|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 27 чер, 2025 09:03
flyman написав:решта: "тупі совки які нічого не хочуть робити"
Як би не дивно це звучало але Людина від свині по ДНК відрізняється на 2% Підозрюю що розумний+трудоголік по ДНК від тупий+ледар Не відрізняються навіть на 0,0001% ДНК Тому В авторитарних режимах - все залежить від вищестоячого керівника В демократичних - від самої людини. З маленькими уточненнями Є вплив і попередніш поколінь. Звідси висновок якщо попередні покоління були тупі+ледарі, і нащадки цього покоління залишились в категорії тупі+ледарі.. То в будь-якому суспільному устрої вони будуть внизу харчового ланцюжка. Тому не варто приплітати емоції до реалій. Від самої людини - залежить багато і тільки вона несе відповідальність за свої здобутки... По тій простій причині, що якщо в Україні комусь заважає фаберже і він знає країну де ці ж фаберже не заважають- то саме його відповідальність в тому що він в ту країну толерантних фаберже не переїхав. Реалії як правило показують Ті хто міг тут - зможе й там Ті хто не міг тут-і там внизу.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 290 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 27 чер, 2025 09:09
Сибарит написав: ЛАД написав:Для человечества в целом на перспективу - ИИ и роботы. Ну или любой другой способ резкого увеличения производительности труда.
Человечество уже пережило не одно резкое увеличение производительности труда. В результате менялась структура потребления, а все проблемы распределения благ оставались.
Я б уточнив Продуктивність росла разом з а - збільшенням кількості населення в основному в країнах де найслабший ріст продуктивності б - з зменшенням робочого часу Тому якість життя покращувалась у всіх. От тільки нюанс КАПІТАЛІЗАЦІЯ робочого місця.. Як правило продуктивність росла не від того що в людини зявились додаткові руки чи очі.... Продуктивність росла за рахунок збільшення вартості створення робочого місця А робоче місце створював не працівник а власник капіталу... Тому питання Якщо ПРАЦІВНИК не хоче самостійно покращувати своє робоче місце - то чи можна весь ріст продуктивності який відбувся не внаслідок впливу працівника-віддавати працівнику? Адже тоді ріст продуктивності- зупиниться.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 27 чер, 2025 09:13
budivelnik написав:Пояснюю тобі на твоєму прикладі Є ти , є я і є можновладець.. Ти заявляєш - можновладці погано працюють - і це ТВОЯ голослівна заявка Я заявляю - дейтрот погано будував ЗСУ - і це моя голослівна заявка Ти заявляєш - ринок це місце яке хтось створює і будь хто може зробити те що зробив будівельник - і це знову голослівна заявка Як розібратись де голослівні заявки а де дійсно людина приносила користь?
Буйдровельник, ти,як завжди, перебрехав і на цьому побудував отакезний єралашище. По буквах: 1. Це найглупіша помилка міряти одним мерилом держслужбовця-виконавця, підприємця, управлінця. 2. Ти стрибаєш. Критерієм є не користь, а результат. Сфери відповідальності визначені. І саме в управлінців визначено, що відповідають за ... (див.сам). Предметом є саме оце визначене, за яке відповідають згідно своїх прямих функціональних обов'язків саме управлінці. А не мої чи твої особисті результати. Ти, як завжди, підмінив предмет. Детройт апріорі не відповідав за розбудову ЗСУ. За неї відповідають інші конкретні посадові особи. І це чітко визначено в саме їх посадових обов'язках. 3. Це не я вигадую та теоретизую. Це визнані в світі думка-бачення практиків-реформаторів. Я це знайшов в них. Вигадуєш свою відсеб'ятину саме ти. І навіть шкільних знань достатньо для побачити де ти елементарно помиляєшся, бо вигадуєш та мухлюєш. 4. Так саме в тому і корінець - зміни відбуваються тоді, коли в них стають зацікавлені саме управлінці. Коли в них змінюється мета і(або) з'являються можливості для впровадження змін. Наші можновладці працюють не пагано, як ти вже всоте перебріхуєш мої твердження, а по мінімуму - аби країна існувала та по малу розвивалась. Тому в нас: і не образно умовне Сомалі, але і не Польща.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 27 чер, 2025 09:25
budivelnik написав: Сибарит написав: ЛАД написав:Для человечества в целом на перспективу - ИИ и роботы. Ну или любой другой способ резкого увеличения производительности труда.
