"Частина Львова без світла. Відомо про Рясне та Левандівку. З’ясовуємо деталі", – написав він. ... ДОПОВНЕНО О 08:40. Садовий додав, що у Львові горить індустріальний парк Sparrow. Попередньо, постраждалих немає. Це цивільний об’єкт, без будь-якої мілітарної компоненти.
На жаль, вже є 2 загиблих і 2 постраждалих/поранених...
2025: "Я думаю, що ми повинні пам'ятати про те, що мотивує Путіна. Путін закоханий в ідею домінування над Україною, захоплення України, "Крим – це Росія"... Якщо прочитати його промови 2014 року, він порівнює Крим зі Святою Горою". У цьому звʼязку, за його словами, світ має "допомогти Україні отримати можливості далекого бою, щоб зробити Крим нежиттєздатним". "Ми повинні задушити Крим. І я думаю, що якщо Путін усвідомить, що йому є що втрачати, що Крим не придатний для проживання і не може функціонувати... Нам потрібні "Тауруси" з Німеччини, нам потрібно зруйнувати Керченський міст, бо це пам'ятник его Путіна. І я думаю, що якщо ми це зробимо, Путін раптом усвідомить, що йому є що втрачати", – констатував Бен Воллес. https://www.unian.ua/world/krim-novini- ... 47881.html ___________________ 2023 рік: Плетенчук в інтерв’ю "Укрінформу". "Ми не страждаємо, на відміну від росіян, символізмом. Це дуже допомагає при веденні бойових дій обмеженим ресурсом. Якщо умовно на день народження так званого президента РФ у них стоїть завдання щось десь взяти, то у нас такого нема. І, відповідно, це нам полегшує трохи завдання. Тому цей міст звісно буде зруйнований, але він буде зруйнований тоді, коли цього буде вимагати ситуація. Руйнувати міст, щоб підняти настрій, немає сенсу", – зазначив він. https://suspilne.media/crimea/601231-kr ... pletencuk/
2025 рік: Плетенчук додав, що окупанти активно підтримують відповідний рівень насиченості ППО півострова для того, щоб прикривати об’єкти, які для них є стратегічно та ідеологічно важливими: «Це, звісно, так званий Кримський міст, в першу чергу. Це військова інфраструктура, яка знаходиться у Криму, що представлена у великій кількості об’єктів. Тому вони вимушені підтримувати цей рівень, особливо враховуючи те, що ми бачили наочні докази щодо знищення різноманітних засобів ППО в Криму». https://glavcom.ua/country/society/plet ... 59689.html ___________________ Дочекаються налагодження логістики рфянами по суходолу... потім дадуть Тауруси тощо. І зруйнують міст.
Хз що з цим: чи дійсно неможливість, чи відсутність рішення. Але ж Плетенчук впевнено заявляв, що можливість є, була. Да і в Гардіан був злив від ГУР про намір ураження у 2024 році.
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 05 жов, 2025 10:15, всього редагувалось 1 раз.
Они сейчас закрыты далеко не для 100% , постоянно автобусы шуруют на будапешт,Вену, Прагу. После войны, как пишет ЛАД, должно еще полегчать. А куда поедешь из Харькова? Там до Киева дальше чем тут до Вены Я еще не знаю в каком состоянии международные аеропорты
ЛАД написав:Большое спасибо за разрешение. Лучше помереть совком, чем... прапорщиком.
бо прапорщик зміг перетворитися на бізнесмена, а "совок" залишився "совком"
"И всё-то вы знаете, и всюду-то вы бывали". Если знаете этот старый анекдот.
P.s. По остальным вашим постам я уже писал - можете заранее считать, что я "слился". Давно надоело общаться с замполитами и инструкторами райкома по идеологии, объяснять вам что-либо абсолютно бесполезно. Тратить на вас время? Увольте.
але свої проросійські або совкові побрехеньки ви пишете регулярно. пояснити ви нічого не можете, бо аргументів у вас немає, окрім віри, що в срср трава була зеленіша, а в Америці негрів лінчують. але ідеї ви просуваєте шкідливі - якраз як совковий ідеолог з срср
Hotab написав:Жуляни роздовбали. ВІП- термінал, біля якого я ще в 2023 сідав, знищено повністю.
дуже шкода його останні 10 років підремонтовували. щось модернізували, він такий затишний . в Албанію у 2018 літав БЦ Топаз на Лук'янівці, скляна башта, 15 років будували (як в Україні все більш-менш цікаве), і тільки перед війною відкрили
_hunter написав:при РПО такая куча забронированных выглядит несколько излишней...
не выглядит для бюджетодефицитной страны единственное что "критически важных бюджетников" действительно можно не выпускать а так начнутся электоральные процессы и границы 22-60 будут сужаться приблизительно к 25-45
Востаннє редагувалось fox767676 в Нед 05 жов, 2025 10:45, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД написав:detroytred ... Совершенно бесполезно пытаться убедить в чём-то человека, считающего, что он всегда прав, а если не прав, "см. п.1". Когда ему указывают на ошибки или прямые подтасовки, внимание либо не обращается, либо как-то перекручивается.
який чесний камінгаут. з дзеркала надиктовували?
Он добился хороших (даже отличных) результатов в бизнесе. Своим трудом. Большим. Молодец. И за это заслуживает уважения. Но его попытки строить на этом "теорию"... И рассказывать о необходимости перестройки сознания, создания "сознательного строителя капитализма"... Чистый "совок" в худшем варианте. Если вы уж совсем не можете удержаться от спора, поставьте в чс, как я песикота, и проблем не будет.
Кстати, тут постоянно употребляется "совок" как ругательство. Очень интересно было бы услышать, какие черты "совка" мешают капитализму.
це не теорія ЛАД - це реальна різниця в ментальності. й це ж відповідь на ваше останнє запитання. в капіталістичних країнах людина налаштована, що вона сама відповідає за свій добробут. шляхи досягнення цього добробуту геть різні - хтось отримує освіту, хтось йде відразу працювати, хтось відкриває свій бізнес...
а на пострадянському просторі ментальність зовсім інша у так званих совків - там щось має держава надати, в першу чергу роботу - або допомогу, якщо роботи немає. в Україні незважаючи на недоліки вже є основні можливості для заробітку грошей - ведення бізнесу дуже спрощене, можна ще й податки не платити. те саме й з роботою - було б бажання працювати й досягати чогось. так, є свої проблеми, але база ВЖЕ є