Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Це для тих хто готовий довірити банці більше 2,5 Фонда.
Маю таку нагоду але вибачте поспати у відділенні поки ОДНА менеджер вирішить всі питання інших клієнтів так ще і на одну фізичну касу... Чисто прибалтійська швидкість обслуговування
Схоже на то. Ввімкнув оплату балами і потратив всі бали поки можна, бо наче відзавтра тушать кабінети в Rewards і Більше. І схоже що в Більше 2.0 не буде оплати балами. А взагалі то сумно, кредитка Кредо без Rewards стане ні до чого
Схоже на то. Ввімкнув оплату балами і потратив всі бали поки можна, бо наче відзавтра тушать кабінети в Rewards і Більше. І схоже що в Більше 2.0 не буде оплати балами. А взагалі то сумно, кредитка Кредо без Rewards стане ні до чого
есть и плюсы - закрою Кредо и Креди-Агриколь, вырастет рейтинг ))
Кредобанк змінює методику нарахування бонусів до ставки за вкладами фізичних осіб для клієнтів, що обслуговуються за тарифними пакетами SMART, VIP та ELITE. Зміни впроваджуються з 18 січня 2021 року.
Кредо приколисты, вчера позвонили и говорят - мы оформили вам кредитную картку, лимит 200К, приходите забирайте. Я говорю "а кто вас просил"? Я, например, нет. Я не просил и не заказывал её. Они: банк принял решение одобрить бла-бла-бла. Я такой: ну принял и принял, флаг ему в руки, я забирать не буду, пусть у вас лежит неактивированная. Они: ну тогда мы подаём заявку на аннулирование. Пжлста, говорю. Самостоятельные блин какие. Чувствуют, что я от них уйти хочу, шкура горит
Mavr написав:Кредо приколисты, вчера позвонили и говорят - мы оформили вам кредитную картку, лимит 200К, приходите забирайте. Я говорю "а кто вас просил"? Я, например, нет. Я не просил и не заказывал её. Они: банк принял решение одобрить бла-бла-бла. Я такой: ну принял и принял, флаг ему в руки, я забирать не буду, пусть у вас лежит неактивированная. Они: ну тогда мы подаём заявку на аннулирование. Пжлста, говорю. Самостоятельные блин какие. Чувствуют, что я от них уйти хочу, шкура горит
Ну а что там её аннулировать, если она оформлена лишь в голове у менеджера?