Человечество уже пережило не одно резкое увеличение производительности труда. В результате менялась структура потребления, а все проблемы распределения благ оставались.
Я б уточнив Продуктивність росла разом з а - збільшенням кількості населення в основному в країнах де найслабший ріст продуктивності б - з зменшенням робочого часу Тому якість життя покращувалась у всіх. От тільки нюанс КАПІТАЛІЗАЦІЯ робочого місця.. Як правило продуктивність росла не від того що в людини зявились додаткові руки чи очі.... Продуктивність росла за рахунок збільшення вартості створення робочого місця А робоче місце створював не працівник а власник капіталу... Тому питання Якщо ПРАЦІВНИК не хоче самостійно покращувати своє робоче місце - то чи можна весь ріст продуктивності який відбувся не внаслідок впливу працівника-віддавати працівнику? Адже тоді ріст продуктивності- зупиниться.
Уточнити треба не твою картинко благодія для працівника власника капіталу, а головне, про що ти забув, --- конкуренцію між цими власниками. Вона і примушує "благодіяти" та намагатися підвищити продуктивність праці. Що в свою чергу веде до зменшення собівартості одиниці продукції. І товари-послуги стають більш доступними для населення. Саме, щоб не "прогоріти", власник виробництва (капіталу) вимушений отак діяти. Покращувати))) працівникам, населенню. Ринок - це перш за все конкуренція. Виробників. За що? -- ))
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 27 чер, 2025 09:39
detroytred написав:Критерієм є не користь, а результат
Чим відрізняється користь від результату? Якщо в результаті твоєї діяльності користь ЗСУ не отримала - то ти де-юре - не винуватий де факто - злодій. Тому переставай маніпулювати словами. Потрібен (мій, твій чи чиновника товар(результат/користь) - визначає отримувач Для мене - замовник це покупець який голосує гривнею для тебе- це твій керівник від якого тии залежиш Для чиновника - населення яке його обирає. Тому Якщо купили в мене - то в дупі я бачив що ТИ вважаєш мою роботу поганою - населення купило Якщо платили тобі- то в дупі ти вважаєш мою думку-бо тебе оцінили Якщо обрали можновладця-то в дупі для нього моя і твоя думка- бо вибори це головніший результат його діяльності
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 27 чер, 2025 09:45
detroytred написав: budivelnik написав:Я б уточнив Продуктивність росла разом з а - збільшенням кількості населення в основному в країнах де найслабший ріст продуктивності б - з зменшенням робочого часу Тому якість життя покращувалась у всіх. От тільки нюанс КАПІТАЛІЗАЦІЯ робочого місця.. Як правило продуктивність росла не від того що в людини зявились додаткові руки чи очі.... Продуктивність росла за рахунок збільшення вартості створення робочого місця А робоче місце створював не працівник а власник капіталу... Тому питання Якщо ПРАЦІВНИК не хоче самостійно покращувати своє робоче місце - то чи можна весь ріст продуктивності який відбувся не внаслідок впливу працівника-віддавати працівнику? Адже тоді ріст продуктивності- зупиниться.
