Цікаво, як ти зміг би відповісти на отакі питання.
Спробуй.
Бо я не зможу відповісти навіть на найлегше третє, бо не уявляю хто такий майбутній мученик Бойка.
Соскін?
|
|
![]() Цікаво, як ти зміг би відповісти на отакі питання. Спробуй. Бо я не зможу відповісти навіть на найлегше третє, бо не уявляю хто такий майбутній мученик Бойка. Соскін?
![]() Соскін згадує Бойко Востаннє редагувалось flyman в Чет 04 вер, 2025 22:53, всього редагувалось 4 разів.
![]() Ти не хочеш почути про свою концептуальну помилку... Вона проста, але суттєва. Суть її в наступному Кожна проблема - має своє вирішення, і рішення яке закриває наступну проблему-зовсім не підходить до попередньої.. Розшифрую Є три типи країн Бідна______ввп менше 10000 на душу Середня ___ввп 12000-30000 на душу Багата_____ввп більше 30000 на душу Що таке бідна? Бідна це країна в якій люди ще не забезпечили себе по першій сходинці Маслоу.... Грубо -голодні Тобто це країна яка споживає калорії через найдешевші по ціні за калорію продукти Грубо -харчується хлібом-кашею Для такої країни основним є зняття заборон на підвищення власного споживання... Наприклад Совок ЗАБОРОНЯВ будувати будинок на 2 поверхи , чи дачний будиночок більше ніж 6*6метрів , чи вільну продажу Волги ... тобто робив ВСІХ однаковими... Незалежно від знань- в людей совка було випалене залізом БАЖАННЯ виділитись вище над масою. Ба більше , людям в голови ржавими цвяхами забили твердження про ШКІДЛИВІСТЬ БАГАТСТВА. Таким чином в бідній країні а - відсутнє бажання багатіти б - відсутні знання як багатіти г - відсутні ресурси для приватного збагачення. Тому алгоритм дії можновладців в БІДНІЙ країні - такий самий простий Є варіант пряника ( але ж ніхто не вірить після 70 років прозябання обіцянкам про майбутнє) Є варіант кнута - але ж повернути Гулаг не має ні сил ні бажання... Виходить що крах? Ні Є ще одна, при чому максимально розвинутий в совків ознака - ЗАВИСТЬ... Тому Якщо зняти барьєри (законодавчі) про приватне збагачення і перестати клеймити багатих - то як тільки зявляться перші БАГАТІ так відразу десяток зависників спробує повторити шлях цих багатих... І чим більше багатих і більша різниця між бідними/багатими - тим сильніше ЗАВИСТЬ ( а також гемзання жінки/дітей) підштовхують до активізації своєї економічної поведінки. І в залежності від поведінки Держави а - вона буде підтримувати фантазію про справедливість і про те що в бідах винуватий хтось - зміни будуть йти повільніше, бо в частини населення природна лінь вкупі з очікуваннями халявних змін переважить рівень зависті або б - Держава максимально відсторониться і чітко дасть зрозуміти що спасіння утопаючих - діло рук самих утопаючих - те що зробила Польща, зміни будуть йти швидко. Так от Все щоб ЗАВИСТЬ запрацювала - в Україні вже реалізовано. І на етапі переходу від бідної до середньої - наявність якихось додаткових умов типу збереження капіталу ( зберігати то нічого) чи жорстких умов які для всіх однакові(немає ще цих всіх , є одиниці які вигризли собі в противагу законам які зобовязовували годувати пенсіонерів і при цьому залишатись бідними й далі без майбутнього) - НЕ ПОТРІБНА Ба більше Поки людина збільшує свою продуктивність праці з одночасним збільшенням споживання... - не виникає ніякого НОВОГО капіталу, бо новий капітал можуть генерувати тільки ті в кого продуктивність в три рази вища від середньої а рівень споживання всього в два. Такого щоб продуктивність була в 1,5 рази вищою-а споживання 0,5 ( так як в мене) могли досягти тільки фанати які отримали на протязі свого життя специфічну психологічну підготовку( в мене це 10 років спорту+6 років еліти в армії) Тому Поки рівень ВВП не дійде до 12000 доларів на особу - до того часу оповідання про вплив можновладців-можна засунути під скатертину... бо на цьому етапі можновладці займаються тим самим чим займаються 5% безшабашних - створюють власний капітал І ніякі оповідання про Матрицю і так далі-поки цей власний капітал не буде створений-нікому не допоможуть... І тепер Якщо середній дохід 12000 , то у середнього працівника це 12000, у багатого це 36000, от тоді й виникає ПОТРЕБА в створенні СПЕЦІАЛЬНИХ умов по перерозподілу доходів від праці бо а - вже є що ділити б - разом з задоволенням першої ступеньки піраміди Маслоу - зникає зависть, яку поглинає лінь.. в - внаслідок того що навіть забравши 30% у багатого -він все одно залишається в два рази багатшим від бідного і тому в нього залишається бажання йти вище. Тому для країни з СЕРЕДНІМ доходом на перше місце виступає боротьба з Лінню мешканців. І для країни з високим доходом - на перше місце виступає задача по переконанню своїх мешканців що їм треба навчитись жити створюючи щось для людства( саме тому багаті країни і продукують основні досягнення в науці/техніці)
![]() Добре. Нехай я, по-твоєму, саме не хочу почути свою концептуальну помилку. Ну й що? Ну і все. Ти мені вказав і на це, і на цю мою, як ти вважаєш, концептуальну помилку? Вказав. Міфичним читачам показав? Показав. Вже сотні разів вказав, пояснив. Переконав цих міфичних читачів. Місію виконав. Все. Ще раз: "То й всоте тобі кажу: спробуй бути самодостатнім... Спробуй без мене. З ким в тебе є хоч якісь точки доторкання. Але ти знов і знов намагаєшся місіонерити за мій рахунок... Мені ліньки стає кнопати тобі постійно лише спростування на твої перекручення мого. Тож бувай... Маю надію, що пояснив зрозуміло. Примарну((( надію." _____________________ Кинь запит-питання: "Ау! Хто тут ще не переконався?" І переконуй їх. Мені-то ти навіщо оце париш??? Ну дочекаєшся, що припиню спростовувати твої перекручення моїх тверджень. Тоді що? І в цьому теж твоя місія? То скажи. Без проблем. Допоможу її тобі виконати.
![]() В отому відео на це питання надав зайнятну))) відповідь експерт Світан: ворог дуже в складному становищі по обороні, йому вкрай важливо припинення війни; оті негідники деякі партнери і зешушера йдуть йому на зустріч, проштовхуючи оту тему перемир'я-миру. В Кривоноса теж щось, що в рфії неврожай, майже голодування світить...трошки поднажать по далекобійним ударам і вжууух капець їх економіці й відповідно й війську. (Хоча одночасно каже, що вони будуть хоч голодувати, але продовжувати йти до цілі). В Чаплиги про через 1,5-2 роки рфію обкладуть і притиснуть. Приречена вже. __________________ Як колись радіо, так зараз вмикаєш та фоном слухаєш, що малює Матриця... На будь-який смак. Але реальні дані лише в теці Буданова... да й навіть з ними запросто можна помилитись, як виявилось. Тож Матриця не набагато гірша))
![]() Нєєєє, це вже НЕ на Марсі!!!))А таки в нас!
Хоча, може суддя завербований ворогом? ![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|