|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 07 вер, 2025 19:19
Успіх написав: Hotab написав:Завдяки дітям школярам і дружині вчительці Долярек знає кілька віршів. Якби не просидів в армії пару років, то і табличку множення з синами б вивчив
По перше - дружина вже безробітня! По-друге, мій старший вже другий рік у фізматі. Тож дивись, щоб я тебе на многочлен не помножив! 
а я дещо з іншого боку дивлюся - тобто вже є кому доглядати? час повертатися, Успіх? 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 778 раз.
- Подякували: 1646 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Нед 07 вер, 2025 19:23
Успіх написав: pesikot написав:відчуй різницю!©
Успіх - відвоював, майже, три роки! Кітопес - в глибокому тилу відлизав свої яйця всі ці роки! Відчуй різницю!© Успіх, ти дуже близький, щоб навіть я визнав, що інколи медицина безсила... чи ти хочеш, щоб тобі час від часу нагадували, як ти сам щиро розповідав, як ділив з командиром бойові за час відпустки? 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Нед 07 вер, 2025 19:26
Сибарит написав: ЛАД написав:Поиск-то не работает
Простите, а Вы давно пробовали?
Давно. А что, уже заработал? Тогда это "выученная беспомощность", о которой писал Виталий. Но по ответам модераторов, я решил, что это уже навсегда. Спасибо!
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5349 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 07 вер, 2025 19:29
_hunter написав: Shaman написав: Дюрі-бачі написав:Я тут більше року тому писав про колегу який з Ужгорода поїхав в окуповані території якраз працювати в цензурі. Тільки в нього робота методички/задачники і т.д. читати щоб випадково щось не не не проскочило. Правда як склалась його доля далі не знаю, бо через кілька місяців після переїзду він обірвав все спілкування з неокупованими територіями. А на старті його як мінімум поселили в квартирі (яку конфіскували від учасника АТО), чого Україна для нього, як для ВПО, зробити не хотіла.
своїми вони все одно не стануть...
В этом существенный плюс федераций, навроде Штатов (по сравнению со странами-мононациями) - понятие "свой" там очень широкое.
відношення до зрадників не залежить від федерація/не федерація, це не про еміграцію
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Нед 07 вер, 2025 19:30
Shaman щиро розповідав, як ділив з командиром бойові за час відпустки? 
У відпустці у Львові так жрав горілку, що «відчувалось як на фронті з побратимами». Мали бути бойові, надто все реалістично було.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2486 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Нед 07 вер, 2025 19:30
ЛАД написав: Сибарит написав: ЛАД написав:Поиск-то не работает
Простите, а Вы давно пробовали?
Давно. А что, уже заработал? Тогда это "выученная беспомощность", о которой писал Виталий. Но по ответам модераторов, я решил, что это уже навсегда. Спасибо!
так модератори написали, що відновили... й так, срср давно сконав 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Нед 07 вер, 2025 19:40
Shaman написав: _hunter написав: Shaman написав:своїми вони все одно не стануть...
В этом существенный плюс федераций, навроде Штатов (по сравнению со странами-мононациями) - понятие "свой" там очень широкое.
відношення до зрадників не залежить від федерація/не федерація, це не про еміграцію
в принципе, соглашусь: большинству - одинаково пофиг.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 489 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 07 вер, 2025 19:40
Успіх написав:... А питання було до "бізнес-гуру" - накидати своїх УСПІШНИХ бізнес-ідей, якщо вони звичайно є!😁 Але по-ходу, таких ідей в нього НЕМА! А є лише тони флуду з цифрами зі стелі на військовій гілці😅
Успіх, але теж наче очевидна думка - якщо в Будівельника й є цікаві ідеї, то він їх буде самостійно реалізовувати - а не тобі розповідати навіть на платних курсах гадаю розповідають про найпоширеніші кейси, які вже обкатані, але відповідно високого вихлопу не дадуть - але так зробити можна. але ще раз - такого щоб щось запустив й тільки отримуєш прибуток - так не буває. тоді купуй акції чиїсь й все. але в нас це ще не розповсюджене...
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Нед 07 вер, 2025 19:42
_hunter написав: Shaman написав: _hunter написав:В этом существенный плюс федераций, навроде Штатов (по сравнению со странами-мононациями) - понятие "свой" там очень широкое.
в принципе, соглашусь: большинству - одинаково пофиг.
це ти себе так заспокоюєш?  навпаки більшість публічно їх засуджує (особливо ті, хто насправді зрадив би - щоб ніхто не подумав) 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Нед 07 вер, 2025 19:44
Shaman написав: Успіх написав:... А питання було до "бізнес-гуру" - накидати своїх УСПІШНИХ бізнес-ідей, якщо вони звичайно є!😁 Але по-ходу, таких ідей в нього НЕМА! А є лише тони флуду з цифрами зі стелі на військовій гілці😅
Успіх, але теж наче очевидна думка - якщо в Будівельника й є цікаві ідеї, то він їх буде самостійно реалізовувати - а не тобі розповідати навіть на платних курсах гадаю розповідають про найпоширеніші кейси, які вже обкатані, але відповідно високого вихлопу не дадуть - але так зробити можна. але ще раз - такого щоб щось запустив й тільки отримуєш прибуток - так не буває. тоді купуй акції чиїсь й все. але в нас це ще не розповсюджене...
Можна Доляреку платно порадити торгувати підалями на Сихові 😅
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2486 раз.
-
-
Профіль
-
-