Уточнити треба не твою картинко благодія для працівника власника капіталу, а головне, про що ти забув, --- конкуренцію між цими власниками. Вона і примушує "благодіяти" та намагатися підвищити продуктивність праці. Що в свою чергу веде до зменшення собівартості одиниці продукції. І товари-послуги стають більш доступними для населення. Саме, щоб не "прогоріти", власник виробництва (капіталу) вимушений отак діяти. Покращувати))) працівникам, населенню. Ринок - це перш за все конкуренція. Виробників. За що? -- ))
Я конкурую не з населенням-а з такими як я. Тому для мене ВИГІДНІШЕ менше віддавати і БІЛЬШЕ отримувати ( це посилює мою конкурентоспроможність) Але жодного руху, який мені не вигідний-я робити не буду, бо прогорю. Тому В мене СЬОГОДНІ є можливість автоматизувати частину торгової діяльності.... Але я плачу людям бо автоматизація ЗМЕНШИТЬ мої прибутки. Виходить що погіршуючи умови я покращую життя свого працівника Бо у випадку АВТОМАТИЗАЦІЇ - він змушений був би шукати інше місце роботу ( погіршення тільки в нього) а от ці твої капіталу завались, куди ви капіталісти дінетесь якщо не буде кому купувати.. і так даліУкраїну НЕ ЦІКАВЛЯТЬ від слова ВЗАГАЛІ , бо ще мої внуки будуть відчувати нестачу капіталу.. Тому для тих кому всі винні. Саме невдахи найбільше невдоволені, бо життя прожили а не реалізувались Успішні можуть мати навіть меншу капіталізацію ніж невдахи , але успішні не будуть розповідати що їм в штани хтось наклав. вони в стані за своїми штанами самостійно дивитись. detroytred написав:Ринок - це перш за все конкуренція. Виробників. За що? -- ))
Якщо виробник відбитий на всю голову то тоді суттю його життя є драка(конкуренція) Для інших - конкуренція це така собі данність( вовк, який потрібен для того щоб зайці не зажиріли) Тому є теорія що конкуренція це боротьба за частку ринку....яка приводить до.... Але виявилось що як тільки на ринку стає менше ТРЬОХ виробників-їх треба ділити. Тобто найвищий виграш(захопив весь ринок) одночасно є програшем- тебе поділили. Але це лірика... Ні мене, ні тебе, ні 99% населення це питання не цікавить. Тому Для мене бізнес це не боротьба, це життя в якому в мене щось виходить краще, щось гірше... але я не збираюсь витрачати ні хвилини додаткового часу щоб ПРОСТО когось обійти. Мене цікавить ефективність( і населення цікавить те саме що й мене менше витрачати часу/здоровья на роботу- і більше за це отримувати) А ти й далі бігай з макрожупелами які ні до тебе ні до твоїх внуків відношення не мають, бо з точки зору ринкових відносин - ти в яслях.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 27 чер, 2025 09:55
budivelnik написав: detroytred написав:Критерієм є не користь, а результат
Чим відрізняється користь від результату? Якщо в результаті твоєї діяльності користь ЗСУ не отримала - то ти де-юре - не винуватий де факто - злодій.
Який же ти тугий. Користь від мене ЗСУ може отримати, але ЗСУ при цьому може не дати результат. Тому що за результат на своєму місці-посаді відповідаю - я. А за результат ЗСУ на своїх місцях-посадах відповідають президент, ГК, НГШ і т.д. Коли голосиш про злодія, надавай посилання на статтю КПК. Балабол..
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 27 чер, 2025 10:00
budivelnik написав:то саме його відповідальність в тому що він в ту країну толерантних фаберже не переїхав.
а нічого що країна закрила всередині навіть тих хто з ПМЖ чи навіть ЄС-паспортом невчасно приїхав в гості до рідних в лютому 2022. Жив собі життям білого комірця в ЄС і раптом бац - невиїздний мобресурс в черзі на "добову поставку". От тобі й "все залежить від тебе, можновладці непрічом, ко-ко-ко"
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 27 чер, 2025 10:02
budivelnik написав:Я конкурую не з населенням-а з такими як я. Тому
Тому далі я вже не читаю. Якщо тобі одразу прийшлося видати отаку кеп-очевидность, щоб підкреслити буцімто в мене інша думка. На цьому все, єканаміст. Набрид.. по черговому колу. Вивчай фахівців, а не тули свою відсеб'ятину. Проблема в ринку не стільки у виробити, а в продати. Бо конкуренція. Виробників. Це реал, а не твоя маячня - я не борюсь за частку ринку. Саме це в загальному випадку вимушений робити кожний виробник в ринку. В ринку.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 27 чер, 2025 10:17
detroytred написав:Проблема в ринку не стільки у виробити, а в продати.
Для ринку який виготовляє БІЛЬШЕ ніж споживає - проблема ПРОДАТИ але в Україні- інший ринок Ми споживаємо БІЛЬШЕ ніж виготовляємо - тому для нас проблема СТВОРИТИ а створити ми не в стані бо забагато голодранців з совка вивчели конституцію в якій все знають про права і забули про обовязки. От і виходить голодранців годували 25 років щоб вони при потребі стали на захист.. а вони заявивши що все зробили в мирний час-чухнули на пенсію..бо Конституція дозволяє... Тому йди на хер дурню.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1