Укрпромбанк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 147148149150151 ... 237>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Укрпромбанк - БАНКРОТ 2.5 5 459
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
37%
168
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
18%
82
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
15%
70
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
17%
78
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
13%
61
Всього голосів : 459
Повідомлення Додано: Нед 06 гру, 2009 21:04

[quote="akurt"]Ой, чик, ну не будьте дитиною. Ви ще віірити в чесність?

Можливо, Ви не знаєте, а, може й забули, що у жовтні - грудні ТІЛЬКИ в Укрпромбанку існувала оригінальна схема турботи про своїх вкладників: Жінка має депозит на 50 000 гривень. Помер чоловік. Пише заяву на повернення дострокове (вклад діяв, наприклад, 10 місяців, отримано якісь відсотки) на похорон. Бєляева придумала схему: вклад розривається з умовою видачі на похорон 10 000 гривень із суми в 50 000 гривень, а інші 40 000 гривень за вирахуванням раніше отриманих відсотків, - на НОВИЙ договір на три роки (примусово).

Что-ты Вы напутали..... У меня закончился деп. в январе. И действительно был предложен единственный вариант - возврат 10000грн, а остальные переложить на 2-3 месяца. Но про 3 года никто и не заикался. Где вы это взяли?
gragdanina

Повідомлення Додано: Нед 06 гру, 2009 23:27

akurt написав:Шановний Motorolla! Завдячуючі кризі я, та й інші, стали просто розумнішими. Просто раніше ніхто не звертав увагу на те, що "Укрпромбанк" не був і не є банком. Тільки зараз всі (а, можливо й не всі) почали звертати увагу на вивіску при вході до цієї армянскої контори. ЧИТАЙТЕ УВАЖНО - ВОНА НЕ ЗМІНИЛАСЯ й сьогодні: "Товариство з обмеженою відповідальністю "Український промисловий банк"". Повторюю - це не банк, це ""Товариство з обмеженою відповідальністю". Це по-перше.
По-друге. Незважаючи на Вашу прозорливість, я не маю економічної освіти і ніколи не працював в жодній банківській установі. Тут Ви помилилися.
По-третье. У мене була своя логіка - куди віддати свої гроші. Я купився саме на те, що, майже весь час перебуваючі за кордоном, повірив у інтернаціональну солідарність банкірів усіх націй і думав, що саме армянська контора в Україні загнеться останньою, тому що саме армянська, далека від політики, від українськой мафії. "Как я ошибся, как наказан" - О.С.Пушкін.
Четверте. Розумним став тільки зараз, і зрозумів - коли несете гроші в якусь установу, на якій червоними буквами написано, що це НІБИТО банк - це зовсім не означає, що це саме банк.
П"яте. Звідси й поради тим, хто тут жаліьно плаче з приводу того, що їм видають давно втрачені кошти м"ятими купюрами, купюрами не з тими цифрами, або купюрами не того кольору: станьте навколішки перед сходами Родовідбанку, який до Вашої безпечності не мав ніякого відношення, і цілуйте ноги їхнім працівникам за те, що вони з Вами чемно поводяться....

А Родовід взагалі не має твідношення ні до нас ні до наших купюр.Це призначена урядом контора на кшталт каси, працівники якої повинні чемно віддати нам наші гроші. Ви розкажіть хто ООО Родовід довів до банкрутства. І якби не наші гроші де він був би.
Роза

