|
Кредитпромбанк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: П'ят 25 січ, 2013 14:49
cardoso написав: tatop написав:1.Ще якщо закрити депо у Вас і не закривати картковий рахунок під депо і забути про нього то через 3 роки Ви будете вимагати 100 гривень.
Можливо й більше ніж 100 гривень, тому що за 3 роки тарифи зміняться не один раз. Там де було "не тарифікується" може появитися конкретна цифра. І т.д. і т.п. Все це без згоди, тому що в генеральному договорі підмахнули, що згодні.
Ще не підмахнув. Тільки тарифи вивчаю. А вони не дуже.
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 25 січ, 2013 15:05
cardoso написав: TDK написав:Кажется, банк не имеет права изменить ставку действующего депозита в одностороннем порядке согласно закона.
Может. Если в договоре предусмотрен порядок изменения ставки, вкладчик подписал - то считается, что такое изменение условий договора обоюдное, согласованное.
Тобто на Цивільний Кодекс чхати хотіли? Ясненько, добре що попередили, в такий банк ні ногою.
-
Mirax
-
-
- Подякував: 872 раз.
- Подякували: 876 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 25 січ, 2013 15:08
ALEX66 написав:Можно ли оформить карту под выплату %% по депозиту ? Стоимость оформления ? Снятие гривны ( %% по депо ) с этой карты в банкоматах Атмосферы - без комиссии ?
Да, такая возможность есть. С тарифами Вы сможете ознакомиться на сайте "Кредитпромбанка": h t t p : / / w w w . k r e d i t p r o m b a n k . c o m (без пробелов) / Частным клиентам / Платежные карты / Выбор карты / Платежные карты Visa и MasterCard для вкладчиков
-
KPB_Inform
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 25 січ, 2013 15:12
Mirax написав: cardoso написав: TDK написав:Кажется, банк не имеет права изменить ставку действующего депозита в одностороннем порядке согласно закона.
Может. Если в договоре предусмотрен порядок изменения ставки, вкладчик подписал - то считается, что такое изменение условий договора обоюдное, согласованное.
Тобто на Цивільний Кодекс чхати хотіли? Ясненько, добре що попередили, в такий банк ні ногою.
Уважаемые клиенты! Изменения и дополнения Договора вносятся по согласию Сторон путем заключения док-та в письменной форме.
-
KPB_Inform
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 25 січ, 2013 15:32
KPB_Inform
Понятно, что в случае увеличения процентной ставки по уже действующему депозиту клиент полностью согласен и готов подписать допсоглашение к договору, а вот как предусмотрено банком понижение процентной ставки по действующему депозитному договору? Какой клиент подпишет такое допсоглашение? Какова здесь процедура, если она прописана в договорах под акционные 26% ? У кого есть заключенные договора, поделитесь информацией.
-
John Johnson
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 70 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 25 січ, 2013 15:35
tatop написав: KPB_Inform написав: tatop написав:Картковий рахунок під депо в двох валютах долар-гривня. В тарифах не знайшов безготівкове поповнення зовнішнє. За захід гривні чи є комісія?
Шановний клієнт! Комісія за безготівкове поповнення складатиме - 0,75% від суми.
Дякую за відповідь. Не дочитав до кінця тарифів. Дійсно 0,75% пункт 7.1.1. І ще мене зацікавило, що залишок в рідному банкоматі безкоштовно можна подивитись лише раз в місяць. За всі інші рази слід платити 50 коп. Вже і на цьому хочете заробляти пару копійок? А ще мене смущає пункт Супроводження КР. 1.Ще якщо закрити депо у Вас і не закривати картковий рахунок під депо і забути про нього то через 3 роки Ви будете вимагати 100 гривень. 2. І ще, якщо термін дії картки закінчився, то через 3 місяці ще слід платити за кожен місяць по 5 грн якщо нова картка не отримана. Дійсно, фантазія за що здерти грошенят, розгулялася. Але ж це напевне розроблялось в тяжкі часи падіння в прірву. Микола Лагун і його партнер Каргіл підставили плече. Витягнули з безодні. Так може слід більш на Дельтівські стандарти тарифів зорієнтуватися? Нє, мені Ваші тарифи не дуже подобаються. 
100грн та 5грн списуватимуться в разі наявності такої суми на залишку по картковому поточному рахунку. В разі відсутності такої суми, комісія не списуватиметься. Щодо більш детального роз'яснення тарифів, рекомендуємо Вам звернутися до клієнтської підтримки "Кредитпромбанку": 0 800 507 909
-
KPB_Inform
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 25 січ, 2013 15:39
John Johnson у меня такое было, но не в Кредитпроме. Один раз из Хрещатика пришло письмо. Смысл - с определенного числа они уменьшали проценты с 23 до 20, если я соглашаюсь - это происходит автоматом. Не соглашаюсь - до даты могу подойти и забрать деньги БЕЗ потери начисленых процентов. Причем письмо пришло примерно за месяц до намеченного изменения ставки. У меня оставались три месяца из двадцати, на которые были положены деньги, и я не пошла. Второй раз давно, в Правэксе. Тоже пришло письмо, но там был большой срок впереди. Тогда я пошла и забрала деньги. Без потери процентов.
-
Hella
-
-
- Подякував: 146 раз.
- Подякували: 41 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 25 січ, 2013 15:43
KPB_Inform, розумію, що при наявності. Це коли клієнт зазівається і 3 місяці не буде отримувати нову картку - хай буде готовий, що по 5 гривень будуть відкушувати з рахунку. Може працюю з банками, де взагалі до таких бздур ще не додумались.
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 25 січ, 2013 15:51
Hella написав:John Johnson у меня такое было, но не в Кредитпроме. Один раз из Хрещатика пришло письмо. Смысл - с определенного числа они уменьшали проценты с 23 до 20, если я соглашаюсь - это происходит автоматом. Не соглашаюсь - до даты могу подойти и забрать деньги БЕЗ потери начисленых процентов. Причем письмо пришло примерно за месяц до намеченного изменения ставки. У меня оставались три месяца из двадцати, на которые были положены деньги, и я не пошла. Второй раз давно, в Правэксе. Тоже пришло письмо, но там был большой срок впереди. Тогда я пошла и забрала деньги. Без потери процентов.
Спасибо за Ваш ответ и Ваш опыт, но хотелось бы прочитать процедуру и сроки, прописанные в договорах Кредитпрома.
-
John Johnson
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 70 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 25 січ, 2013 15:57
John Johnson, а ще краще цитати з договорів.
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-