|
Укрпромбанк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Нед 06 гру, 2009 14:52
бориска, браво! Знімаю капелюха:
"Еще пару мес назад тут активно искали барыг которые могли за 30% от суммы депо осчасливить вкладчиков...а сейчас с пеной у рта торгуемся за 0.5% курсовой разницы...и с гордо поднятой головой предлагаем встать с колен...А пусть предложат встать с колен вкладчикам НАДРЫ..."
Ось, наприклад, бродить як "ежик в тумане" шановна окsana-61. Ну зовсім неадекватно оцінює ситуацію (цитую та коментую):
"Аналогично может хвастаться продавец в магазине, когда Вы ему заплатили деньги (Ви, шановна, нічого в магазині Родовідбанку не купляли, це я нагадую), а он, какой молодец, отдал купленный Вами товар (не може такого бути, бо, нагадую, враховуючи дівочу пам"ять, ВИ ОСОБИСТО У ЦЬОГО ПРОДАВЦЯ і в цьому магазині нічого не купляли), и как Вы ему за это должны быть благодарны (А ось тут - стояти. Якщо ви купили , наприклад, у Фоксмарті бракований холодильник, а Фоксмарт (не дай Боже) закрився і Вам, просто тому що Ви - жінка (погодьтеся - інших причин немає) цей холодильник замінив інший магазин, наприклад, Ельдорадо, який проводив новорічну акцію "Дай щось корисне жінці на Новий рік" що, хіба не варто цьому Ельдорадо вклонитися? Що, не вклонилися? Ну, що, ж я й знав, що жінкам довіряти не варто, НЕ БУДУ ПОВЕРТАТИ).
Погодьтеся, миій логічний ланцюжок, шановна oksana-61 є замкненим, а Ваш - порваним.....
Востаннє редагувалось akurt в Нед 06 гру, 2009 14:56, всього редагувалось 1 раз.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4019 раз.
- Подякували: 1465 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Нед 06 гру, 2009 14:56
DIV написав:чик Я не хочу вникати, бо не знаю всі тонкощі. Але попри безлад у державі і завдяки Юлі (голосуйте або голосуйте - мені байдуже) гроші платників податків повертають нам у вигляді депозитів. І за це щиро їй дякую. Питання про відповідальність власників банків не знімається. Думаю, настане час розплати.
Тонкости состоят в том что перевод в родовид обойдется максимум в 3 млрд бюджетных средств...а на рекап укропа и 10 не хватит...плюс за бортом остаются все внешние кредиторы...и пусть в след раз думают давать или нет...и добиваются через европ суд ответственности ворюг... 
-
бориска
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 06 гру, 2009 14:57
Крім того, я думаю, в Укрпромбанку заховано ще дуже і дуже підводних каменев. Ну , наприклад, якось я своїми очами бачів депозитну угоду, в якій було зазначено : "200 % річних". Якби не бачів своїми очами б, не повірив би. Тільки потім прийшов до тями й зрозумів - прихований хабар. І як мудро. Наприклад, ти суддя того району, де зареєстровано банк. Укладаєш з банком таку угоду. Довкладаєш гроші всіх родичів і тих бідних, що сподіваються на справедливий розв№язок справи - і ось, поклав 100 000 гривень - отримав 300 000 гривень, які й не оподатковуються і законні. Чудо.
Я не стверджую, що таке є в Укрпромбанку, але схема - чудова. Що там ще ці Солтуси навигадували - знають тільки вони. Не здивувався б такій схемі - дають Укрпромбанку рекап 10 000 000 000 гривень і в той же день приносять ухвалу суду (там той суддя, про якого Ви знаєте) - повернути вклад у сумі 1 000 гривень та моральних збитків на суму 9 999 999 999 гривень. Ну як, подобається? Рефінансуємо цю контору чи ні? Доречі, шановна oksana-61, Вам би не вистачило....і купюри не того кольору, що Вам так подобається, не показали б, бо люди були б дуже задоволені отриманням 9 999 999 999 гривневих коштів.
