|
Кредитпромбанк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Чет 16 тра, 2013 08:57
Кармелюк написав: Watcher написав: Кармелюк написав: Наприклад, в мене був договір на 18 місяців під 10%. Нічого подібного в Дельті зараз немає.
Так це не має значення, що в Дельті немає таких умов! Для переоформлення на Дельту це ні на що не вплине: вам дають такі самі умови, що у вас і були у Кредитпромі, але тільки на той строк, що залишився. У мене вклад як був під 9,9 у долларах, так і залишився з помісячними виплатами. Залишалось до кінця строку 4 місяці, от на ці 4 місяці вклад і переоформили, але вже з Дельтою. Старий договір втратив чинність, а новий набрав чинності на умовах старого.
То Ви хочете сказати, що мене нагло обдурили? На сайті Дельти я подібного не знайшов, у відділенні на моє прохання оформити під максимальний процент на будь-який термін знайшли максимум 9% на рік (та я й сам їх папери з процентами по депозитах, які лежали у економіста уважно подивився).
Зато у вас стандартное дельтовское депо. А у тех кому оставили прежние условия- может это индивидуальные умови ???? Попадут ли под фонд гарантирования в случае чего? Из-за разницы в 1% есть ли смысл начинать войну?
-
VLADPn
-
-
- Подякував: 217 раз.
- Подякували: 336 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 тра, 2013 10:22
VLADPn написав:Зато у вас стандартное дельтовское депо. А у тех кому оставили прежние условия- может это индивидуальные умови ???? Попадут ли под фонд гарантирования в случае чего? Из-за разницы в 1% есть ли смысл начинать войну?
Та я й не планував починати війну. Просто більше 500 доларів на дорозі не валяються, а головне надто незатишно почувати себе обдуреним.
-
Кармелюк
-
1
-
- Подякував: 237 раз.
- Подякували: 311 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 16 тра, 2013 10:26
ушел из ПИБа написав:Можна достроково розірвати і укласти новий через ІБ - там максимум 9,75
Гарна пропозиція. Дякую.
-
Кармелюк
-
1
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 16 тра, 2013 12:50
Watcher написав: Кармелюк написав: Наприклад, в мене був договір на 18 місяців під 10%. Нічого подібного в Дельті зараз немає.
Так це не має значення, що в Дельті немає таких умов! Для переоформлення на Дельту це ні на що не вплине: вам дають такі самі умови, що у вас і були у Кредитпромі, але тільки на той строк, що залишився. У мене вклад як був під 9,9 у долларах, так і залишився з помісячними виплатами. Залишалось до кінця строку 4 місяці, от на ці 4 місяці вклад і переоформили, але вже з Дельтою. Старий договір втратив чинність, а новий набрав чинності на умовах старого.
Таки має значення! Ось фрагмент моєї переписки на гілці Дельти: Delta official написав: Шановний Кармелюк, клієнтам, які мають можливість оформити вклади серії «Акційний», було надіслано спеціальні листи-запрошення по пошті (рекомендованим листом), а також було здійснено телефонний дзвінок працівником відділення Кредитпромбанку. Для інших категорій діючих вкладників Кредитпромбанку, які не потрапили до вибірки щодо розміщення спеціальних вкладів серії «Акційний», є можливість достроково розірвати договір вкладу без втрати нарахованих процентів та переоформити всю суму вкладу на депозитний вклад «7 років разом з Дельта Банком» або «Найкраща пропозиція в Кредитпромбанку». Згідно умов оформлення вкладу «Найкраща пропозиція в Кредитпромбанку» відсоткова ставка на 370 днів складає 9%. Дякуємо за запитання! Кармелюк: Чим далі, тим цікавіше! А які умови були потрібні, щоб потрапити "до вибірки щодо розміщення спеціальних вкладів серії «Акційний». Якщо сума депозиту, то я думаю у банку не так вже і багато вкладників із такою сумою, яка була у мене (та й у дружини теж).Володію статистикою відносно розмірів депозитів клієнтів, бо сам банкір із стажем понад чверть століття. Шановний Кармелюк, вклади серії «Акційний» - це спеціальна адресна пропозиція виключно для вкладників ПАТ «Кредитпромбанк», у яких в період із серпня 2013р. по березень 2014р. (включно) закінчується діючий договір строкового банківського вкладу (депозиту) з певними параметрами, які потрапили до спеціальної вибірки, котра була сформована Банком в односторонньому порядку. Дякуємо за інтерес до продуктів Банку!
-
Кармелюк
-
1
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 16 тра, 2013 14:02
ушел из ПИБа написав: Поповнення залишили?
В моєму старому договорі немає поповнення, як і в новому, та воно мені й так не потрібно, оскільки сумма дуже велика і нести гроші у той самий банк не мало ніякого сенсу.
-
Watcher
-
-
- Подякував: 219 раз.
- Подякували: 485 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 тра, 2013 17:43
KPB_Inform
В субботу можно по всем отделениям переоформить депозит в у.е на Дельту?
-
Ratatui
-
-
- Подякував: 119 раз.
- Подякували: 737 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 тра, 2013 20:18
Отримав лист щастя. Пропонують переоформитись на акційний депозит, 120днів, 9,9%
-
Frei
-
-
- Подякував: 506 раз.
- Подякували: 539 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 тра, 2013 22:30
ушел из ПИБа написав:Отримав лист щастя. Пропонують переоформитись на акційний депозит, 120днів, 9,9%
Что-то вы поздно получили. А до какого числа предлагают переоформить?
-
Ratatui
-
-
- Подякував: 119 раз.
- Подякували: 737 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 тра, 2013 23:41
Ratatui написав: ушел из ПИБа написав:Отримав лист щастя. Пропонують переоформитись на акційний депозит, 120днів, 9,9%
Сам было хотел спросить, но потом передумал. Вариант до 20го мая, включительно. 99.99%
-
лень пароль искать
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 17 тра, 2013 00:12
лень пароль искать написав: Ratatui написав: ушел из ПИБа написав:Отримав лист щастя. Пропонують переоформитись на акційний депозит, 120днів, 9,9%
Сам было хотел спросить, но потом передумал. Вариант до 20го мая, включительно. 99.99%
До 20мая
-
Frei
-
-
- Подякував: 506 раз.
- Подякували: 539 раз.
-
-
Профіль
-
-