Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Повідомлення Додано: Нед 07 вер, 2025 20:43

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Shaman написав:продавати єдине житло заради бізнесу - це нонсенс. от запустити бізнес замість купівлі квартири як інвестиції - оце реально. а взагалі грошей дуже багато - якщо є реальна бізнес ідея, але не на клаптику паперу, то залучити кошти гадаю не так складно.
Ні
я так зробив... і виграв.
Просто є доцільність подібних дій...
В 1997 році , коли кредит коштував 5% в місяць у валюті - то інших варіантів отримати первинний капітал - не було.
Сьогодні можна взяти кредит під заставу житла за 1,5% у гривні.... що в реалі буде 0,5% місяць у валюті.
В такому випадку я б краще віддав квартиру в заставу і зекономи в би на коштах для зняття житла...
Фактично - отримав обіговий капітал під нуль%
(Хай хтось спробує заплатити за зьом житла менше 1% від його вартості)
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 07 вер, 2025 20:50

buratinyo написав:
  whois2010 написав:Влада України допустила, що громадяни оказалися під окупацією четвертий рік.

Це неоднозначно. Різні варіанти окупації бувають. Наприклад, військова окупація Крима без бою, коли в/о президента України не виконав конституційні зобов'язання і не ввів в країні віськовий стан у звіязку з зовнішньою агресією. Це державна зрада. Без варіантів. Але згідно з документами відомого засідання, то державна зрада усієї РНБО.

Як писав хантер, він виконував свої обов"язки на 100%, держава не виконувала.
flyman

Подякував: 1609 раз.
Подякували: 2854 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 07 вер, 2025 20:52

jump написав:На випадок війни РФ з Європою: в Німеччині хочуть створити національний резерв равіолі :P
https://focus.ua/uk/world/722964-na-vip ... ravioli-wp

ідея стм, 146%
flyman

Подякував: 1609 раз.
Подякували: 2854 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 07 вер, 2025 21:27

ЛАД написав:
  Сибарит написав:
  ЛАД написав:Поиск-то не работает

Простите, а Вы давно пробовали?
Давно.
А что, уже заработал?
Тогда это "выученная беспомощность", о которой писал Виталий. :)

Це старість)
я тож чи вчора чи сьогодні взнав
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 07 вер, 2025 21:32

Banderlog написав:
  ЛАД написав:
  Сибарит написав:Простите, а Вы давно пробовали?
Давно.
А что, уже заработал?
Тогда это "выученная беспомощность", о которой писал Виталий. :)

Це старість)
я тож чи вчора чи сьогодні взнав

Дивні ви якісь люди. Проморгати цю новину на форумі дійсно нескладно, але її на пошту розсилали.
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2486 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Нед 07 вер, 2025 22:04

pesikot написав:Фізкультурний мат - це не фізико-математичний )
Для долпойопів пояснюю, що мій старший син вже другий рік ходить на фізико-математичний!!!
Скорочено фіз-мат!
  Banderlog написав:мені ідея продати єдину квартиру і вложитись в бізнес, не нравиться. Особливо коли таку ідею запускають в маси.
А от тутешній поламаний калькулятор доказує тут, що кожен може! :lol:
Просто треба підійти до дзеркала! :lol:
  Hotab написав:Роздає адресу, де стоїть кран на недобудові. Каже «я там». (може в будці охоронця?)
Оооооо, та я бачу ти і охоронців новобудов боїшся?))
Хоча, кому тут дивуватись - зношеній нетойвосній пілотці, яка при першій нагоді уїпала в Занзібар, залишивши БАТЬКІВЩИНУ у вогні та крові?!!!
Успіх

Подякував: 286 раз.
Подякували: 1010 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 07 вер, 2025 22:10

ЛАД написав:
  Shaman написав:
  ЛАД написав:............
Но вместо того, чтобы просто признать свою ошибку или пусть даже не ошибку, а оговорку насчёт того, что "В Польше не говорят об опасности, т.к. там нет русского языка", вы начинаете доказывать непонятно что.
Интересно, полякам не всё равно, что послужит поводом к началу войны?
Как-то сомневаюсь, что под бомбёжками им будет легче от мысли о том, что поводом для войны послужил не русский язык, а "Сувалковский коридор" или "кореннє населення калінінграду".

а я сказав саме так про Польщу? чи знову щось перекрутили, а я мушу щось визнавати та виправдовуватися? 8)
.........

Молодец!
Врёте и не краснеете.
Казали ви саме так.

