Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Andrey2512 написав:Ох и духари працюють в банку. Хочу закрити рахунок, то зв'язку немає, то ще щось... Подзвонив на гарячку, а мені видали: рахунок закривається тільки в тому відділенні, де й відкривався )))
Заяву пишите в будь-якому,її направлять сканом на умовно Ваше
Andrey2512 написав:Ох и духари працюють в банку. Хочу закрити рахунок, то зв'язку немає, то ще щось... Подзвонив на гарячку, а мені видали: рахунок закривається тільки в тому відділенні, де й відкривався )))
картковий валютний? поточний? А нашо закривати? - комісіями "в мінус" , начебто, не загонять. Чи я чогось не знаю?
Закінчився депо під 200К. Як завжди планував 100К вивести зі своєї картки, а 100К переказати дружині всередені банку і далі теж на вихід. Ага-агаа. Банка дозволила перевести дружині тільки 50К і сказала, що у банці діють обмеження на 150К/міс для ЗАГАЛЬНОГО переказу... Навіть за гроші не хочуть переказати +50К дружині... Але можуть вивести з коміс оті 50К на іншій банк... для підвищення ліміту на вивід (до 200к) потрібна якась заява, її будуть розглядати і щось приймати якесь рішення. Що це таке Де ті обмеження вказані на сайті я не знайшов... Може там вже ВА вводять?!!
valya написав:Amethyst Було таке. При перерозміщенні на іншу особу, 100к через касу, ще стільки р2р після погодження заявки ~ 15хв. Але це за лояльність
А яка це лояльність? Я з такими кульбітами сюди не прийду більше
valya написав:Amethyst Було таке. При перерозміщенні на іншу особу, 100к через касу, ще стільки р2р після погодження заявки ~ 15хв. Але це за лояльність