Кредитпромбанк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 410411412413414 ... 532>

ОЦЕНИТЕ обслуживание в этом Банке (или его филиале) и ОБОСНУЙТЕ свою оценку.

Кредитпромбанк - БАНКРОТ 3.1 5 417
1 - ОЧЕНЬ ПЛОХО. Нахамили и т.п.
30%
124
2 - ПЛОХО. Некомпетентно.
9%
38
3 - УДОВЛЕТВОРИТЕЛЬНО. Хотелось бы лучше.
9%
39
4 - НОРМАЛЬНО. Как и должно быть.
26%
110
5 - ОТЛИЧНО. Очень понравилось.
25%
106
Всього голосів : 417
Повідомлення Додано: П'ят 14 гру, 2012 10:02

darmet написав:
  vasyatko написав:
  fedot написав:ну 5-ти значная в баксах - это может быть и 11к баксов = 88к деревянных

Перепитав хлопця, сума в кілька разів більша ФГВФО, у нього просто спрацювала автолонгація, а до відділення сходити та перекласти на більш смачну ставку було ліньки (відділення в 2 хвилинах від робочого місця, черг нема).
От за що я завжди хаяв усі акції КПБ, це те, що вони створюють роботу і собі і вкладникам. Хочеш отримати смачненьке? Припрись до банку.

ИМХО. Все же напрасно он вылез за рамки Фонда. За чрезмерное доверие иногда платить приходится тоже чрезмерно. :(

Возможно предложен индивидуальный сочный процент?
Ratatui

Подякував: 119 раз.
Подякували: 737 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 гру, 2012 10:45

Ratatui написав:Возможно предложен индивидуальный сочный процент?

Наче ні, стандартні надбавки за "лояльність", які може отримати будь хто. Каже в нього в цій сумі більша частина це відсотки з інших КПБ-шних вкладів.
vasyatko

Подякував: 13 раз.
Подякували: 34 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 гру, 2012 11:35

Кармелюк написав:можна Вам задати одне питання: я бачу, що Ви забрали кошти з депозиту в Форумі і намагаєтесь забрати в Кредитпромі. Це пов*язано з якоюсь покупкою чи готуєтесь до банкрану? Якщо вважаєте питання некоректним - не відповідайте, я не ображатимусь. Просто для себе я ще не виріщив чи вже потрібно готуватись до банкрану. Достроково договори не розриваю, а перші строкові термін яких спливає з*являться тільки в кінці першої декади січня наступного року. От тоді й прийматиму рішення, але цікаво як форумчани для себе вирішують це питання і чи думають над ним взагалі.

Звісно, питання не до мене, але не зміг пройти мовчки через співпадіння. :) Я теж забрав кошти з Форуму та Кредитпрому. Тримав там доларові депо розміром до встановленого ФГВФО. Два з половиною та два роки. Дочекався термінів повернення. Переніс в інші банки, які вважаю більш стійкими на сьогодні. Причина - зміна власників. Я - з числа дуже консервативних вкладників, у мене страх зазвичай перемагає жадібність :D
Вклад у КПБ був у мене самим ризиковим і забрати його вирішив ще влітку, коли вперше прочитав про можливу зміну власників. А банком цілком задоволений і бажаю йому успіхів і процвітання!
Art_m

Подякував: 84 раз.
Подякували: 55 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 гру, 2012 11:37

Art_m написав:
  Кармелюк написав:. Дочекався термінів повернення. Переніс в інші банки, які вважаю більш стійкими на сьогодні. Причина - зміна власників. Я - з числа дуже консервативних вкладників, у мене страх зазвичай перемагає жадібність :D
Вклад у КПБ був у мене самим ризиковим і забрати його вирішив ще влітку, коли вперше прочитав про можливу зміну власників. А банком цілком задоволений і бажаю йому успіхів і процвітання!

