|
Кредитпромбанк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: П'ят 14 гру, 2012 10:02
darmet написав: vasyatko написав: fedot написав:ну 5-ти значная в баксах - это может быть и 11к баксов = 88к деревянных
Перепитав хлопця, сума в кілька разів більша ФГВФО, у нього просто спрацювала автолонгація, а до відділення сходити та перекласти на більш смачну ставку було ліньки (відділення в 2 хвилинах від робочого місця, черг нема). От за що я завжди хаяв усі акції КПБ, це те, що вони створюють роботу і собі і вкладникам. Хочеш отримати смачненьке? Припрись до банку.
ИМХО. Все же напрасно он вылез за рамки Фонда. За чрезмерное доверие иногда платить приходится тоже чрезмерно. 
Возможно предложен индивидуальный сочный процент?
-
Ratatui
-
-
- Подякував: 119 раз.
- Подякували: 737 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 гру, 2012 10:45
Ratatui написав:Возможно предложен индивидуальный сочный процент?
Наче ні, стандартні надбавки за "лояльність", які може отримати будь хто. Каже в нього в цій сумі більша частина це відсотки з інших КПБ-шних вкладів.
-
vasyatko
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 34 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 гру, 2012 11:35
Кармелюк написав:можна Вам задати одне питання: я бачу, що Ви забрали кошти з депозиту в Форумі і намагаєтесь забрати в Кредитпромі. Це пов*язано з якоюсь покупкою чи готуєтесь до банкрану? Якщо вважаєте питання некоректним - не відповідайте, я не ображатимусь. Просто для себе я ще не виріщив чи вже потрібно готуватись до банкрану. Достроково договори не розриваю, а перші строкові термін яких спливає з*являться тільки в кінці першої декади січня наступного року. От тоді й прийматиму рішення, але цікаво як форумчани для себе вирішують це питання і чи думають над ним взагалі.
Звісно, питання не до мене, але не зміг пройти мовчки через співпадіння.  Я теж забрав кошти з Форуму та Кредитпрому. Тримав там доларові депо розміром до встановленого ФГВФО. Два з половиною та два роки. Дочекався термінів повернення. Переніс в інші банки, які вважаю більш стійкими на сьогодні. Причина - зміна власників. Я - з числа дуже консервативних вкладників, у мене страх зазвичай перемагає жадібність Вклад у КПБ був у мене самим ризиковим і забрати його вирішив ще влітку, коли вперше прочитав про можливу зміну власників. А банком цілком задоволений і бажаю йому успіхів і процвітання!
-
Art_m
-
-
- Подякував: 84 раз.
- Подякували: 55 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 гру, 2012 11:37
Art_m написав: Кармелюк написав:. Дочекався термінів повернення. Переніс в інші банки, які вважаю більш стійкими на сьогодні. Причина - зміна власників. Я - з числа дуже консервативних вкладників, у мене страх зазвичай перемагає жадібність Вклад у КПБ був у мене самим ризиковим і забрати його вирішив ще влітку, коли вперше прочитав про можливу зміну власників. А банком цілком задоволений і бажаю йому успіхів і процвітання!
если не секрет, какие на Ваш взгляд более устойчивые банки?
-
kykycb
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 14 гру, 2012 11:46
kykycb написав: Art_m написав: Кармелюк написав:. Дочекався термінів повернення. Переніс в інші банки, які вважаю більш стійкими на сьогодні. Причина - зміна власників. Я - з числа дуже консервативних вкладників, у мене страх зазвичай перемагає жадібність Вклад у КПБ був у мене самим ризиковим і забрати його вирішив ще влітку, коли вперше прочитав про можливу зміну власників. А банком цілком задоволений і бажаю йому успіхів і процвітання!
если не секрет, какие на Ваш взгляд более устойчивые банки?
Я не хочу здесь их называть поименно, да и мой личный выбор обусловлен не только объективными причинами. Рекомендую Вам список квестора, первую дюжину (они там). Это ветка "Байки про банки", здесь обсуждают КПБ.
