Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1482614827148281482914830 ... 14839>
Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 17:56

АндрейМ написав:
  detroytred написав:Андрій - хоче, щоб і жінок так само мобілізували, як чоловіків.

Ні, не зовсім так. Я хочу, щоб і чоловікам надали можливість вирішувати самим що їм робити. Якщо це неможливо, то, так, я хочу, щоб примус однаково застосувався до усіх громадян. Я не можу зрозуміти чому жінка може досягнути усіх вершин влади, але захищати цю владу не може. Якщо не на фронті, то якимось іншим чином.

detroytred написав:Тим паче, що, як видно з дописів Андрія (якщо вони правдиві, а оперуємо ми тут лише тим, що наводить сам форумчанин про себе), він навіть не є порушником закону -- ухилянтом чи втікачем. В нього все законно.

Кого це хвилює? Дописувачам легше оперувати словами "ухилянт"/"втікач", і їм все одно, що я нічого не порушував, хоча мені і дуже неприємні усі обмежувальні заходи стосовно чоловіків. Ось Песікіт та Шаман себе героями виставляють, що в Україні залишились, хоча незрозуміло як це допомагає не давати росіянам просуватися вглиб України.

sashaqbl написав:Це в Долярчика позиція: всі так всі.

Це - саме моя позиція.

sashaqbl написав:Ви помиляєтесь. Зйобок просто хоче, щоб якусь жінку, та хоч кого небудь, мобілізували замість нього.

Ви помиляєтесь. Я не хочу, щоб будь-кого мобілізували. Тим паче замість мене. Я хочу, щоб кожен мав право вибору. Наразі в Україні існують купа систем, де когось не питають про те, що він хоче, а хтось має право вирішувати самостійно що йому чи їй робити із своїм життям. Це - несправедливо.

Ви часом не на Троєщині маєте право голосування?
Investor_K

Подякував: 0 раз.
Подякували: 918 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 17:58

За крок до перевороту думок©

pesikot написав:НЕ працюєшь
Працюю! І вже давно!
А моя киця, до речі, подала заяву на звільнення!

А от ти, бачу, лише язиком плещиш, довблдятел!
  sashaqbl написав:Долярчик, щодо твоєї служби в мене тільки одна претензія: нахіба ти йшов на курси дронщиків, якщо вже мастив лижі? А так претензій нема
Я ж писав, що нікого не питали!
Просто поставили перед фактом - відправляємо на навчання з нашого дивізіону вас четверо(по факту - двоє самі туди хотіли, а мене і ще одного - "просто вписали"/вирішили за нас)
  sashaqbl написав:Інше питання: нахіба ти агітував за довбойобів, які зараз керують країною?
Я ж вже визнав, що 73%(як і мене в тому числі) - тупо обманули!
Серіал "Слуга народу" - НЕ дурні ж зняли!
  sashaqbl написав:Просто це можна було зробити адекватніше, а не "хто попався і не зміг відкупитися". Могли за 3 роки налагодити мобілізацію і поступову демобілізацію. Демобілізували б тих, хто мав контракт до війни, потім окремим наказом тих, кого мобілізували в лютому. Якщо навіть цього забагато, то розбили б мобілізованих в лютому 22 на декілька партій. Показали б що демобілізація можлива, це б сильно зменшило напругу.
Так і я про це волав майже 3 роки!
Волав про ДЕмобілізацію!
І про справедливу мобілізацію(поступово всіх по колу - одні на навчання - другі на фронт - треті з фронту на дембель додому)

Та тільки хто мене чув?

Та і взагалі, хто чує простих військових з окопів?

Он з останніх новин з Марсу - 2 зорельоти знищено ворогом, відповідно, немає чим воювати... то залишкову "команду" марсіан розформували/розпустили... і приєднали до штурмовиків(але останнє - я ще уточнюю)
Ну і ще 2 пішло в марсіанське сзч...
Успіх

Подякував: 280 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 18:03

sashaqbl написав:
  detroytred написав:Обидва невдоволені законом і оголошуєте свої "хочу".
Андрій - хоче, щоб і жінок так само мобілізували, як чоловіків.

Ви помиляєтесь. Зйобок просто хоче, щоб якусь жінку, та хоч кого небудь, мобілізували замість нього.
Це в Долярчика позиція: всі так всі. А зйобок просто каже, що в нього лапки, і він воювати не придатний. Тому він зйобок. Але якби замість нього мобілізували якусь жінку - то він би не був зйобком, він би чесно сидів в Україні...