если не секрет, какие на Ваш взгляд более устойчивые банки?
kykycb

Повідомлення Додано: П'ят 14 гру, 2012 11:46

kykycb написав:
  Art_m написав:
  Кармелюк написав:. Дочекався термінів повернення. Переніс в інші банки, які вважаю більш стійкими на сьогодні. Причина - зміна власників. Я - з числа дуже консервативних вкладників, у мене страх зазвичай перемагає жадібність :D

если не секрет, какие на Ваш взгляд более устойчивые банки?

Я не хочу здесь их называть поименно, да и мой личный выбор обусловлен не только объективными причинами. Рекомендую Вам список квестора, первую дюжину (они там). Это ветка "Байки про банки", здесь обсуждают КПБ.
Art_m

Подякував: 84 раз.
Подякували: 55 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 гру, 2012 14:56

Re: Кредитпромбанк

Сегодня закончился депо в баксе 3т. - вчера перезвонили, как обычно, - сказал, что заберу. Сегодня забрал без проблем и уговоров и лишних слов. / Обл. центр в центре страны.
Anjus

Подякував: 2 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 гру, 2012 16:14

В защиту Кредитпромбанк-а...

Сегодня закончился депо - евро (15т). Отдали без проблем. Где-то четверть оставил под 9% на три месяца. Остальное диверсифицировал...
Открыл еще $ на 3 месяца под 12% (соточку пока), "основной состав" на подходе...
В банке с 2008г. Банк пока ни разу не подводил (ну и я его тоже...).
Место проиходящих событий - "крупный" районный центр. Кажется мне, что проблемы о которых здесь пишут, прямо пропорциональны размеру населенных пунктов... Беда больших городов - темп жизни, люди "шалеют"...
PS: Очень надеюсь на продолжение сотрудничества с банком, мне с ним до сих пор было хорошо...
mr_way

Подякував: 9 раз.
Подякували: 20 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 гру, 2012 16:45

mr_way написав:Сегодня закончился депо - евро (15т). Отдали без проблем. Где-то четверть оставил под 9% на три месяца. Остальное диверсифицировал...
Открыл еще $ на 3 месяца под 12% (соточку пока), "основной состав" на подходе...
Место проиходящих событий - "крупный" районный центр. Кажется мне, что проблемы о которых здесь пишут, прямо пропорциональны размеру населенных пунктов... Беда больших городов - темп жизни, люди "шалеют"...
PS: Очень надеюсь на продолжение сотрудничества с банком, мне с ним до сих пор было хорошо...

Слушайте на счет евро...
Мне было сказано в ЦО и в нескольких центральных отделениях столицы что забрать в Киеве евро даже 5000 - нереально, так как евро в отделениях просто не бывает, подкрепление им не дают а народ тоже не почти приносит его на депо.
15к евро .... в обласном центре отдали без проблем.... где они наколядовали??? просто не верится...
Так вы их забрали -или судя из вашего сообщения переложили или как вы выражаетесь у них же и "диверсифицировали"???? это же совсем разные вещи...
Lisichka_ua

Подякував: 4 раз.
Подякували: 12 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 гру, 2012 16:51

Lisichka_ua
Как бы не новизна, но отделение может купить нальную валюту в отделения другого банка.
cardoso

Подякував: 216 раз.
Подякували: 69 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 гру, 2012 17:21

Lisichka_ua написав:
  mr_way написав:Сегодня закончился депо - евро (15т). Отдали без проблем. Где-то четверть оставил под 9% на три месяца. Остальное диверсифицировал...

Слушайте на счет евро...
Мне было сказано в ЦО и в нескольких центральных отделениях столицы что забрать в Киеве евро даже 5000 - нереально, так как евро в отделениях просто не бывает, подкрепление им не дают а народ тоже не почти приносит его на депо.
15к евро .... в обласном центре отдали без проблем.... где они наколядовали??? просто не верится...
Так вы их забрали -или судя из вашего сообщения переложили или как вы выражаетесь у них же и "диверсифицировали"???? это же совсем разные вещи...

Опять сотрудники банка здесь пишут?
hxbbgaf

Подякував: 1677 раз.
Подякували: 2371 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 410411412413414 ... 532>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему