sasza написав:А сколько тогда можно снять с одного подхода к банкомату, если их всего можно сделать 5 раз?
вчера снимала в банкомате 3000 за один раз (Чернигов)
|
|
![]() ukrprombank
Вот я тоже не понимаю. Охранник вынес заполнить уже напечатанный бланк (я бы спросила, но сегодня был другой). Но мне сказали - это заявление возьмут и назначат время, чтобы прийти. Главное было заполнить ФИО и идентификационный номер, чтобы они нашли договор. И - позвонят и скажут, когда прийти. Ну а сегодня все наоборот и я все придумала. В принципе, раз проценты капают, хоть и Укрпромовские, а не Родовидовские, то я не буду в такой мороз выстаивать очередь. Пойду, когда все успокоится. ![]()
Завидую Вашему оптимизму ![]() Что-то будет с самим Родовидом после января?...
![]() Панікерів та крикунів пропоную перенести у чергу на 2015 рік.
Власний досвід: 1. Мав три договори (один - до вересня 2010 року, два - до 2011 року). 2. Записався на 22 грудня на 16-00. Прийняли о 16-10. Назвав ідентифікаційний код - зразу комп"ютер дав інформацію про всі договори та точні суми. 3. Один договір на 50 000 грн. переоформили на 6 місяців (22 %), два договори я об"єднав в один (100 000 грн.) на 1 рік під 24% річних. Все - з помісячною виплатою відсотків. 4. Проценти з 16 листопада по 22 грудня НАРАХОВАНІ і скинуті на НОВУ картку (Можна отримати вже 23 грудня після обіду). Ніяких втрат "за місяць", про які тут писали, немає. 5. Оформлено купу документів, в тому числі заяви про припинення договору з Укрпромбанком, про переведення коштів в Родовідбанк, про подальше зарахування процентів на картковий рахунок. Так зроблено за кожним з договорів. Дівчина працювала впевненно та кваліфіковано. 6. Вся операція (три договори) зайняла 1 годину. Так навіщо тут кричати та верещати? Ви самі б зробили краще? Подивіться на себе у дзеркало. Ще раз повторюю те, що писав раніше (дехто аж зеленів за ці слова і тупотів ногами): кому не подобається - будь ласка - квиток до Єревану та розкажіть про своє тупотіння панам Пумбахчану та Солтусу, вони запросять БЕЗ ЧЕРГИ, БЕЗ ПАСПОРТУ, БЕЗ ДОКУМЕНТІВ в найкращий ресторан Єревану "JAZZVE", вислухають уважно, пригостять хашламою та мацою, витягнуть з кишені Ваші гроші і зразу віддадуть - ну так просто.... А тут - так все погано: електронна реєстрація - погано, не подобається! Ввели "живу чергу" - не подобається! Нові картки видають - не подобається! Проценти пропонують більші, ніж в інших банках, - не подобається! Дівчата приймають нас, грипозних, кашляючих, без карток Укрпромбанку, без паспортів, без ідентифікаційних кодів, без голови на плечах, а тільки з перекошенним обличчам і пробують вирішити ВСІ питання - не подобається! Все погано! І дівчата не подобаються! І ручки у них пишуть не тим кольором! Висновок: Квиток на Єреван! ![]() І ще - інформація для новачків з власного досвіду.
1. Якщо Ви не отримали нараховані Укпромбанком відсотки за листопад - прийдіть у відділення з паспортом, кодом та своїми картками Укрпромбанку - Ваші відсотки ніде не поділися і в той же день виплачуються через касу Родовідбанку. Мені всі відсотки за листопад виплатили ще на початку грудня. 2. Якщо Ви за останній час змінили паспорт - у відділенні прямо пишете заяву (дають спецбланк) про зміну паспорту, чекаєте 15-20 хвилин відповіді (внесення змін у реєстрі вкладників) з Києва, все продовжується з Новими паспортними даними. 3. Якщо у Вас не вклеєна у паспорт фотокартка у 25 років або у 45 років - такий паспорт є недійсними - не псуйте собі і робітникам Родовідбанку нерви - ідіть у міліцію та виправляйте паспорт. Не бачів у відділенні проблем, якщо людина приходила як людина - паспорт+код+картки Укпромбанку+договори Укрпромбанку (при переоформленні)+ додатки до договорів (якщо були). Бачив проблеми: зміна паспорту (як у мене), прийшли без карток Укрпромбанку, прийшли без договорів, прийшли за "іншу особу", прийшли з простроченою довіренністтю. Підготуйте всі документи і не майте проблем. А черги - є черги....що ж зробиш.....Забули, як за туфлями "Цебо" та сірійськими трусами по пів-дня стояли? 4. Якщо договір з Укрпромбанком закінчується у січні - пораджу зараз не смикатися (все ж таки черги та мороз), прийдіть у січні - ніде Ваші гроші і відсотки не подінуться.... Відповідаю на запитання Alex__nk: "Завидую Вашему оптимизму. Что-то будет с самим Родовидом после января?..." - Від Вас залежить! Про це ще в Бібілії написано. ![]()
Все может и было бы так хорошо поставлено, если бы банда Родовида не пользовалась деньгами с "Впевнености" незаконно больше года..... Что-то вы об этом совсем позабыли.... Наверное, мотивация есть)))
![]() Ярослав84
Щось я не розумію: як це Родовід міг користуватись віртуальними грошима Укрпромбанку? ![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор
|
|