-
Art_m
-
-
- Подякував: 84 раз.
- Подякували: 55 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 гру, 2012 14:56
Сегодня закончился депо в баксе 3т. - вчера перезвонили, как обычно, - сказал, что заберу. Сегодня забрал без проблем и уговоров и лишних слов. / Обл. центр в центре страны.
-
Anjus
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 гру, 2012 16:14
Сегодня закончился депо - евро (15т). Отдали без проблем. Где-то четверть оставил под 9% на три месяца. Остальное диверсифицировал... Открыл еще $ на 3 месяца под 12% (соточку пока), "основной состав" на подходе... В банке с 2008г. Банк пока ни разу не подводил (ну и я его тоже...). Место проиходящих событий - "крупный" районный центр. Кажется мне, что проблемы о которых здесь пишут, прямо пропорциональны размеру населенных пунктов... Беда больших городов - темп жизни, люди "шалеют"... PS: Очень надеюсь на продолжение сотрудничества с банком, мне с ним до сих пор было хорошо...
-
mr_way
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 20 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 гру, 2012 16:45
mr_way написав:Сегодня закончился депо - евро (15т). Отдали без проблем. Где-то четверть оставил под 9% на три месяца. Остальное диверсифицировал... Открыл еще $ на 3 месяца под 12% (соточку пока), "основной состав" на подходе... В банке с 2008г. Банк пока ни разу не подводил (ну и я его тоже...). Место проиходящих событий - "крупный" районный центр. Кажется мне, что проблемы о которых здесь пишут, прямо пропорциональны размеру населенных пунктов... Беда больших городов - темп жизни, люди "шалеют"... PS: Очень надеюсь на продолжение сотрудничества с банком, мне с ним до сих пор было хорошо...
Слушайте на счет евро... Мне было сказано в ЦО и в нескольких центральных отделениях столицы что забрать в Киеве евро даже 5000 - нереально, так как евро в отделениях просто не бывает, подкрепление им не дают а народ тоже не почти приносит его на депо. 15к евро .... в обласном центре отдали без проблем.... где они наколядовали??? просто не верится... Так вы их забрали -или судя из вашего сообщения переложили или как вы выражаетесь у них же и "диверсифицировали"???? это же совсем разные вещи...
-
Lisichka_ua
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 12 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 гру, 2012 16:51
Lisichka_ua Как бы не новизна, но отделение может купить нальную валюту в отделения другого банка.
-
cardoso
-
-
- Подякував: 216 раз.
- Подякували: 69 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 гру, 2012 17:21
Lisichka_ua написав: mr_way написав:Сегодня закончился депо - евро (15т). Отдали без проблем. Где-то четверть оставил под 9% на три месяца. Остальное диверсифицировал... Открыл еще $ на 3 месяца под 12% (соточку пока), "основной состав" на подходе... В банке с 2008г. Банк пока ни разу не подводил (ну и я его тоже...). Место проиходящих событий - "крупный" районный центр. Кажется мне, что проблемы о которых здесь пишут, прямо пропорциональны размеру населенных пунктов... Беда больших городов - темп жизни, люди "шалеют"... PS: Очень надеюсь на продолжение сотрудничества с банком, мне с ним до сих пор было хорошо...
Слушайте на счет евро... Мне было сказано в ЦО и в нескольких центральных отделениях столицы что забрать в Киеве евро даже 5000 - нереально, так как евро в отделениях просто не бывает, подкрепление им не дают а народ тоже не почти приносит его на депо. 15к евро .... в обласном центре отдали без проблем.... где они наколядовали??? просто не верится... Так вы их забрали -или судя из вашего сообщения переложили или как вы выражаетесь у них же и "диверсифицировали"???? это же совсем разные вещи...
Опять сотрудники банка здесь пишут?
-
hxbbgaf
-
-
- Подякував: 1677 раз.
- Подякували: 2371 раз.
-
-
Профіль
-
-