|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 13 вер, 2025 05:04
ЛАД написав:detroytred, HotabЗнаете, что мне больше всего понравилось в вашем споре? То, что спорят 2 человека, которых эти проблемы совершенно точно никак не коснутся. Ни в качестве задержанных ТЦК, ни в качестве работников ТЦК.
Вот именно это и принято называть беспристрастностью.
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6477 раз.
- Подякували: 21647 раз.
-
-
Профіль
-
-
132
82
38
2
Додано: Суб 13 вер, 2025 08:36
ЛАД написав: Banderlog написав: хз кого там тягнуть, сюди дотягають в основном покаявшихся сзчшників 
Чмут недавно критиковал организацию призыва и писал о том, кого "дотягивают" и какой процент от призванных. Тут выкладывали ссылку (по-моему, detroytred).
То не я був. Але можу надати отакі цифри: "В мене в полку 60-70% бувших сзч-ників" Верес. Це в полку, який він за менш чотирьох місяців з нуля сформував нещодавно. Бпла. Хоча там же він одночасно каже, що з 3000+ особового складу тисяча бувших сзч-ників (тобто 30%)). Але це виключення... Бо не звичайна частина. Проект... В якому "мої люди не будуть жити в палатках (а тільки в кращих умовах)" і де "бійці на передку мають новітні авто (з переобладнанням вартістю 2,5++ млн. грн. і не китайські, а управлінці полку їздять по "Києву" на б/у". Ну і інше забезпечення а-ля космос... нехай і з затримкою. Звісно, що народ туди ломиться. Умови... Управлінці створюють умови. Умови, які і визначають поведінку учасників-виконавців-підлеглих хоч в ринку, хоч у війську, хоч де. І одні і ті ж самі люди в залежності від створених умов ведуть себе зовсім по-різному.
Востаннє редагувалось detroytred в Суб 13 вер, 2025 08:52, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 13 вер, 2025 08:41
Banderlog написав: Hotab написав:ЦВС то шо?
Цивільновійськове співробітництво. Функції 2, випросювати волонтьорку, і різні ніштяки . Та передавати тіла родичам, короч несвадєбний і негенерал. Наш бригадний ні випросювати ні агресивно жебрати не вміє.)
А, точно Якось в 16-му наче на курсах англ в ВІКНУ сидів кілька місяців з мадам з цього ЦВС. Цілий майор була, яка в армійській справі (жодній її сфері) була ні бум бум)) . Зате пафосу було… пілотам саме зарплату підняли, вона не могла зрозуміти, чому вона в Києві отримує менше мене, бойового пілота, на переферії. 😅
-
Hotab
-
-
- Подякував: 395 раз.
- Подякували: 2489 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
3
Додано: Суб 13 вер, 2025 08:45
Banderlog написав: tumos написав: Тут свою точку зрения высказал Бандерлог. )
Це не моя точка зору, це стратегія влади. Вона іде в натяжку, прикладаючи рівно стільки зусиль скільки достатньо для збереження рівноваги на фронті.
Дик, це і є самим класичним прикладом --- виконують свої функції-обов'язки по мінімуму, по мінімуму, який необхідний, аби зберігати ситуацію, стан існування. Ризиковий підхід... між крапельками пропітляти, бо будь-який форс-мажор і стійкість системи під загрозою.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 13 вер, 2025 09:37
ЛАД написав:Добавлю к вопросу о морали. Я считаю аморальными призывы людей, сидящих в глубоком тылу, воевать "до последней вербы" (до истощения РФ). На такие призывы имеют право только те, кто в ЗСУ. Причём, не просто в ЗСУ, а именно на фронте.
Дешевая манипуляция ...
-
pesikot
-
-
- Подякував: 544 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Суб 13 вер, 2025 10:23
Сибарит написав: ЛАД написав:detroytred, HotabЗнаете, что мне больше всего понравилось в вашем споре? То, что спорят 2 человека, которых эти проблемы совершенно точно никак не коснутся. Ни в качестве задержанных ТЦК, ни в качестве работников ТЦК.
Вот именно это и принято называть беспристрастностью.
Согласен. Это и Hotab отметил. Но я не об этом. Просто очень много написали люди, которых этот вопрос лично вообще не затрагивает и мог бы не интересовать.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5352 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 13 вер, 2025 10:31
pesikot написав: ЛАД написав:Добавлю к вопросу о морали. Я считаю аморальными призывы людей, сидящих в глубоком тылу, воевать "до последней вербы" (до истощения РФ). На такие призывы имеют право только те, кто в ЗСУ. Причём, не просто в ЗСУ, а именно на фронте.
