Банк Форум - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 598599600601602 ... 924>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Банк Форум - БАНКРОТ 3.1 5 643
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
25%
159
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
9%
59
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
17%
112
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
33%
215
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
15%
98
Всього голосів : 643
Повідомлення Додано: Пон 17 лют, 2014 11:41

Форум

Правда в том что у Форума в банкоматах нету денег и со слов экономистов , деньги в банкомате есть только ночью , а под утро все разбирают . Я думаю что наличные выдают дозировано только клиентам Форума по паспорту и на кассе , все остальное придерживают .
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Пон 17 лют, 2014 15:15

Re: Форум

Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 17 лют, 2014 15:23

Wellcome to hell :evil:

"Ой вибачте сьогодні підкріплення каси не було, можливо в середу"
це відповідь на запитання,чи є кошти для видаяі мого депозиту, заяву на який я написав в минулий понеділок ......
happyk

Подякував: 3 раз.
Подякували: 21 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 17 лют, 2014 15:29

Форум Банк написав:Шановний happyk, доброго дня.

Для того, щоб детальніше розібратися в даному питанні, будь ласка, повідомте на e-mail info@forum.ua номер або адресу відділення, Ваші ПІБ та контактний номер телефону для зв'язку з Вами.

У повідомленні прохання вказати свій нік на форумі.

---
З повагою,
Форум Банк,
http://www.forum.ua/
https://www.facebook.com/ForumBank
На всі Ваші запитання цілодобово готові відповісти фахівці Контакт-Центру:
0 800 50 22 50 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів національних операторів на території України),
(044) 206 63 03 (згідно тарифів Вашого оператора),
248 (для абонентів MTC, Kyivstar, Beeline, life : ) згідно тарифів Вашого оператора)

Цікаво для чого писати такі листи, а потім не відповідати на запити ?..........
happyk

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 17 лют, 2014 18:17

sens написав:Правда в том что у Форума в банкоматах нету денег и со слов экономистов , деньги в банкомате есть только ночью , а под утро все разбирают . Я думаю что наличные выдают дозировано только клиентам Форума по паспорту и на кассе , все остальное придерживают .

Не нагоняйте паники. Снял в атмосфере 2к. Без проблем и без комисий.
А вот у кума долларовый депозит в пятницу заканчивается - переживает. Позвонил на отделение, сказали заберёте... Подождём.
RON

Подякував: 322 раз.
Подякували: 284 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 17 лют, 2014 18:27

anti_strx, вы тута писали что депозит не отдают в долларах. как там по факту - отдали или нет?
Alexmir

Повідомлення Додано: Пон 17 лют, 2014 18:31

RON написав:
  sens написав:Правда в том что у Форума в банкоматах нету денег и со слов экономистов , деньги в банкомате есть только ночью , а под утро все разбирают . Я думаю что наличные выдают дозировано только клиентам Форума по паспорту и на кассе , все остальное придерживают .

Не нагоняйте паники. Снял в атмосфере 2к. Без проблем и без комисий.
А вот у кума долларовый депозит в пятницу заканчивается - переживает. Позвонил на отделение, сказали заберёте... Подождём.

да-да. мені теж так говорили.
а по факту тільки 900 дол в касі.....
добре що відділення в моєму домі. буду кожен день "кошмарити" :)

А щодо банкоматів, то хочу сказати, що на Васильківській (Київ) на вихідних банкомат був повний.
Я навіть із карти іншого банку знімав
happyk

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 17 лют, 2014 21:59

Alexmir написав:anti_strx, вы тута писали что депозит не отдают в долларах. как там по факту - отдали или нет?

какой там депозит, то же просто тролли, посмотрите на их общение на форуме - один троллинг. Если бы у кого-то были проблемы с депозитами - люди бы обращались в отделение или колцентр, а не на форуме бы постились.
Просто хотят затроллить банк. Их вообще нужно заблокировать на веки вечные, устроили здесь храм шлаков, приличные люди не могут свой вопрос задать среди этого мусора.
Dollar

Повідомлення Додано: Пон 17 лют, 2014 22:09

Re: Форум

RON написав:Не нагоняйте паники. Снял в атмосфере 2к.
Какая паника - Банкомат Форума , который день пустой , не банкомат Атмосферы ( Дельта , Альфа , Актив и т.д. ) а именно родной банкомат . Мне нужно идти искать любой другой банкомат , чтобы снять с карты Привата ( Приватовские карты без комиссии в любом банкомате на территории Украины ) , дабы потом пополнить свой депозит в Форуме . Для меня это дико и неправильно . Поэтому со свободным снятием и пополнением имею и Вам рекомендую Приват , а для ценителей Форума сообщаю что проблемы с наличкою есть и вечером в банкомате , то есть по картам нет лимитов в других банкоматах - в форумовских нет наличных и все .
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Пон 17 лют, 2014 22:12

sens написав:
  RON написав:Не нагоняйте паники. Снял в атмосфере 2к.
Какая паника - Банкомат Форума , который день пустой , не банкомат Атмосферы ( Дельта , Альфа , Актив и т.д. ) а именно родной банкомат . Мне нужно идти искать любой другой банкомат , чтобы снять с карты Привата ( Приватовские карты без комиссии в любом банкомате на территории Украины ) , дабы потом пополнить свой депозит в Форуме . Для меня это дико и неправильно . Поэтому со свободным снятием и пополнением имею и Вам рекомендую Приват , а для ценителей Форума сообщаю что проблемы с наличкою есть и вечером в банкомате , то есть по картам нет лимитов в других банкоматах - в форумовских нет наличных и все .

Не, я серьёзно говорю, Форум перестал заниматься инкассацией своих АТМ...Всё через кассу, в рабочее время. Алес.
Но безнал пока летает по межбанку (ттт)
clientage
1
1

Фінансовий гуру Finance.ua

Заблокований
Подякував: 2686 раз.
Подякували: 4083 раз.

Профіль

2
  #<1 ... 598599600601602 ... 924>
Форум: