Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Схожа «пандемія» була десь 1,5 року тому в Туреччині: ніде не брали викопані з попід груші гроші - тільки із синьою смужкою. Але тут така цікава річ була: ДЕРЖАВНІ турецькі банки брали всі підряд. Нікого не дурили. В мене тільки одну сотку не взяли ніде - всі інші забрали і не хрюкали! Ту сотку я віддав нашому українцю - він мешкає в США - випадково зустрілися в Європі - він з першого разу вставив в банкомат в США на прийом - було зараховно. Так що реально хтось когось дурить.
Востаннє редагувалось akurt в Сер 08 жов, 2025 04:30, всього редагувалось 1 раз.
На сьогодні найбільш адекватною людиною, яка може розказати правду тим, хто реально цікавиться життям в еміграції, я особисто вважаю пана на відео нижче. Він з Івано-Франківська. Нічого не примальовує, та не прибрехує: все як було: важко так важко, дуже важко - так дуже важко, а вийшло як краще - так вийшло як краще! Реально адекватна 30-ти річна українська людина з адекватними думками і - головне (!) - діями! https://youtu.be/r7QqJMblzJc?si=8xVgzPe9MWCUub_Z
Востаннє редагувалось akurt в Сер 08 жов, 2025 04:28, всього редагувалось 1 раз.
Gastarbaiter написав:А на скільки в Україні відрізняються курси "білих" та "синіх" долярів? Або, наприклад, за обмін старих на нові скільки хочуть комісії?
akurt написав:На сьогодні найбільш адекватною людиною, яка може розказати правду тим, хто реально цікавиться життям в еміграції, я особисто вважаю пана на відео нижче. Він з Івано-Франківська. Нічого не примальовує, та не прибрехує: все як було: важко так важко, дуже важко - так дуже важко, а вийшло як краще - так вийшло як краще! Реально адекватна 30-ти річна українська людина з адекватними думками і - головне (!) - діями! https://youtu.be/r7QqJMblzJc?si=8xVgzPe9MWCUub_Z
Цікаво, скільки він за фотку на грінку бере, якщо йому тільки на чай 5 баксів лишили?!
Gastarbaiter написав:А на скільки в Україні відрізняються курси "білих" та "синіх" долярів? Або, наприклад, за обмін старих на нові скільки хочуть комісії?
Зараз різниця 15-25 копійок
Це залежить від розміру населеного пункту. В умовному Дрогобичі розводять люд на 20 коп. В той же день у Львові пару копійок, або взагалі можна домовитись в обміннику, якщо здаєш більшу суму.
Зараз різниця 15-25 копійок
Це залежить від розміру населеного пункту. В умовному Дрогобичі розводять люд на 20 коп. В той же день у Львові пару копійок, або взагалі можна домовитись в обміннику, якщо здаєш більшу суму.
А в умовному Дрогобичі нема відділень Ощаду, чи там курс ще гірше, ніж ринковий мінус 20