Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Искатель написав:Получил вчера кешбэк по КБО. Судя по сумме, за собственные средства они сейчас начисляют 0%, или я чего-то не понимаю? Оставался кешбэк за предыдущий месяц, а т.к. вывести его без комиссии никак нельзя (или можно?), то он поучаствовал в оплате, и вот в результате вот такое вылезло. Позвонил на ГЛ, после фразы "так это же Сильпо - продуктовые супермаркеты" сказал "Спасибо" и положил трубку, не стал развивать мысль, чтобы не родились глупые идеи случайно у Идеи.
И вот тут я подумал: что-то не то. А если бы я платил, например,на сайте мобильного ператора, такого бы не было? А в Сильпо оно сумму за собственные не окешбэчило,потому что там признак есть "продуктовые супермаркеты"? В общем, возникла масса вопросов.
На всякий случай, уточню: платил додатком, естественно
В січні робив одну тестову оплату також через додаток сільпо. Вчора кешбеку не дочекався. Гарячка сказала чекати, що вони по регламенту мають кілька днів для того, щоб виплатити. Буду моніторити дану ситуацію...
Дякую, маю 7 псевдо зарплаток від укрсибу, всі товарю комунлкою брата/свата/сусіда, але інколи і цього бракує особливо в зимовий період і в місяці коли треба платити каско
Український олігарх Рінат Ахметов, який володіє Першим українським міжнародним банком (ПУМБ), отримав схвалення Антимонопольного комітету на придбання Ідея Банку, що належить польському Getin Holding SA. Відповідне рішення держрегулятор ухвалив на засіданні 3 лютого. Згідно з повідомленням, ПУМБ стане власником 100% акцій АТ Ідея Банк. Останній увійде до складу групи як окрема юридична структура без кадрових ротацій, продовжуючи обслуговувати клієнтів під брендом Ідея Банк у звичайному режимі. Процес інтеграції триватиме до п'яти років. https://zn.ua/ukr/ECONOMICS/amku-dozvol ... -bank.html
Ой+ написав:Кешбек закидаю на ВК, а тоді вже за кредитні купляю. Краще втратити 1% чим 3% а то 5%.
От смотрите Вы закидываете 402.5 на ВК с потерей 1%, т.е. -4,03 грн Я докидываю до оборота 10К еще +242.5 шобы таки заробить оте 402.5 Т.е. я теряю на депозите де лежали оте 242.5 под 9% аж 242.5*9%*0.805/365*2 = 10коп за 2 дня Отака она свинская теКнОЛогиЯ