Дешевая манипуляция ...
Ты не только в ЗСУ на ЛБС, но и в бинокль наблюдаешь как буряты наполировывают свои орудия нападения?
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 362 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 13 вер, 2025 10:37
detroytred написав: ЛАД написав: Banderlog написав: хз кого там тягнуть, сюди дотягають в основном покаявшихся сзчшників 
Чмут недавно критиковал организацию призыва и писал о том, кого "дотягивают" и какой процент от призванных. Тут выкладывали ссылку (по-моему, detroytred).
То не я був. Але можу надати отакі цифри: "В мене в полку 60-70% бувших сзч-ників" Верес. Це в полку, який він за менш чотирьох місяців з нуля сформував нещодавно. Бпла. Хоча там же він одночасно каже, що з 3000+ особового складу тисяча бувших сзч-ників (тобто 30%)).....
Нестыковка в цифрах у нас часто встречается. Нет уважения к точности. Часто используют гиперболы. И создал он полк не с нуля - как-то говорил, что его батальон вошёл в состав полка чуть ли не в полном составе. А умови... Да., можно создать несколько образцово-показательных частей, обеспечить так всю армию невозможно. Думаю, даже в более богатых странах в условиях серьёзной войны. И не очень представляю себе: "мої люди не будуть жити в палатках (а тільки в кращих умовах)". Что такое "кращі умови"?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5352 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 13 вер, 2025 10:51
ЛАД написав:А умови...
Умови - це не тільки матеріально-технічне забезпечення, а все, в тому числі і відносини між людьми. Верес вказав, що йому завжди! щастило з командирами-начальниками. (Тому завжди! вдавалося відстоювати інтереси своїх людей). Вдалося б йому захистити інтереси своїх людей, якщо б "не пощастило" з начальником, і що б він при цьому зробив --- залишилося загадкою. А так: він в як вільний художник... і, як в Матриці , обирав собі (своїм людям) будь-яку зброю для виконання задач... (Це його слова). ______________________ І важливий момент з отого 2,5 годинного інтерв'ю --- фактично червоною лінією через всю розмову проходить моя частина, моя (військова) родина, мої люди... мої. (як ото "Моя власна Польща..."). А про загальні проблеми, про загальний вихід-рішення жодного слова.. (Це ні добре, ні пагано. Це констатація). Добре, що не було а-ля нехай кожен, як я...
Востаннє редагувалось detroytred в Суб 13 вер, 2025 11:04, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 13 вер, 2025 10:57
ЛАД написав:Добавлю к вопросу о морали. Я считаю аморальными призывы людей, сидящих в глубоком тылу, воевать "до последней вербы" (до истощения РФ). На такие призывы имеют право только те, кто в ЗСУ. Причём, не просто в ЗСУ, а именно на фронте.
дійсно красива маніпуляція, навіть декілька. тоді зустрічна пропозиція - ті, що в тилу не мають права пропонувати домовлятися на БУДЬ-ЯКИХ умовах. воно ж так зручно віддавати Донбас перебуваючи в Харкові. хочеш віддати - передай свою квартиру біженцю з Краматорська - й ок. друге - оце брехня "до останньої верби". українські патріоти кажуть про перемовини й досягнення миру на РЕАЛІСТИЧНИХ умовах - по лінію фронту та таке інше. зрадофіли постійно грають на руську ІПСО - здавайтеся, далі буде гірше. реалістичних планів про перемовини було озвучено декілька. від Раші не було ЖОДНОГО реалістичного, лише капітуляція в тій чи іншій формі. під гірше руські кажуть про втрати наших територій - при цьому не кажуть скільки втрачають вони й на фронті, й в тилу. санкції а тепер й НПЗ роблять значний внесок - бо якщо уважно подивитись, то основа Раші - лише нафта, й все. тому в парагвайські війну зараз грає сама Раша. диктатура - така диктатура. й об'єктивно саме Раша зацікавлена в перемовинах, бо втрачає вона значно більше, ніж отримує.
Востаннє редагувалось Shaman в Суб 13 вер, 2025 11:05, всього редагувалось 1 раз.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 780 раз.
- Подякували: 1649 раз.
-
-
Профіль
-
-
1