|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 24 жов, 2025 20:34
_hunter .. не обязан исполнять приказ "а теперь давайте-ка быстренько в окопчик под ЗАЭС десантироваться"...
Ти трохи тупенький, чи де? Він лікар шпиталю. Яке «дісантіровацца?» Він може або як військовий лікар пахати скільки скажуть (ненормований робочий день), або як цивільний о 8.00 ранку сказати всім «пока» і йти відпочивати. Але отримувати значно менше. Роблячи те саме. Виходячи з віку і здоровʼя він обрав зараз те що обрав. І не бігунцю до щольца давати йому оцінки.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 398 раз.
- Подякували: 2522 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
4
4
Додано: П'ят 24 жов, 2025 20:35
Hotab написав:........ Тенденція вимирання села і зростання міст (при зменшені загальної чисельності населення держави) зберігається мінімум 20 років , як до війни , так під час, і буде зберігатись далі. .....
Всё верно. Но всё это имеет смысл только если мы возродим промышленность. Для особенно умных - я не имкю ввиду возродить именно существовавшие советские заводы. Многие сегодня смысла возрождать уже нет. Вероятно, в нашей ситуации надо уже гоаорить не о возрождении, а о создании промышленности. Иначе... Не хочу рисовать апокалиптические картины.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5371 раз.
- Подякували: 4870 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 24 жов, 2025 20:42
andrijk777 написав: Успіх написав:Звичайно, що краще пізно, ніж ніколи!
РФ вже давно пристосувалась. Європейські санкції(такого роду) вже нічого не змінюють. Точніше змінюють, але мізерно. Що пізно, що ніколи - вже один фіг.
американські змінять 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 786 раз.
- Подякували: 1665 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: П'ят 24 жов, 2025 20:45
ЛАД написав: Hotab написав:........ Тенденція вимирання села і зростання міст (при зменшені загальної чисельності населення держави) зберігається мінімум 20 років , як до війни , так під час, і буде зберігатись далі. .....
Всё верно. Но всё это имеет смысл только если мы возродим промышленность. Для особенно умных - я не имкю ввиду возродить именно существовавшие советские заводы. Многие сегодня смысла возрождать уже нет. Вероятно, в нашей ситуации надо уже гоаорить не о возрождении, а о создании промышленности. Иначе... Не хочу рисовать апокалиптические картины.
я розумію, що давно на пенсії, бо інакше побачив би, що дрібних та й не дуже дрібних заводів існує чимало. там казали про трактори - так виробляла їх Україна донедавна - але чомусь селяни воліли купувати джондіри та ньюхоланди...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 786 раз.
- Подякували: 1665 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: П'ят 24 жов, 2025 20:46
Hotab написав:_hunter .. не обязан исполнять приказ "а теперь давайте-ка быстренько в окопчик под ЗАЭС десантироваться"...
Він лікар шпиталю. Яке «дісантіровацца?»
И снова здрасьте: _именно про это_ и разговор. -- как бы обычному буссифицированному "Яке «дісантіровацца?»" получить?
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 492 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 24 жов, 2025 20:50
Shaman написав: ЛАД написав: Hotab написав:........ Тенденція вимирання села і зростання міст (при зменшені загальної чисельності населення держави) зберігається мінімум 20 років , як до війни , так під час, і буде зберігатись далі. .....
там казали про трактори - так виробляла їх Україна донедавна - але чомусь селяни воліли купувати джондіри та ньюхоланди...
Может потому, что тракторы были сродни украинскому "автопрому" (да, я про ланосы) 
-
_hunter
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 24 жов, 2025 20:50
барабашов написав: Прохожий написав: Hotab написав:fler Хантер питав «для чого тут», тобто в Німеччині. )) Як для чого? Щоб підняти Хантеру податок на його низькокваліфіковану працю в Німеччині з 40 % до 60% 😅
опять же в очереди за халявным баварским дольше стоять ))) и кстати, зачем вы все опять откармливаете тролля ху.нтер? 
44х летнего ветерана запаса может лучше спросить почему он даёт умные советы с лоджа в восточной африке в то время как "дамбить ростов" некому, и пусть он уточнит, по какому курсу он менял уе на леи с 27.02.22 по середину марта, пока горел заживо в вертолёте Мариняк, а 32х летний Шевченко(что нашёл о нём статью Хомяк) летал с ПНВ на высоте 5м в Жданов и обратно много раз?
в нього Hotab написав:ЛАД пʼятниця, кінець важкого льотного тижня , зараз інші пріоритети, барбекю-паті …
-
flyman
-
-
- Подякував: 1617 раз.
- Подякували: 2865 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 24 жов, 2025 20:53
Hotab написав:ЛАД пʼятниця, кінець важкого льотного тижня , зараз інші пріоритети, барбекю-паті … Коротко: Ви давно були в селі? Зараз там виробництво експортного та того, що треба місту займається хоч би 10% села. Бо це не полуниця в польщі , де треба раком сотням людей ходити. В сучасному українському селі дядько з трактором обробляє паї тих селян . А селянам дає в кінці року гроші за це. Решта 90% займаються тим , що забезпечують самі себе (невелике виробництво агропродукції) та на гроші від паїв відправляють дітей до міста вчитись, щоб хоч вони може пожили.
Не спорю. Так они хоть "забезпечують самі себе". А что делает город? Он сегодня и сам себе не забезпечує. Но вы правы, сечас время для барбекю-пати, так что отложим.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5371 раз.
- Подякували: 4870 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 24 жов, 2025 21:09
_hunter именно про это_ и разговор. -- как бы обычному буссифицированному
З ким у тебе про єто разговор? Долярек закинув чому Холява не повертається знову оперувати в ЗСУ. Я йому відповів, що він там на посаді цивільного лікаря. У тебе в черзі за пятихаткою з кимсь іменно о другом разгавор ? А навіщо це писати тут? Продовжуй з ними, чи бубни під ніс, до чого воно тут?
-
Hotab
-
-
- Подякував: 398 раз.
- Подякували: 2522 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
4
4
Додано: П'ят 24 жов, 2025 21:13
Hotab написав:_hunter именно про это_ и разговор. -- как бы обычному буссифицированному
Долярек закинув чому Холява не повертається знову оперувати в ЗСУ. Я йому відповів, що він там на посаді цивільного лікаря.
И я там же тебе и написал - "а на должность цивильного пехотинца как-то попасть можно?" 
-
_hunter
-
-
-
-
Профіль
-
-
2