|
VAB Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Пон 07 січ, 2013 03:25
У мене інша проблема: глючить інтернет-банкінг. Вперше звернув увагу на глюк за кілька днів до нового року, коли раптом всі мої карточки (депозитна, валютна і гривнева) стали не активними. Було пізно, тому вирішив дзвонити в банк зранку. Але зранку, коли зайшов в ІБ - все повернулось на звичні місця. А от буквально зараз знову глюк: мій депозит терміном 4+4 з виплатою відсотків в кінці терміну перетворився на річний з виплатою відсотків щомісяця. Власне, я мало через це переживаю, так як письмовий договір - він головний. Але, відверто кажучи, неприємні такі моменти.
-
nebajduzhyj
-
-
- Подякував: 10 раз.
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 07 січ, 2013 11:06
Visky Вторая. pfauter Именно она, но на мой взгляд, она наиболее компетентный сотрудник, и ещё нач. отд.
-
Ev_
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 07 січ, 2013 11:31
nebajduzhyj написав: Ev_ написав:tmv15 1. Никакой пролонгации и не предусматривалось, галочки в договоре не было в помине. 2. Стояла выплата на текущий счет, но вклад на него не был зачислен 3. Просто у банка нет денег своевременно возвращать вклады.
Перерахування тіла депозиту, термін якого закінчився, на карточку (йдеться про спеціально відкриту карточку при оформленні депо - для для нарахування відсотків) займає в часі до тижня. Принаймні, мене про це повідомили в банку на Прорізній, 2 (м. Київ) коли я закривав свій депо і порадили забрати гроші через касу - тут і зараз.
обычно так сегодня закончился депо после 12.00 % и тело депо на карте. я % с дельта скидываю на ваб , это занимает сутки . и вообще операции банковские занимают 1-3 дня эт вам любой финансист скажет. С рождеством 
-
tmv15
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 07 січ, 2013 14:10
nebajduzhyj написав: Aries. написав: nebajduzhyj написав: мій депозит терміном 4+4 з виплатою відсотків в кінці терміну перетворився на річний з виплатою відсотків щомісяця. Первые 4 месяца уже истекли? Если да, то % по ним получили без проблем?
Ні, пройшло лише півтора місяця. Але це не перший мій депозит в цьому банку - проблем з відсотками ніколи не було.
Не було проблем? Але чи забирали ви з банку не одні відсотки,а суму наприклад більшу чим 200тис.грн.?
-
Жерминаль
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 41 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 07 січ, 2013 14:14
tmv15 написав: nebajduzhyj написав: Ev_ написав:tmv15 1. Никакой пролонгации и не предусматривалось, галочки в договоре не было в помине. 2. Стояла выплата на текущий счет, но вклад на него не был зачислен 3. Просто у банка нет денег своевременно возвращать вклады.
Перерахування тіла депозиту, термін якого закінчився, на карточку (йдеться про спеціально відкриту карточку при оформленні депо - для для нарахування відсотків) займає в часі до тижня. Принаймні, мене про це повідомили в банку на Прорізній, 2 (м. Київ) коли я закривав свій депо і порадили забрати гроші через касу - тут і зараз.
обычно так сегодня закончился депо после 12.00 % и тело депо на карте. я % с дельта скидываю на ваб , это занимает сутки . и вообще операции банковские занимают 1-3 дня эт вам любой финансист скажет. С рождеством  [/quote Коли ви гроші перераховуєте по інтернет банкінгу,хіба VAB не здирає за це 0,3% від суми?
-
Жерминаль
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 41 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 07 січ, 2013 15:57
подскажите : на ВАБ 24 не снимается галочка автоматической лонгации... что делать ?просто в отд позвонить ?
-
massa
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 07 січ, 2013 16:12
nebajduzhyj написав:У мене інша проблема: глючить інтернет-банкінг. Вперше звернув увагу на глюк за кілька днів до нового року, коли раптом всі мої карточки (депозитна, валютна і гривнева) стали не активними. Було пізно, тому вирішив дзвонити в банк зранку. Але зранку, коли зайшов в ІБ - все повернулось на звичні місця. А от буквально зараз знову глюк: мій депозит терміном 4+4 з виплатою відсотків в кінці терміну перетворився на річний з виплатою відсотків щомісяця. Власне, я мало через це переживаю, так як письмовий договір - він головний. Але, відверто кажучи, неприємні такі моменти.
Инетбанкингом ВАба не пользуюсь (хватает двух других банков), но 29 дек у них в компьютерной программе пошел сбой, гривневый вклад забрал без вопросов, а долларовый удвоился в сумме и стал 13-месячным в системе, причем экономист другая говорит - а я бы так и выдала, просто со "своей" я говорил в предыдущий день и сумму она помнила. В общем посмеялись по поводу "новогоднего подарка от банка", они начали там всё это с Киевом разгребать, я не ждал ушел, позвонили уже в конце дня, пришел забрал уже из закрытого отделения. Так что в инетбанкинге скорее всего просто те глюки еще вылазят, выходные - некому разгребать.
-
komp
-
1
-
- Подякував: 2457 раз.
- Подякували: 3459 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Пон 07 січ, 2013 16:15
Жерминаль написав:Не було проблем? Але чи забирали ви з банку не одні відсотки,а суму наприклад більшу чим 200тис.грн.?
Забирали, и не только я.
-
komp
-
1
-
- Подякував: 2457 раз.
- Подякували: 3459 раз.
-
-
Профіль
-