jump написав:бабці щоку прострелили, бо та не дала завезти до катівні інваліда-односельчанина...
Ні, ну не може бути, щоб НАШІ(!!!) так поводились з НАШИМИ ж людьми?!!!!
Добрій ранок . Всім гарного дня , Здоров,я !
....... ось час від часу уважно читаю форум ... долярчік - сходи до церкви -ПОКАЙСЯ (бо душа у тебе брудна ) ....особливо коли пишеш про війну .В ЗСУ ти був але на війні не був .
Всім іншим зрадникам з Хорватії , Німечіни , Польщі , вихристам та втікачам з Львова ,"закарпатьским памперсам" вам ще багато прийдеться споживти такого ставлення до вас , як і ви ставитесь до Батьківщини .З вас спитають . незабаром
Hotab написав:UA в Хорватії і не таке можна побачити.. Від невдоволення діями якихось органів влади в Україні , українці не починають любити коцабів більше, і не мрій.
Дай Бог щоб так було
Державна школа в м.Спліт Серед 18 дітей в першому класі 7 українці. ! Хорватія не платить виплати біженцям ... Українці голосують ногами?
У тебе перша частина посту і друга не узгоджені між собою. Виїзд українців тимчасово чи постійно в Європу ніяк не підтверджують твої тези про любов українців до кацапів чи до російської мови. Навпаки, саме кацапів вони звинувачують, що доводиться зриватись з комфортних і насиджених місць, шукати нову роботу, друзів, вчити мови.
ось час від часу уважно читаю форум ... долярчік - сходи до церкви -ПОКАЙСЯ (бо душа у тебе брудна )
У долярека все чисте і стерільне, навіть знання і мізки. Крім істеричних причитань (а це емоції, але не знання) «ой лишенько, що ж це коїться» там нуль інформації. В принципі це поведінка сільських бабок на базарі, коли вони бачать як поліція перевіряє документи на товар і право торгівлі.
Бетон написав:Ага эпохально закончился поприкол. Ещё один такой выбор клоуна и ещё пол страны отдадите. И так, пока ножом на лбу каждое ничтожество не вырежет себе 73%
Бетон, невже так важко зрозуміти, що війна почалася лише тому, що Україну роззброїли - забрали ядерку та іже з нею. До чого тут Зе? Ніяка дипломатія не врятує від нападу країну, яка не має чим себе захистити. Беззбройна країна - це легка здобич.
Для таких гучних заяв потрібні якісь докази, а не просто "я так думаю". А ось контр-докази у мене є: у Білорусі і Казахстану також "забрали ядерку та іже з нею" і на ці беззахисні країни ніхто не напав. Так що точно не "лише тому". І вина Зе у цьому всьому достатньо велика.
jump написав:бабці щоку прострелили, бо та не дала завезти до катівні інваліда-односельчанина...
Ні, ну не може бути, щоб НАШІ(!!!) так поводились з НАШИМИ ж людьми?!!!!
Добрій ранок . Всім гарного дня , Здоров,я !
....... ось час від часу уважно читаю форум ... долярчік - сходи до церкви -ПОКАЙСЯ (бо душа у тебе брудна ) ....особливо коли пишеш про війну .В ЗСУ ти був але на війні не був .
Всім іншим зрадникам з Хорватії , Німечіни , Польщі , вихристам та втікачам з Львова ,"закарпатьским памперсам" вам ще багато прийдеться споживти такого ставлення до вас , як і ви ставитесь до Батьківщини .З вас спитають . незабаром
Hotab написав:У тебе перша частина посту і друга не узгоджені між собою. Виїзд українців тимчасово чи постійно в Європу ніяк не підтверджують твої тези про любов українців до кацапів чи до російської мови. Навпаки, саме кацапів вони звинувачують, що доводиться зриватись з комфортних і насиджених місць, шукати нову роботу, друзів, вчити мови.
На російську повертаються ті що в Україні живуть. Хорватські українці переважно з народження україномовні (я виключення) по переважно з ЗУ, Волині та ЦУ. З Донбасу їдуть туди де виплати є. От не знаю чому з ЗУ йдуть.
холява написав: Всім іншим зрадникам з Хорватії , Німечіни , Польщі , вихристам та втікачам з Львова ,"закарпатьским памперсам" вам ще багато прийдеться споживти такого ставлення до вас , як і ви ставитесь до Батьківщини .З вас спитають . незабаром
Поїхали не найгірші. ХЗ хто ПФ буде наповнювати. Як думаешь, льготи тим хто повернуться будуть пропонувати?
холява написав: Всім іншим зрадникам з Хорватії , Німечіни , Польщі , вихристам та втікачам з Львова ,"закарпатьским памперсам" вам ще багато прийдеться споживти такого ставлення до вас , як і ви ставитесь до Батьківщини .З вас спитають . незабаром
Поїхали не найгірші. ХЗ хто ПФ буде наповнювати. Як думаешь, льготи тим хто повернуться будуть пропонувати?