потужна релігія під назвою справедливість: якщо Бандерлогу фігово, тому фігово має бути всім
а шо тут не так? ) мені ж фігово зараді общєствєнного блага? Це чому? Бо я склонєн до самопожертви? Нє, друже Флайман, те що ти цивільний і возможно навіть пацифіст) не значить що я ставлюсь до тебе краще ніж до військовослужбовців. Якого ляду тобі має бути можно більше як нам?)
мені ж фігово зараді общєствєнного блага? Це чому?
Бо ти вже вмієш (тебе ж вчили за його гроші! Ти цмудив! ) А він не вміє. От вмієш, то і далі продовжуй! 😅😅
Та то понятно) непонятно з якої радості він рішив, що воно мені надо? Захист його прав і свобод? Я іще можу закрити очі на гейпаради коли я дома) но коли мені півроку нізя, то мені поняти смисл їх проведення трудно. Доречі, Флай шо їм надо? Їм ж вродь можно? з 91 року.)
Banderlog написав:Доречі, Флай шо їм надо? Їм ж вродь можно? з 91 року.)
Лорд спрашивает дворецкого: - Джон, что там за шум на улице? - Демонстрация геев, сэр. - Да? А чего они хотят? - Они хотят, чтобы их не подвергали дискриминации, сэр. - А что, их действительно подвергают дискриминации? - Нет, сэр. - Тогда чем же они недовольны? - П....., сэр!
А если серьезно, во многих случаях наблюдается интересный психологический эффект: память о былой дискриминации вызывает значительно более бурную деятельность, чем сама дискриминация.
Востаннє редагувалось Сибарит в Нед 07 вер, 2025 17:05, всього редагувалось 1 раз.
Banderlog написав:Доречі, Флай шо їм надо? Їм ж вродь можно? з 91 року.)
Лорд спрашивает дворецкого:
за такі анекдоти в вільному світі, вже мож отримати по шляпі)
Да, Я знаю, что степень свободы в свободном мире принято сильно преувеличивать 😁 В особо свободном мире можно обрести даже за лай под таким анекдотом...
Востаннє редагувалось Сибарит в Нед 07 вер, 2025 17:16, всього редагувалось 1 раз.
Переконують Флая, що якщо жінки не дають, то не біда. Ще є кінець.
хз як там в них, в райдужних. но в жінок проблема зі скупими) Тут ж гірше ніж не імущий) одне діло якщо ти молодий і многообіщающий, даж місяць подарити можеш. Або настоящий полковнік з врємєнними трудностями, таким жінки і дадуть і можуть не тіко безкорислово але і дєньгамі вложитись.) Але якщо в пана нерухомість в оренді, а він хоче кормити мискою рису, ніяка філіпінка таке не стерпить. Ні Донжуану ні альфонсу нізя економити на цвєтах і канхфетах) https://youtu.be/NsZ1fzzI-e0?feature=shared