|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 17 вер, 2025 16:28
stm написав:........ Антиматриці - коли не мрійник, а ділок. Вже на 3 НПЗ орки запросили перемир'я у повітрі, вам не здалося це цікавим? .....
Я там выше запостил сообщение об обстреле ж/д. Доказательство перемир'я у повітрі. P.s. Я недавно спрашивал, кто отвечает за дальние дроны и, соответственно, обстрелы НПЗ - ГУР или СБС. Так никто и не знает?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5354 раз.
- Подякували: 4859 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 17 вер, 2025 16:37
stm написав:Мадяр добре навчився ставити цілі і хитрістю з розумом їх втілювати. Життєвий досвід Антиматриці - коли не мрійник, а ділок. Вже на 3 НПЗ орки запросили перемир'я у повітрі, вам не здалося це цікавим?
Мене цікавить тільки одне: якщо наші погодяться на "перемир'я у повітрі" то як по-вашому - це ЗРАДА чи ПЕРЕМОГА?
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 вер, 2025 16:47
ЛАД написав: stm написав:........ Антиматриці - коли не мрійник, а ділок. Вже на 3 НПЗ орки запросили перемир'я у повітрі, вам не здалося це цікавим? .....
Я там выше запостил сообщение об обстреле ж/д. Доказательство перемир'я у повітрі. P.s. Я недавно спрашивал, кто отвечает за дальние дроны и, соответственно, обстрелы НПЗ - ГУР или СБС. Так никто и не знает?
Це ж добре коли ніхто не знає хто ті високоточні обломки запускає!!!
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 вер, 2025 16:47
andrijk777 написав: stm написав:Мадяр добре навчився ставити цілі і хитрістю з розумом їх втілювати. Життєвий досвід Антиматриці - коли не мрійник, а ділок. Вже на 3 НПЗ орки запросили перемир'я у повітрі, вам не здалося це цікавим?
Мене цікавить тільки одне: якщо наші погодяться на "перемир'я у повітрі" то як по-вашому - це ЗРАДА чи ПЕРЕМОГА?
як просто таким людям - ЧОРНЕ та БІЛЕ. з точки зору втрат перемир'я дасть безпеку тиловим містам. з точки зору нанесення шкоди ворогу - для нас не є дуже добрим, бо схоже саме НПЗ підштовхують руських до якихось кроків. й це ще повноцінно ракетами ми не стріляли. оскільки в нас немає повної картини, то як керівництво вирішить так й буде
-
Shaman
-
-
- Подякував: 781 раз.
- Подякували: 1650 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Сер 17 вер, 2025 16:50
stm написав: ЛАД написав: stm написав:........ Антиматриці - коли не мрійник, а ділок. Вже на 3 НПЗ орки запросили перемир'я у повітрі, вам не здалося це цікавим? .....
Це ж добре коли ніхто не знає хто ті високоточні обломки запускає!!!
схоже ще один очікує відповіді - такими дронами стріляють такі підрозділи, а такими ракетами - ці підрозділи.  а що таке СБС - Служба Божа Свята? 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Сер 17 вер, 2025 16:52
Letusrock написав: pesikot написав:PS. Нещодавно захребетник Letusrock, який теж звинувачував інших в "лозунгах", видав лозунг про "найбіднішу" країну Україну
так ти може оперуй не емоціями (як осибисна неприязнь до опонента) а фактами? Є багато іконографік по різним критеріям які підтверджують що Україна найбідніша країна Європи.
Мені на тебе глибоко ... )) Іконографік дійсно багато, але вони не відображають повну картину А факти, дійсно - річ вперта. І хатинки на Закарпатті вказують на простий факт - вони побудовані на ті гроші, які в іконографіках не відображені
-
pesikot
-
-
- Подякував: 544 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Сер 17 вер, 2025 17:00
andrijk777 написав: stm написав:Мадяр добре навчився ставити цілі і хитрістю з розумом їх втілювати. Життєвий досвід Антиматриці - коли не мрійник, а ділок. Вже на 3 НПЗ орки запросили перемир'я у повітрі, вам не здалося це цікавим?
Зависит от того, что по Марафону скажут..
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 492 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 17 вер, 2025 17:11
Shaman написав: andrijk777 написав: stm написав:Мадяр добре навчився ставити цілі і хитрістю з розумом їх втілювати. Життєвий досвід Антиматриці - коли не мрійник, а ділок. Вже на 3 НПЗ орки запросили перемир'я у повітрі, вам не здалося це цікавим?
як просто таким людям - ЧОРНЕ та БІЛЕ. з точки зору втрат перемир'я дасть безпеку тиловим містам. з точки зору нанесення шкоди ворогу - для нас не є дуже добрим, бо схоже саме НПЗ підштовхують руських до якихось кроків. й це ще повноцінно ракетами ми не стріляли. оскільки в нас немає повної картини, то як керівництво вирішить так й буде
Тобто, як скаже хазяїн так і має бути. Як просто таким людям - як хазяїн сказав - так найкраще. 
Востаннє редагувалось andrijk777 в Сер 17 вер, 2025 17:12, всього редагувалось 1 раз.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 вер, 2025 17:12
_hunter написав: andrijk777 написав: stm написав:Мадяр добре навчився ставити цілі і хитрістю з розумом їх втілювати. Життєвий досвід Антиматриці - коли не мрійник, а ділок. Вже на 3 НПЗ орки запросили перемир'я у повітрі, вам не здалося це цікавим?
Зависит от того, что по Марафону скажут..
Хантер, нам по марафону кажуть що х... вже 2 за місяць економічний блок збирав. Буде більше незабезпечених фублів, ми з Андрієм давно вже за друк фублів, то є щастя. На консервації нафти, то прям молодий ЛАД офігіє від приємних цін на все і податків котрі вже ось, але як і раніше подумає що потрібно просто вставати у великій машинобудівний державі за продуктами о 5 ранку, держава ж не аграрна, то так і має бути...
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 вер, 2025 17:16
andrijk777 написав: Shaman написав: andrijk777 написав:Мене цікавить тільки одне: якщо наші погодяться на "перемир'я у повітрі" то як по-вашому - це ЗРАДА чи ПЕРЕМОГА?
Тобто, як скаже хазяїн так і має бути. Як просто таким людям - як хазяїн сказав - так найкраще. 
хазяї в тебе, руські  й не треба свій ошийник на інших кидати. я слово "скаже" не використав - це ти прибрехав - як завжди  своя позиція є - чи ще методичку не отримав?
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1