|
Психологія та саморозвиток |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
Додано: Нед 07 вер, 2025 14:49
Banderlog написав: flyman написав:Чи ти думаєш, професія професіонального боксера як і адвоката, передається генами? Що ти маєш на увазі "негативна мотивація"? Бити морду позитивна, а не бити негативна?
я маю на увазі, що страх, голод, бідність теж є мотивацією. Не тільки пряник, але й батіг . А коли в дитини тих пряників завалісь, а батога і тіні не бачить... Я наприклад в дитинстві фрукти любив. Банан вперше попробував десь в 11, зелений ). Мож було Бандерлога бананом мотивувати? чи шкільною формою. Упоітєльно синього кольору.  2 було таких в сільській школі, в мене і в Майкла Джексона)) а мої козенята десертним виноградом плюються, якщо він з кісточками.
і тут приходить чудова думка, що якщо в пересіченого обгородити в таборі колючим дротом, поставити на вишки автоматчиків та відстрілювати незгідних, влаштуати голодомор, то можна за банку партнерскої тушонки запитої комісарськими 100гр. лопатами взяти Берлін (Мск).
-
flyman
-
-
- Подякував: 1609 раз.
- Подякували: 2854 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 07 вер, 2025 15:10
Wirująświatła написав: Shaman написав:коли ти пропонуєш дівчині відгадати, що в тебе в кишені, думки у всіх будуть однакові.
я не знаю про какую ты аналогию. В любом случае статистически девушкам нравилось отгадывать карман, а не коробку.
я бачу в тебе багатий досвід 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 778 раз.
- Подякували: 1646 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Нед 07 вер, 2025 15:24
flyman написав:і тут приходить чудова думка, що якщо в пересіченого обгородити в таборі колючим дротом, поставити на вишки автоматчиків
та нє чудова думка, що хто повівся в 22му той сам віноват і согласився на довічно) а тих що не согласні, ущємляти нізя, не демократично. В мене один знайомий пішов добровольцем, хоть мав право на бронь, вийшов недавно по уходу. А тепер подав на бронь. І представ собі, вос не бронюється Так справедливіше?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 07 вер, 2025 15:38
Banderlog написав: flyman написав:і тут приходить чудова думка, що якщо в пересіченого обгородити в таборі колючим дротом, поставити на вишки автоматчиків
та нє чудова думка, що хто повівся в 22му той сам віноват і согласився на довічно) а тих що не согласні, ущємляти нізя, не демократично. В мене один знайомий пішов добровольцем, хоть мав право на бронь, вийшов недавно по уходу. А тепер подав на бронь. І представ собі, вос не бронюється Так справедливіше?
"Дефіцитні для армії ВОС, які мають високий попит, як правило, не підлягають бронюванню, щоб забезпечити їхню наявність для потреб Збройних Сил України. Додатково, бронюванню не підлягають особи, які вже мають право на відстрочку від мобілізації." Може бути і вос дефіцитна. А може і просто при наявній відстрочці бронювання неможливе.
-
alibob
-
-
- Подякував: 169 раз.
- Подякували: 80 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 07 вер, 2025 15:42
Shaman написав: Wirująświatła написав: Shaman написав:коли ти пропонуєш дівчині відгадати, що в тебе в кишені, думки у всіх будуть однакові.
я не знаю про какую ты аналогию. В любом случае статистически девушкам нравилось отгадывать карман, а не коробку.
я бачу в тебе багатий досвід 
життя важке 
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 07 вер, 2025 16:10
alibob написав: Banderlog написав: flyman написав:і тут приходить чудова думка, що якщо в пересіченого обгородити в таборі колючим дротом, поставити на вишки автоматчиків
"Дефіцитні для армії ВОС, які мають високий попит, як правило, не підлягають бронюванню, щоб забезпечити їхню наявність для потреб Збройних Сил України. Додатково, бронюванню не підлягають особи, які вже мають право на відстрочку від мобілізації." Може бути і вос дефіцитна. А може і просто при наявній відстрочці бронювання неможливе.
по уходу закінчилось. Родич помер. І що це значить дефіцитні спеціальності? Хто пішов і здобув дефіцитну спеціальність той лох? І той, що має досвід бойових дій теж пріоритетний при мобілізації?) Чим більше виконуєш обовязок тим більше должєн?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 07 вер, 2025 16:17
Banderlog Чим більше виконуєш обовязок тим більше должєн?
«Цмудив сіську». Чим більше виконував, тим більше повинен. (с) Флайман
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2486 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Нед 07 вер, 2025 16:33
Banderlog написав: flyman написав:і тут приходить чудова думка, що якщо в пересіченого обгородити в таборі колючим дротом, поставити на вишки автоматчиків
потужна релігія під назвою справедливість: якщо Бандерлогу фігово, тому фігово має бути всім
-
flyman
-
-
- Подякував: 1609 раз.
- Подякували: 2854 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 07 вер, 2025 16:41
Wirująświatła написав: Shaman написав:коли ти пропонуєш дівчині відгадати, що в тебе в кишені, думки у всіх будуть однакові.
Подозреваю, что про ключ от храма 😁
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6476 раз.
- Подякували: 21640 раз.
-
-
Профіль
-
-
132
82
38
2
Додано: Нед 07 вер, 2025 16:42
flyman потужна релігія під назвою справедливість: якщо Бандерлогу фігово, тому фігово має бути всім
Потужна релігія по Флайману: якщо бандерлогу фігово, щоб забезпечити Флайману «харашо», то хай буде, влаштовує. 
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2486 раз.
-
-
Профіль
-
-
4