Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
miltador написав:Але той відділ ризиків якийсь сказав виписка з рахунку в PDF їм не подобається, прийшлось йти в банк де ФОП в мене і просити виписку з мокрою печаткою...
Надсилав 2 PDF бо змінював банк - з mono (з ЕЦП) - питань до неї не було. Інша PDF була з УкрСиба - без ЕЦП, з намальованою печаткою - не підійшла, прийшлось йти за випискою з мокрою печаткою.
Хочу застерегти від кредитів на нерухомість у "Кредобанку". Мені було нараховано майже 20000 грн. штрафів по негрошовим зобов'язанням (які я вчасно виконав) і виконано це було "заднім" числом - без попереджень (одразу списали з мого рахунку штрафи за попередні 8 місяців). При цьому банк як на мене поводився неналежним чином: по гарячій лінії на мої питання відповісти не змогли, на перше звернення відповіли поверхнево, на друге взагалі нема відповіді. Мені довелося перекридитуватись для того щоб з мене перестали списувати штрафи. Загалом склалося враження, що в Кредобанку зібралися некомпетентні люди і їм плювати на своїх клієнтів. Тому банк Кредобанк - не рекомендую. Якщо хтось стикався із схожими проблемами і може підказати щось (окрім звернення до НБУ та позову на Кредобанк в суд) для прискорення процесу повернення моїх коштів - прошу допомогти (зв'язок через приватне повідомлення).
setzv написав:Хочу застерегти від кредитів на нерухомість у "Кредобанку". Мені було нараховано майже 20000 грн. штрафів по негрошовим зобов'язанням (які я вчасно виконав) і виконано це було "заднім" числом - без попереджень (одразу списали з мого рахунку штрафи за попередні 8 місяців). При цьому банк як на мене поводився неналежним чином: по гарячій лінії на мої питання відповісти не змогли, на перше звернення відповіли поверхнево, на друге взагалі нема відповіді. Мені довелося перекридитуватись для того щоб з мене перестали списувати штрафи. Загалом склалося враження, що в Кредобанку зібралися некомпетентні люди і їм плювати на своїх клієнтів. Тому банк Кредобанк - не рекомендую. Якщо хтось стикався із схожими проблемами і може підказати щось (окрім звернення до НБУ та позову на Кредобанк в суд) для прискорення процесу повернення моїх коштів - прошу допомогти (зв'язок через приватне повідомлення).
вы в НБУ сами можете написать, если все по датам корректно, но, скорее всего, со стороны банка окажется все чисто (
банк мутным не выглядит, но прискипливым очень, я кредитку таки получил, новую, с лимитом ( старые, говорят, чтобы оставалась без лимита, уже не выдают), но ретроспективно дай Бог чтобы за пару лет отбились затраты на нее (поездка за выпиской с мокрой печатью и т.п.)
Квесторе_поверніться написав:Шо за зобов'язання, якщо не секрет і де вони були прописані?
Прописано в іпотечному договорі, що є обов'язок оформити право власності на предмет іпотеки, після вводу новобудови в експлуатацію - без зазначення термінів виконання. Після вчорашнього допису на цьому форумі банк надав відповідь - кошти будуть повернуті. Таким чином справу вирішено - або форум допоміг, або скоріш за все звернення до НБУ.