Я може не підписав, але тут я навів актуальні американські пропозиції
– Україна та Росія укладуть не мир, а перемир’я; – фактичне визнання російських територіальних здобутків (шляхом відкладення цього питання на 49 або 99 років); – скасування більшості санкцій, накладених на Росію; – у довгостроковій перспективі повернення до імпорту російського газу та нафти; – відсутність гарантій нерозширення НАТО; – відсутність обіцянки призупинити військову підтримку України
Емоційні взбрики Трампа не беруть до уваги навіть його прихильники як я. а воуки типа ксерокса взагалі назло Трампу вуха відморозять, бо вірять що його ось-ось зкинуть американські воук-побратимию Нерозширення НАТО, хоча б на схід, повинно бути зафіксовано офіційно на їх щорічному саміті. Тоді буде серйозно.
Я може не підписав, але тут я навів актуальні американські пропозиції
...... – відсутність гарантій нерозширення НАТО; – відсутність обіцянки призупинити військову підтримку України
Емоційні взбрики Трампа не беруть до уваги навіть його прихильники як я. а воуки типа ксерокса взагалі назло Трампу вуха відморозять, бо вірять що його ось-ось зкинуть американські воук-побратимию Нерозширення НАТО, хоча б на схід, повинно бути зафіксовано офіційно на їх щорічному саміті. Тоді буде серйозно.
>>> Я може не підписав, але тут я навів актуальні американські пропозиції Я это прекрасно понял.
>>> Нерозширення НАТО, хоча б на схід, повинно бути зафіксовано офіційно на їх щорічному саміті. Тоді буде серйозно. А вот сейчас - не понял: не будет никакого "Нерозширення НАТО" - Молдову в НАТО будут брать.
_hunter написав:А вот сейчас - не понял: не будет никакого "Нерозширення НАТО" - Молдову в НАТО будут брать.
Разом з придністров'ям?
Вату в Нату?
Зато не "волынь"...
«Мы находимся на завершающем этапе скрининга, когда анализируем национальное законодательство в сравнении с европейским. В сентябре мы завершаем этот важный этап в процессе переговоров. В начале июля Европейский совет в своих выводах очень ясно написал: Республика Молдова готова к открытию первой группы глав, а именно к кластеру 1, который касается основных ценностей. В ближайшие недели и месяцы, когда все вернутся из отпусков, у нас состоятся обсуждения о том, как открыть первую группу глав», — заявила Кристина Герасимов на Moldova 1.
ЛАД написав:P.s. Проблема с водой в Донбассе и Крыму, конечно, "заслуга" Путина, но не злонамеренная. Это следствие засухи и войны.
Вот ведь какая особенность - там, где приходят российские войска, почему-то пропадает вода ...
Так было и в Чернигове ... как подошли российские войска, так и начала пропадать вода И это были целенаправленные обстрелы насосных станций, не говоря уже об обстрелах енергетики
fox767676 написав:flyman Не пустимо ми їх в ніяку нату висунемо претензії територіальні згадаємо про болоховську Русь, берладників та гагаузів хай переписують придністров'я з гагаузіею в конституції на Україну і порти що їм Кучма подарував а то за рахунок України всі класно влаштувались треба у московитів вчитися(бо працює!) - не можемо покарати білорусь, то хоча б на молдові відіграемось