Востаннє редагувалось akurt в Нед 06 гру, 2009 15:07, всього редагувалось 1 раз.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Нед 06 гру, 2009 15:07
akurt написав:бориска, браво! Знімаю капелюха: "Еще пару мес назад тут активно искали барыг которые могли за 30% от суммы депо осчасливить вкладчиков...а сейчас с пеной у рта торгуемся за 0.5% курсовой разницы...и с гордо поднятой головой предлагаем встать с колен...А пусть предложат встать с колен вкладчикам НАДРЫ..." Ось, наприклад, бродить як "ежик в тумане" шановна окsana-61. Ну зовсім неадекватно оцінює ситуацію (цитую та коментую): "Аналогично может хвастаться продавец в магазине, когда Вы ему заплатили деньги (Ви, шановна, нічого в магазині Родовідбанку не купляли, це я нагадую), а он, какой молодец, отдал купленный Вами товар (не може такого бути, бо, нагадую, враховуючи дівочу пам"ять, ВИ ОСОБИСТО У ЦЬОГО ПРОДАВЦЯ і в цьому магазині нічого не купляли), и как Вы ему за это должны быть благодарны (А ось тут - стояти. Якщо ви купили , наприклад, у Фоксмарті бракований холодильник, а Фоксмарт (не дай Боже) закрився і Вам, просто тому що Ви - жінка (погодьтеся - інших причин немає) цей холодильник замінив інший магазин, наприклад, Ельдорадо, який проводив новорічну акцію "Дай щось корисне жінці на Новий рік" що, хіба не варто цьому Ельдорадо вклонитися? Що, не вклонилися? Ну, що, ж я й знав, що жінкам довіряти не варто, НЕ БУДУ ПОВЕРТАТИ). Погодьтеся, миій логічний ланцюжок, шановна oksana-61 є замкненим, а Ваш - порваним.....
Браво, прекрасный метод ведения спора, вырывая из контекста оппонента фразы и отвечать только на них. Прочитайте ВЕСЬ мой пост и предыдущий пост. А потом дайте ответ на ВСЕ.
Или тупо промолчите, если ответить нечего.
P.S.Кстати, ести Вы этого не знаете, деньги выдает Родовид не свои, а предоставленные ему государством для этих целей.
P.P.S. Я была о Вас лучшего мнения.
-
oksana--61
-
-
- Подякував: 37 раз.
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 06 гру, 2009 15:11
DIV написав:чик Я не хочу вникати, бо не знаю всі тонкощі. Але попри безлад у державі і завдяки Юлі (голосуйте або не голосуйте - мені байдуже) гроші платників податків повертають нам у вигляді депозитів. І за це щиро їй дякую. Питання про відповідальність власників банків не знімається. Думаю, настане час розплати.
ну если не вникать, тода и мне без разницы - лишь бы бабло вернули, а завдяки Юлі их теперь и отдают через родовит а не через укрпром. насчёт часа расплаты - дюже сумневаюсь...
-
чик
-
-
- Подякував: 6630 раз.
- Подякували: 1170 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Нед 06 гру, 2009 15:13
Я ж про це й говорю: Гроші Вам видає НЕ ШАНОВНИЙ ПАН ПУМБАХЧАН.
Тому варто сказати :"Дякую".
Альтернатива для oksana-61:
1. Відмовитися принципово отримувати від Родовідбанку будь-які кошти, оскільки Ви у цього продавця нічого не купляли і Він Вам, а тим більше держава, нічого не винні. Будьте чесною: Ви особисто будучі при пам"яті, та не будучи п"яною, віднесли гроші панам Солтусу та Памбухчану. Це була Ваша жіноча слабкість.
2. Поїхати (полетіти, бо літаки на Арменію літають з Києва та Дніпропетровська) до Єревану, звернутися у приймальну "Армпромбанку" з вимогою вивести пана ANP і все йому розказати. (Вірю, що у Вас це вийде здорово. Уявляю, що таке - розлючена жінка). Після чого ANP віддасть кошти. Оосбисто Вам і саме без курсової різниці. Доречі, а що будете робити, якщо цей тендітний пан віддасть армянським драхмами. Візьмете, чи все розкажете його жінці?
3. Влаштуйте на сходах НБУ (Боже, як я вас люблю) акцію: "Відмовляюсь від грошей, виділених мені , як вкладниці укрпромбанку, у вигляді гривень. Не покорюся, поки не віддасте доларами (євро, фунтами стерлінгів, єгипетскими фунтами, турецьким лірами і т. інше.)" Боже, як я Вас підтримую, ховаючи свої гроші, на цей час ще не отриманні з депозитів Укрпромбанка. Боже, як я Вас любитиму.
Востаннє редагувалось akurt в Нед 06 гру, 2009 15:27, всього редагувалось 2 разів.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Нед 06 гру, 2009 15:15
akurt написав:чик"у: Ні, шановний, "отрекапить укрпром" не можна - ваші гроші вмить розтягнуть і не встигните навіть зареєструватися. Не сумнівайтеся.
как, он стал бы уже государственным, как и родовит  и никакого отношения к ворюгам его обокравшим не имел бы 
-
чик
-
-
- Подякував: 6630 раз.
- Подякували: 1170 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Нед 06 гру, 2009 15:20
akurt написав:Я ж про це й говорю: Гроші Вам видає НЕ ШАНОВНИЙ ПАН ПУМБАХЧАН. Тому варто сказати :"Дякую". Альтернатива для oksana-61: 1. Відмовитися принципово отримувати від Родовідбанку будь-які кошти, оскільки Ви у цього продавця нічого не купляли і Він Вам, а тим більше держава, нічого не винні. Будьте чесною: Ві особисто при пам"яті та не будучи п"яною віднесли гроші панам Солтусу та Памбухчану. Це була Ваша жіноча слабкість. 2.
Мда читать Вам явно лень.
Больше я на Вас не реагирую.
-
oksana--61
-
-
- Подякував: 37 раз.
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 06 гру, 2009 15:21
akurt
С оксаной не спорьте...я как то пробовал...вы ей даже не докажете что солнце желтое...
У нее обычно аргументы типа...А луна ж не желтая так чего солнце должно быть желтым... 
-
бориска
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 06 гру, 2009 15:22
Ой, чик, ну не будьте дитиною. Ви ще віірити в чесність?
Десь в Інтернеті читав (шкода часу шукати статтю) - у кожній філії Укрпромбанку працювала зв"язка "Керівник філії-начальник кредитного відділу (його жінка) - начальник служби безпеки (зять)." Обов"язків усього два: першу частину депозитів відправити у Киїів Солтусу, другу - забрати собі". То кому ж ви рекап віддасте? Ну смішно, їй Богу....
Можливо, Ви не знаєте, а, може й забули, що у жовтні - грудні ТІЛЬКИ в Укрпромбанку існувала оригінальна схема турботи про своїх вкладників: Жінка має депозит на 50 000 гривень. Помер чоловік. Пише заяву на повернення дострокове (вклад діяв, наприклад, 10 місяців, отримано якісь відсотки) на похорон. Бєляева придумала схему: вклад розривається з умовою видачі на похорон 10 000 гривень із суми в 50 000 гривень, а інші 40 000 гривень за вирахуванням раніше отриманих відсотків, - на НОВИЙ договір на три роки (примусово). Така супер схем приводила до чудового фінансового результату (О! Oksana-61, як я Вас люблю - це для Вас) - думаю, варто повчитися студентам економічних спеціальностей - всі нараховані відсотки "згорали", їх вираховували із основної суми договору, всі гроші не повертали, видавали тільки на похорон 10 000 гривень, інші кошти (а їх в банку просто не було, бо вже Солтус їв червону ікру) - примусово на три року на новий депозит. Супер! Уявляєте, як класно - і гроші не повернули, і похорон забезпечили, і відсотки за користуванням ЗОВСІМ не виплатили..... Чудо. І про що тут шановна oksana-61 плаче - ну гріх, їй Богу, не ті купюри, та не тією гумкою пачки банкнот перев"язані В Родовідбанку, держава там якась їй чогось нагарантувала.... Ну гріх, їй Богу.....
Пан чик! Ви ж - професіонал, навішо Ви так зі мною....
Востаннє редагувалось akurt в Нед 06 гру, 2009 15:41, всього редагувалось 1 раз.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
5