тих, хто себе не може сам захистити, руками тих, хто може. Андрюша теж може мити снаряди і заряджати рації.
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 22 чер, 2025 22:07, всього редагувалось 1 раз.
З ухилянтами - мені якраз все зрозуміло. Мені не зрозуміло, чому ухилянти поділені на тих, кого можна бусифікувати і на тих, кого ні? Всі ж рівні мають бути перед законом? А виходить, що є рівніші?
Звідси і виходить ненависть ухилянтів(яких можна пакувати) до тцкашників, бо бачать явні ознаки несправедливості.
Arricano Real Estate PLC владеет ТРЦ "Проспект" и "РaйОN" в Киеве. ... Arricano Real Estate PLC владеет четырьмя торгово-развлекательными центрами (ТРЦ) в Киеве, Запорожье и Кривом Роге и является одной из крупнейших по обороту сетей ТРЦ в Украине.
ТРЦ Skymall — синонім модного шопінгу в Україні. Один з найбільших торгівельних центрів Києва з найкращою підбіркою модних світових брендів. Загальна площа ТРЦ складає 88 000 кв.м., на яких представлені більше 250 магазинів, серед яких H&M, Zara, Bershka, Massimo Dutti, Brocard, United Colors of Benetton,Tommy Hilfiger, Lacoste, U.S. Polo, Reserved, Mango, Colin's, Adidas, Nike, Gap та інші. Зона розваг представлена дитячим розважальним центром Ігроленд, кінотеатром та боулінг/караоке City Entertainment. На 3 поверсі ТРЦ знаходиться зона фуд-корту з затишними ресторанами і великим вибором страв. Придбати продукти харчування та товари для дому відвідувачі можуть у гіпермаркеті «NOVUS», що відкрився в ТРЦ 21 вересня 2019 р. у новому флагманському форматі, та є найбільшим магазином мережі за асортиментом (більше 50 000 товарів). Дворівневий паркінг ТРЦ налічує 3 600 паркомісць, що дозволяє комфортно розташуватись відвідувачам, які приїздять на власному авто.
SkyMall розташований на півострові за Північним мостом, за адресою пр-т Романа Шухевича, 2Т.
Успіх написав:unicdima Ні в яку команду я не вступаю))
Мені потрібні лише ЧІТКІ відповіді!
Але ж простіше всім писати по 100500 дописів тут, але ЧІТКО надати відповіді в одному дописі, бачу що слабО!
Лише маніпуляції і "круть-верть"
Сам ти знаєш всі відповіді. І повір мені на слово коли війна закінчиться ти їх ще почуєш. буде від я тебе не посилав до кожен сам собі вибирає свою дорогу) Думаєш в ссср дуже цацкалися з ветеранами і інвалідами війни? Культ Вєлікой Побєди вже створений Брєжнєвом через 20р після війни. І вони ту війну виграли. А яке було відношення в німеччині до ветеранів?
Ну тоді напоркуа тут більшість доказує протилежні речі і сперечається на пустому місці? Типу 2+2 у більшості дорівнює 5 і з піною у рота це доказують тут вже 3+роки! Напоркуа не погоджуватись з очевидними речами?
Тому, коли тут пишуть 2+2=5 або взагалі , починають виводити якусь формулу(круть-верть), а не ЧІТКО напишуть, що 4! - то я і питаю - "як так?"😁
Ну тоді напоркуа тут більшість доказує протилежні речі і сперечається на пустому місці? Типу 2+2 у більшості дорівнює 5 і з піною у рота це доказують тут вже 3+роки! Напоркуа не погоджуватись з очевидними речами?
Тому, коли тут пишуть 2+2=5 або взагалі , починають виводити якусь формулу(круть-верть), а не ЧІТКО напишуть, що 4! - то я і питаю - "як так?"😁
Успіх, могу повторить только то, что написал Banderlog: "Сам ти знаєш всі відповіді". Да, 2+2=4. Но и двойки, и четвёрки у всех разные. АндрейМ, вроде, правильно пишет, что обязанности у всех граждан одинаковые, но при этом всё время скатывается на "гендерное равенство". Его "одинаковые обязанности" только для того, чтобы обосновать, что у него нет никаких обязанностей. Можете не сомневаться, что он не пойдёт в армию (во всяком случае, изо всех сил будет отбиваться) даже если на фронт пойдёт лично жена Зеленского. А форум... Да плюньте на него. Он уже давно напоминает гадючье кубло по весне.