Точно як наші браві поліцаї. До них претензії є?
Підсумовуючи, можна зробити висновок. Ніякого миру не буде. Придумають якісь "супер особливий" стан в Україні, щоб Європа більше не давала притулку. Продовжать кошмарити людей. Владу просто так не віддадуть.
zxzx777

Подякував: 49 раз.
Подякували: 18 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 18:03

pesikot написав:Виїхав законно, але незаконно не повернувся ? )

Що таке "незаконно не повернувся"? Ти якийсь новий закон вигадав про обов'язок громадян України повертатися до України?

sashaqbl написав:Я теж не хочу щоб когось мобілізували. Не хочу воювати. Я взагалі то інженер, розробляв системи управління енергосистемами.
Але війна - це в принципі несправедлива штука. Несправедливо - що русня напала на нас. Несправедливо, що люди втрачають майно, здоровя, життя.
Але проблема в тому, що чим більше зйобків - тим більше несправедливості на цій віні.

Так, війна - несправедлива. Ми не заслуговуємо на це. Але я не заслуговує на те, що через свою стать я щось маю робити. Ні, не маю. Не існує "особливих" громадян. Крапка. Якщо комусь можна не воювати, то і мені можна. Іншим чоловікам можна. Я не хочу замість себе когось кудись посилати. Я не хочу, щоб різні пиявки замість себе мене на фронт посилали. Усі ці Свириденки та Зеленські хочуть, що я їх захистив, а я хочу, щоб вони захищали мене. Особисто.
Востаннє редагувалось АндрейМ в Суб 23 сер, 2025 18:04, всього редагувалось 1 раз.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 18:04

sashaqbl написав:
  АндрейМ написав:А Конституція не згідна з цим Законом. Конституція - вища за закон, тому закон йде в унітаз. В Україні Конституцією заборонена гендерна дискримінація. Усі закони, які суперечать Конституції, йдуть в унітаз.

Право тлумачення Конституції має Конституційний Суд а не черговий зйобок. Знвоу ж таки, це питання треба було піднімати до початку війни через Конституційний Суд, якщо ти вважав, що цей Закон не відповідає Конституцію. Але ти цього не робив. Ти просто зараз прикриваєшся своїми вигадками про начебто суперечність Закону Конституції.

А это уже Дон-кихотство какое-то: смысл с ветряными мельницами бороться, если можно просто поехать туда, где их нет? 🤔
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 489 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 18:09

Re: Напад росії і білорусі на Україну

АндрейМ написав:Так, війна - несправедлива. Ми не заслуговуємо на це. Але я не заслуговує на те, що через свою стать я щось маю робити. Ні, не маю. Не існує "особливих" громадян. Крапка. Якщо комусь можна не воювати, то і мені можна. Іншим чоловікам можна. Я не хочу замість себе когось кудись посилати. Я не хочу, щоб різні пиявки замість себе мене на фронт посилали. Усі ці Свириденки та Зеленські хочуть, що я їх захистив, а я хочу, щоб вони захищали мене. Особисто.

Але по факту, теба, г***, захистив Долярчик, Бандерлог, я.
І конкретні хлопці гинуть через те, що ти зйобок зїбався, і бракує людей в екіпажі евака і т. д. Тому саме ти, зйобок, посилюєш цю несправедливість.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 18:11

Все просто!©

unicdima написав:
  Успіх написав: Напевно, що він у званні долпойопа)) раз ніяк до нього не доходить, що Успіх ЗАКОННО доглядає свою кицю! :D
(перед тим відхерачивши майже 3роки на фронті!)

Законно але чомусь сситься тцк і по всім помийкам ждунів ухилянтів лазить. Навіщо?
Три роки на фронті і не дали УБД? Бреши ще :D

Ти реально казковий... :mrgreen:

Виклади тут фото своєї квитанції переказу 50 000грн на якийсь дитбудинок, чи на Повернись живим - і я викладу фото свого убд, де поруч/на крайчику нього буде шматок паперу з написом "унікдіма - казковий долпойоп!" :mrgreen:
Успіх

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 18:11

Re: Напад росії і білорусі на Україну

_hunter написав:это уже Дон-кихотство какое-то: смысл с ветряными мельницами бороться, если можно просто поехать

Можна звісно й виїхати було... до війни...
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 18:13

sashaqbl написав:Долярчик ану вгадай, що то таке на фото?
Зображення

Не відкривається
Успіх

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Суб 23 сер, 2025 18:17

Як всі, то всі!©

Shaman написав:
  Успіх написав:Напевно, що він у званні долпойопа)) раз ніяк до нього не доходить, що Успіх ЗАКОННО доглядає свою кицю! :D
(перед тим відхерачивши майже 3роки на фронті!)

тобто ти законно доглядаєш, а інших, які мають законні підстави, чомусь намагаєшся відправити на фронт...

Читай по буквах - "бо я відхерачив майже 3 роки на фронті!"
Тобто, я - відхерачив, то і всі мають відхерачити!
Чи є рівні, а є рівніші?

Як всі, то всі!©
Успіх

Профіль

4
8
1
5
  #<1 ... 1482614827148281482914830 ... 14839>
Форум: