|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 03 сер, 2025 20:07
detroytred написав:... А управління-регулювання-реформування ринків, країн, суспільств кейнсами-рузвельтами-бальцеровичами-куанями і т.д. -- складніше. Тому вони та їх думка-бачення визнаються у всьому світі, а ваші співи-заклики є лише а-ля отим ієговістськими місіонерськими. Тільки на відміну від Ієгових тощо, ви якісь пришлепкуваті -- агресивні та занадто брехливі.
а де в цьому переліку видатних постатей є detroytred??? й по друге - кейнсіанство - лише одна з теорій. потім керувалися монетаризмом Фрідмана. й найцікавіше - а що ви взагалі читали з цього переліку? я от Кейнса поки не подужав - надто складний стиль викладання - або невдалий переклад.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 772 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 03 сер, 2025 20:18
Прохожий написав: detroytred написав:ви якісь пришлепкуваті -- агресивні та занадто брехливі.
самокритика отличная вещь!)
Да, кеп, несумнівно. Також само, як 2*2=4. Також само, як і голослівні натяки пагана річ. Нагадай на якому числі рахунок зливів перевірити брехню на особисту адресу скінчився. І хто брехав про сержантів і т.д.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 03 сер, 2025 20:21
pesikot написав: Shaman написав: detroytred написав:... А управління-регулювання-реформування ринків, країн, суспільств кейнсами-рузвельтами-бальцеровичами-куанями і т.д. -- складніше. Тому вони та їх думка-бачення визнаються у всьому світі, а ваші співи-заклики є лише а-ля отим ієговістськими місіонерськими. Тільки на відміну від Ієгових тощо, ви якісь пришлепкуваті -- агресивні та занадто брехливі.
а де в цьому переліку видатних постатей є detroytred??? detroytred є в переліку видатних постатей, яка крала паливо в ЗСУ та продавав наліво Shaman написав:й по друге - кейнсіанство - лише одна з теорій. потім керувалися монетаризмом Фрідмана. й найцікавіше - а що ви взагалі читали з цього переліку? я от Кейнса поки не подужав - надто складний стиль викладання - або невдалий переклад.
Далі, чим більше недолугий, тим більше тяга до складних термінів та теорій Написання складних термінів чи цитування складних теорій - як компенсація власної недолугості
Во! І за підтвердженнями далеко ходити не треба. Схотів Песікіт збрехати про крадіжку палива та продаж, то й збрехав, як чаю випив. Й оком не моргнув. Кажу ж: пришлепкуваті - бо агресивні та занадто брехливі. Факт.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 03 сер, 2025 20:24
Shaman написав: detroytred написав:... А управління-регулювання-реформування ринків, країн, суспільств кейнсами-рузвельтами-бальцеровичами-куанями і т.д. -- складніше. Тому вони та їх думка-бачення визнаються у всьому світі, а ваші співи-заклики є лише а-ля отим ієговістськими місіонерськими. Тільки на відміну від Ієгових тощо, ви якісь пришлепкуваті -- агресивні та занадто брехливі.
а де в цьому переліку видатних постатей є detroytred??? й по друге - кейнсіанство - лише одна з теорій. потім керувалися монетаризмом Фрідмана. й найцікавіше - а що ви взагалі читали з цього переліку? я от Кейнса поки не подужав - надто складний стиль викладання - або невдалий переклад.
Назви він нагуглить... Друге питання що далі ніж анотація чи пояснення він не просунувся, бо використовує обмеженний набір слів дотичних до економіки... Взагалі словарний запас цього воєнпенса- дико обмежений наприклад (думаю опишу 90% всіх термінів які воно використовує) Можновладці мають ричаги і зобовязання Створення ринку Можновладці недопрацьовують Як написано в Кейнса Два рази згадував Адама Смітта Як показали реформатори -практики злився...це стосовно економіки якщо стосовно опонента ералашики, брешеш, спотворив думку , думка була про головне, думка не про це....Якщо ж попросити його описати який реальний механізм- то це відразу дика істерика і щось типу я вже це десять разів казав почитай кейнса подивия як бальцерович лікуань батьки реформатори...Ніби все Хто хоче-може відлистати назад пяток сторінок і подивитись чи були в його повідомленнях якісь інші слова....