витратив час - бо не люблю, коли мене оббріхують 8)
ось цитата
й так, якби всі розмовляли українською - оцих розмов про захист просто не було б. чого їх немає в Польщі? але є в Прибалтиці, де багато хто не зміг виправити щелепи за 30+ років.
Итак, вы уже скатились до того же "языкового" бреда - война началась из-за того, что восток и юг говорили по-русски.
При этом опускаетесь до прямой лжи - откуда вы взяли, что таких разговоров нет в Польше? Именно поэтому они закупают за немалые деньги "Патриоты", амер. истребители, добивались размещения на своей территории войск НАТО, регулярно предлагают США разместить у них базу? В Польше точно по-русски никто не говорит.

ви перекручуєте - через язык руські постійно талдичать про захист російськомовних. не розмовляли б російською - не було б цих розмов. чи ви заперечуєте, що руські посилаються на це, як на причину?

а в Польщі цих розмов немає, бо там немає російськомовних. але так, Польща озброюється - щоб на рівних вислуховувати будь-який потенційний руський брєд, що колись це була російська імперія. руські половців згадують, а тут лише 19 сторіччя. й так - Сувалки дуже приваблива ціль для провокацій

й я писав лише про те, що немає в Польщі розмов про захист російськомовних - бо їх там мало. й про захист РПЦ - бо що РПЦ забула в Польщі? а розмову про небезпеку Раші у Польщі звісно є, вони добре пам'ятають 39 рік та "братню" допомогу руських через удар в спину.

але цього жупела - ми захищаємо російськомовних - там не буде. а в нас про це постійно кажуть. тому доведеться їм щось інше вигадувати, чого вони окупують сусідню незалежну державу. а Україна для Раші - чомусь частина Раші. чому так?

так що, визнаєте, що неправильно прочитали написане? чи ви таке лише пропонуєте, а самому визнати - не радянська це справа? :lol:
Shaman

Подякував: 778 раз.
Подякували: 1646 раз.

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Нед 07 вер, 2025 22:11

Shaman написав:тобто вже є кому доглядати? час повертатися, Успіх?
Сини - НЕ повнолітні!!!

Повертатись?
Як тільки Шаман відвоює на фронті 3роки, то тоді я подумаю про "повертатись"! ;)
  Shaman написав:Успіх, ти дуже близький, щоб навіть я визнав, що інколи медицина безсила...
Не суди по собі!
  Shaman написав:чи ти хочеш, щоб тобі час від часу нагадували, як ти сам щиро розповідав, як ділив з командиром бойові за час відпустки?
Вже пошук на форумі працює - тож тобі не важко буде знайти докази, щоб не виглядати балаболом?
  Shaman написав:Успіх, але теж наче очевидна думка - якщо в Будівельника й є цікаві ідеї, то він їх буде самостійно реалізовувати - а не тобі розповідати
Так він і розповідає, і реалізує))
Он електромобілів набрав для таксі, але виявилось, що через 5р. тільки МОЖЕ вийде "в нуль"!))
Але там вже батареї добряче "подустанут"... - короче отакий пізнесмен :lol:
Успіх

Подякував: 286 раз.
Подякували: 1010 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 07 вер, 2025 22:13

Успіх написав:
  pesikot написав:Фізкультурний мат - це не фізико-математичний )
Для долпойопів пояснюю, що мій старший син вже другий рік ходить на фізико-математичний!!!
Скорочено фіз-мат!
дуже дивно. гадав візьме приклад з тата :D а що таке мехмат та фізтех знаєш? :lol:
  Banderlog написав:мені ідея продати єдину квартиру і вложитись в бізнес, не нравиться. Особливо коли таку ідею запускають в маси.
А от тутешній поламаний калькулятор доказує тут, що кожен може! :lol:
Просто треба підійти до дзеркала! :lol:
тут Будівельник помиляється - можуть дійсно далеко не всі, потрібен хист 8)
  Hotab написав:Роздає адресу, де стоїть кран на недобудові. Каже «я там». (може в будці охоронця?)
Оооооо, та я бачу ти і охоронців новобудов боїшся?))
Хоча, кому тут дивуватись - зношеній нетойвосній пілотці, яка при першій нагоді уїпала в Занзібар, залишивши БАТЬКІВЩИНУ у вогні та крові?!!!
а хтось уї.ав в будку охоронця - й що далі?
Востаннє редагувалось Shaman в Нед 07 вер, 2025 22:14, всього редагувалось 1 раз.
Shaman

Подякував: 778 раз.
Подякували: 1646 раз.

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Нед 07 вер, 2025 22:14

Успіх
через 5р. тільки МОЖЕ вийде "в нуль"!))

Через скільки років з моменту інвештицій недобуд вийде в нуль? :mrgreen: Через 5 ще не вийшов? Там за 5 років «батарея» не підсіла? :D
а хтось уї.ав в будку охоронця - й що далі?

Ето другоє))
А сину через кілька місяців повноліття… Ех, мабуть тепер Долярек на фронт?))
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2486 раз.

Профіль

4
4
2
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему