Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Igor9999 написав:Для получения кешбек 5 % при оплате комунальных платежей,через какую платёжную систему платить можно без комиссии? https://payhub.com.ua/#/main комиссию берут.
yuluk написав:cohan та поки що мені і однієї вистачить , яку не дуже розумію куда можна притулити. Так я зрозумів, про службу пітримки ликпей . Та простіше забіть на це і на сіб також
Давайте спробую допомогти "притулити". Напишіть в лічку.
Igor9999 написав:Мизантрóп Гоячая линия отвечает 2,5% +1 грн. комиссия.
Мизантроп прав - первые три месяца после регистрации в ПэйХабе - комунал платится без комиса. Проверено лично и несколько раз. При самом платеже комис может рисовать но не взыскивать. Комис может быть если это не комуналь по шаблону Хаба (а например по реквизитам) или учетке больше чем 3 месяца
yuluk написав:cohan та поки що мені і однієї вистачить , яку не дуже розумію куда можна притулити. Так я зрозумів, про службу пітримки ликпей . Та простіше забіть на це і на сіб також
Давайте спробую допомогти "притулити". Напишіть в лічку.
Шо вы там такое всем в личке советуете? Посоветуйте и мне🙂