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 03 сер, 2025 20:26, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 03 сер, 2025 20:24
pesikot написав:Далі, чим більше недолугий, тим більше тяга до складних термінів та теорій Написання складних термінів чи цитування складних теорій - як компенсація власної недолугості
напомнило "- читал переписку Энгельса с этом как его...чёрт...Каутским - и? - та не согласен я! - с кем? - да с обоими!"(с) 
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 03 сер, 2025 20:27
Прохожий написав: pesikot написав:Далі, чим більше недолугий, тим більше тяга до складних термінів та теорій Написання складних термінів чи цитування складних теорій - як компенсація власної недолугості
напомнило "- читал переписку Энгельса с этом как его...чёрт...Каутским - и? - та не согласен я! - с кем? - да с обоими!"(с) 
Саме так 
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 03 сер, 2025 20:30
Shaman написав: detroytred написав:... А управління-регулювання-реформування ринків, країн, суспільств кейнсами-рузвельтами-бальцеровичами-куанями і т.д. -- складніше. Тому вони та їх думка-бачення визнаються у всьому світі, а ваші співи-заклики є лише а-ля отим ієговістськими місіонерськими. Тільки на відміну від Ієгових тощо, ви якісь пришлепкуваті -- агресивні та занадто брехливі.
І до чого маячню з питанням про де там я, притулив? Я і Фрідмана з його монетаризмом вивчав та інших. Вже декілька разів пояснював - Кейнс згадується мною в якості собіратєльного образа. Бо про нього хоч чули. З таким же успіхом можу Фрідмана підставляти. По-третє: ти уводиш в бік... На особистості, коли предметом є вплив-роль-значення на розвиток країни, ринку управлінців-можновлалців-регуляторів ... визнаних... І твої з Ко співи-заклики на хфорумі з сотнею відвідувачів.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 03 сер, 2025 20:35
Shaman написав: батюшка з бабульками й головне з молодиками не хоче таке гарне місце віддавати. а питання - а руські тут до чого? вони цей храм не будували... й Почаєвська Лавра звісно споконвічно до РПЦ відноситься...
кажеш "громада" рішила? А що робить та громада в нашій церкві коли давно є церкви кп? Доречі, віряни кп не займались тим рейдерським наїздом з поліцаями. Не думав мож бабульки та молодики і є церковною громадою? А не приїжджі професійні активісти? піди спитайся в почаїв хто лавру будував, там тобі місцеві пояснять  тільки помни, в нас не чернігів люди не раз на Великдень до церкви ходять... і з перенесенням календаря ви тож лопухнулись, зараз вже видно за яким календарем люди постять свєткують і в ополонку окунаються.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 03 сер, 2025 20:35
Повтор.
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 03 сер, 2025 20:37, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 03 сер, 2025 20:36
Прохожий написав: pesikot написав:Далі, чим більше недолугий, тим більше тяга до складних термінів та теорій Написання складних термінів чи цитування складних теорій - як компенсація власної недолугості
Це ви про відсеб'ятину місіонера? В точку. Ти не помітив підтвердження на занадто брехливі? Як же так?!(( pesikot написав:detroytred є в переліку видатних постатей, яка крала паливо в ЗСУ та продавав наліво
Прям одразу для тебе Песікіт підтвердив, показавши, як бреше. Дивись: пропоную йому перевірити мене на поліграфі про крав я пальне, продавав пальне чи ні? Хто збрехав, з того 10 куо. (Тариф росте... Мудаков треба вчити). Зілл'ється від перевірки своєї ж чергової брехні в десь вже вдвадцяте? А тепер скажи, що я колись збрехав на особисту адресу Песікота. То хто тут брехуніще? Отож.
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 03 сер, 2025 20:42, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
|