Кому верить

|
|
![]() Смена валюты?На сайте написано курс НБУ. В отделении говорят - как в обменке на дату смены.
Кому верить ![]() ![]()
![]() ![]() Картка під депо долар-гривняКартковий рахунок під депо в двох валютах долар-гривня.
В тарифах не знайшов безготівкове поповнення зовнішнє. За захід гривні чи є комісія? ![]()
![]() Уважаемый клиент! Фраза из сайта, где описаны условия депозитной акции "Финансовая панацея" - "за курсом НБУ станом на дату розірвання договору" подразумевает исспользования курса в рассчете суммы, на которою должен быть оформлен вклад после смены валюты, а именно - не менее 90% от предыдущено. Что касается курса по которому будет проходить операция покупки-продажи валюты, то он равен коммерческому курсу Банка на день осуществления сделки.
![]() Дякую за відповідь. Не дочитав до кінця тарифів. Дійсно 0,75% пункт 7.1.1. І ще мене зацікавило, що залишок в рідному банкоматі безкоштовно можна подивитись лише раз в місяць. За всі інші рази слід платити 50 коп. Вже і на цьому хочете заробляти пару копійок? ![]() А ще мене смущає пункт Супроводження КР. 1.Ще якщо закрити депо у Вас і не закривати картковий рахунок під депо і забути про нього то через 3 роки Ви будете вимагати 100 гривень. ![]() 2. І ще, якщо термін дії картки закінчився, то через 3 місяці ще слід платити за кожен місяць по 5 грн якщо нова картка не отримана. Дійсно, фантазія за що здерти грошенят, розгулялася. ![]() Але ж це напевне розроблялось в тяжкі часи падіння в прірву. Микола Лагун і його партнер Каргіл підставили плече. Витягнули з безодні. Так може слід більш на Дельтівські стандарти тарифів зорієнтуватися? Нє, мені Ваші тарифи не дуже подобаються. ![]()
|
|