Повідомлення Додано: Пон 07 гру, 2009 08:24

Боже,ь як приємно знати, що в країні є такі чисті люди, Ви тільки вдумайтеся - поруч з Вами, нами, мною, ходять люди, які так чисто й високо розмірковують:
"Це призначена урядом контора на кшталт каси, працівники якої повинні чемно віддати нам наші гроші." Це дехто Роза.
Вклоняюсь. ще раз вклоняюсь. Я думав, злодії на кшалт Солтуса, Пумбахчана, Ігора Гіленка (Надра) є злодіями і крадіями. Ні - вони янголи. Вони знають, що поруч з Вами, нами, мною, ходять люди типу Роза, які так чисто й високо розмірковують. Ну просто гріх їх не одурити, не обібрати. Щоб їм було приємніше, пофарбували який-не який притон у червоний колір, оформили "Товариство з ОБМЕЖЕНОЮ відповідальністю" і на червоні прапорці починають сповзатися такі чисті бажаючі віддати злодіям, крадіям та аферистам свої грошики. При цьому вони заявляють: "ДЕРЖАВА ГАРАНТУЄ, ЩО ТІ ГРОШІ, ЩО Я ВІДДАВ НА ПАЛЬМУ НА БАГАМАХ СОЛТУСУ, НА НОВИЙ ЗОЛОТИЙ УНІТАЗ В ЕЧМІАДЗІНІ ПУМБАХЧАНУ, НА НОВИЙ ДАЙВІНГ-КОМПЛЕКТ Ігорьку ГІЛЕНКУ - ДЕРЖАВА ЗАБЕРЕ У ПЕНСІОНЕРІВ, ШКОЛЯРІВ ТА ІНВАЛІДІВ ТА ВІДДАСТЬ МЕНІ, ТАКОМУ ЧИСТОМУ І ВПЕВНЕНОМУ, ЩО МЕНІ ЩОСЬ ЧЕМНО ГАРАНТУЮТЬ."
akurt

Подякував: 4019 раз.
Подякували: 1467 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Пон 07 гру, 2009 08:37

Коротше, шановні колеги-вкладники Укрпромбанку, подискутутвали тут у суботу-неділю, тай досить. Попереду - важка робота і у нас з Вами (то чергування на сходах Родовідбанку, то електронні реєстрації, то розклладання грошей по купюрах, пачках та мішках у власному підвалі), так і важка робота персоналу Родовідбанку по прийому та обслуговуванню нас, таких "чемних", "справедливих", "уважних" і так далі. Побажаємо обом сторонам цього процесу успіхів!!!!!
Мені он у вівторок призначено проценти отримати. Дуже їх стало не вистачати.
akurt

Подякував: 4019 раз.
Подякували: 1467 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Пон 07 гру, 2009 11:14

Чавес жжот ! :) К нам бы его:
Всего по делам о банковских махинациях (банкиров обвиняют, в частности, в том, что они мошенническим путем предоставляли самим себе крупные кредиты из средств вкладчиков) на данный момент арестовано 27 человек.

Венесуэла: вслед за банковским кризисом — правительственный
Бей своих, чтоб чужие боялись. Чавес избавляется от сподвижников.

Путь на вершину власти: из трущоб через военное училище в банкиры

В Венесуэле разгорается нешуточный кризис, который начался как банковский, а теперь уже сотрясает самые основания режима Уго Чавеса. Накануне объявлено об отставке одного из самых могущественных министров, Джесси Чакона (Jesse Chacon). В нынешнем кабинете Чакон возглавлял министерство науки и технологии, при этом его считали очень близким к президенту. Днем ранее арестован брат министра, Арме Чакон (Arme Chacon), президент Banco Real, одного из семи банков, которые власти на прошлой неделе фактически национализировали.

В воскресенье Уго Чавес в своем еженедельном телевизионном шоу «Алло, президент!» заявил: «Я очень уважаю и люблю Джесси, думаю он все поймет», - имея в виду отставку своего соратника. Одновременно Чавес высказал уверенность в том, что освобождение с поста снимет с Джесси Чакона подозрение в причастности к банковским махинациям своего брата.

Национализация семи банков, чьи активы, по разным оценкам, составляют от 8 до 12% банковской системы страны, вызвала обвал национальной валюты, боливара. Как сообщал BFM.ru, на черном рынке Каракаса за доллар давали в три раза больше официального курса боливара, 2,15. Между тем, Чавес дал понять, что может национализировать и всю венесуэльскую банковскую систему. Однако аналитики, на которых ссылается The Wall Street Journal, полагают, что пока власти не будут претендовать более чем на 20% банковских активов.

С учетом нестабильности, вызванных действиями правительства, Агентство Moody's снизило кредитный рейтинг двух крупнейших венесуэльских банков, частного Banco Mercantil CA и государственного Banco de Venezuela.

Путь на вершину власти: из трущоб через военное училище в банкиры

Издание отмечает, что события последней недели стали серьезным ударом по режиму Уго Чавеса, поскольку пострадали его ближайшие сторонники из числа обогатившихся при его правлении бизнесменов.

Как сообщал ранее BFM.ru, кризис начался в минувший понедельник с ареста миллиардера Рикардо Фернандеса (Ricardo Fernandez) и национализации четырех принадлежащих ему банков.

В пятницу правительство взяло на себя управление в трех других банках, собственности еще одного экономического столпа режима. Педро Торреса (Pedro Torres). С учетом судьбы своего коллеги Фернандеса, банкир Торрес не стал искушать судьбу и подался в Майями.

Всего по делам о банковских махинациях (банкиров обвиняют, в частности, в том, что они мошенническим путем предоставляли самим себе крупные кредиты из средств вкладчиков) на данный момент арестовано 27 человек.

Самым скандальным из этих арестов является история Арме Чакона, которого считали символом новой венесуэльской олигархии. Его карьера началась в 1992 году, когда он, молодой лейтенант ВМС, принял участие в неудавшемся военном путче, организованном подполковников спецназа Уго Чавесом. Заговорщиков ненадолго отправили в тюрьму, а, выйдя из нее, они сделались национальными героями и защитниками угнетенных масс, после чего Чавес легко победил на выборах.

В 2002 году в интервью венесуэльской газете La Razon Арме Чакон признался, что ничего не понимает в банковском деле. Однако владелец банка, президентом которого Чакон оказался, по его словам, понимает в банковских делах еще меньше. Имя владельца – Педро Торрес; тот самый, что бежал в Майями, чтобы не разделить судьбу Арме Чакона и Риккардо Фернандеса.

В интервью Арме Чакон рассказал, что родился в одной из самых нищих трущоб Каракаса, в хижине, стены которой были сделаны из картонных коробок. Его мать была служанкой, отец полицейским.

К моменту интервью Арме Чакону принадлежали несколько баснословно дорогих скаковых лошадей. «Скачки — моя страсть», - признался он.
http://www.bfm.ru/news/2009/12/07/venes ... ennyj.html
Ferlakur

Подякував: 323 раз.
Подякували: 321 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 07 гру, 2009 12:54

Сегодня забрал депозит в Киеве, отделение на Сагайдачного, 17
Было назначено на 09:30, но в 09:00 никого на забирание не было, поэтому обслужили меня.
Депозит валютный, предложили подождать 30-60 минут - доллары будут, но мне все равно нужна гривна была, поэтому взял по курсу НБУ.
cardinal

Повідомлення Додано: Пон 07 гру, 2009 13:36

интересно очереди уже уменьшились или до сих пор ?
это сейчас выдают у тех у кого в марте закончился ?
Vladibor

Подякував: 4 раз.
Подякували: 11 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 07 гру, 2009 14:55

Я так розумії, по темам які обговорюються, основні учасники форуму вже отримали свої депозити.
А хто допоможе з таким питанням: депо 38 тис.грн. Його віддадуть зразу чи частинами?
i.s.k.r.a.

Повідомлення Додано: Пон 07 гру, 2009 15:13

i.s.k.r.a. написав:Я так розумії, по темам які обговорюються, основні учасники форуму вже отримали свої депозити.
А хто допоможе з таким питанням: депо 38 тис.грн. Його віддадуть зразу чи частинами?

Всё будет зависеть от Вашего желания...Можете забрать все и сразу,а захотите - частями,что бы продлить удовольствие :D
avax

Подякував: 46 раз.
Подякували: 148 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 07 гру, 2009 15:39

До 150 000 грн - сразу
cardinal

#<1 ... 147148149150151 ... 237>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти