Нерухомість у Львові

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1617181920 ... 285>
Повідомлення Додано: Нед 02 вер, 2012 15:31

mju
1 Ви світило цього форуму ?
2 Ваше запитання - єдине яке має право на існування ?
3 Ваше виховання позволяє Вам повчати ?
4 Ви рекламуєте новобудову на Міхновських і тому переживаєте щоб Ваша реклама не загубилась ?
.....
100 . То якого милого Ви пробуєте заставити інших писати про те що тільки Вас цікавить ?

А по суті
1 Різниця в 20% може бути повязана з
а - матеріалами
б - особливостями конструкцій
в - рекламною кампанією яка не має нічого спільного з задекларованою ціною
г - датою (реальною а не задекларованою) введення в експлуатацію
2 Пункт №1 працює тільки в тому випадку , коли ціни знаходяться в діапазоні вище 800 доларів м2
Якщо не дай бог ціна нижче( стосується центральної частини міста або ближнього прицентря ) - це якась різновидність лохотрону
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 02 вер, 2012 17:27

budivelnik
1 ні, тому, напевно, я і не зрозумів вашої першої відповіді.
2 ні, але у відповідь не хочу чути перепалку двох "світил форуму", нащо воно мені?
3 так, дозволяє ("позволяє" - то калька, вуха ріже), викладацька освіта вона така. Тай взагалі мовчати, коли щось не подобається - вважаю дуже поганою рисою.
4 на всеукраїнському форумі у темі з сотнею повідомлень, а сенсу???
...
100 Змусити (так, "заставити" також калька) інших писати про те що я хочу, я не можу. Я задав питання і воно одразу почало тонути перепалці, яка до нього ніякого відношення не має. Так як мені цікава відповідь, я повернув русло в конструктивний бік. Сенсу мені читати, те що мені не цікаво? :wink:

А от далі набагато цікавіше. Ви маєте рацію, як мінімум варто туди зателефонувати і уточнити чи ціна не фейк.
Дякую.
mju

Подякував: 210 раз.
Подякували: 491 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 02 вер, 2012 17:51

mju
Питання перепалки - тут вирішується .... навіть не знаю слова яке не буде різати Ваше чуйне викладацьке вухо , якби Ви були простішою людиною - написав би просто - кнопка/кніпка чи якусь іншу варіацію...
А знаючи що Ви працюєте викладачем .... чогось , можливо цегли ,.... десь - можливо в інституті/університеті - напишу правильно - обєкт прямокутної форми з написом ігнор.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 03 вер, 2012 10:42

Re: Нерухомість у Львові

Хто шукає велику квартиру, поїдьте подивіться оцей варіянт (таун-хауз):
http://www.real-estate.lviv.ua/36432-ho ... a-vul.html
Будинок по вулиці Пасічній (спарений). Загальна площа 300 м.кв. Складається з трьох поверхів (останній мансардний). 0 цикл, штукатурка чистова, всі стяжки на підлозі. Фасад поштукатурений. Земля під садівництво, 3.8 сотих.
Ціна вже впала до $98 000.

http://fotohost.org/images/a13170d7-15kB.jpg
ricardo

Подякував: 333 раз.
Подякували: 71 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 03 вер, 2012 11:20

ricardo если будет такое под Киевом, сразу заберу 8)
ТупУм
Критикан

Подякував: 25 раз.
Подякували: 447 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 03 вер, 2012 14:49

ТупУм написав:ricardo если будет такое под Киевом, сразу заберу 8)

Вони 3 роки тому, здається, теж продавали об’єкт за 270 тис. Так що буде і під Києвом. :-)
ricardo

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 03 вер, 2012 22:51

mju
Щира порада-не опускайтеся до перепалки з "світилом". Його простувата говірка теж ріже моє вухо кандидата наук, але... таке життя, і нема на те ради ;)

А щодо цін на нерухомість-на жаль, форуми на finance.ua тут вам ніяк не допоможуть. Тут т.зв. "дискусія" зводиться до примітивної перепалки між студентами-обвалістами і ріАлторами та мєєстними мегадевелоперами, які демонструють один одному фігури з трьох пальців ... та й по всьому.
Так що звоніть напряму в офіс... і дивуйтеся ;) Все, що я читав тут-це повна фігня порівняно з реальною ситуацією на ринку первинки.
Що можу сказати з власного досвіду. Об"єкти в більш-менш престижних районах стартують від 900-1000 у.о., а в усякому там Рясне-2 можна і за 5600 грн/метр знайти. Тільки кому то задуп"я треба? :) Це, до речі, від одного і того ж забудовника-вищезгаданого "Еко-дому". Тобто район має значення ;)
Також має значення завершеність будівництва-на етапі "каклавану" буде відсотків на 10-20 дешевше, аніж коли вже вигнали коробку. Але ІМХО, купувати віртуальну квартиру на старті будівництва банально невигідно-за той рік, що пройде з етапу старту будівництва до "коробки", Ви заробите ті самі 10-20% на депозиті, та й за гроші будете значно менше переживати ;) Банальний приклад-на старті будівництва на Червоної калини квартири продавали за 6900, місяць тому можна було взяти в "коробці" (завершення будови за 2 місяці) за 7400. 500 грн економії на метрі не вартує додаткового року нервового напруження ;)
Також має значення технологія будівництва-якщо женуть бетонну коробку на сваях, і тільки простір меж тими бетонними сваями заповнюють цеглою, це буде відсотків на 5-10 дешевше, аніж суцільна цегла. Знову ж таки, беру цифри не зі стелі, а виходячи з конкретних цін місячної давності по будинку на Скрипника ("свайний" тип) і Червоної Калини (суцільна цегла).
Ніби все. Отак коротко "своїми словами" (ТМ) :) переказав нинішню ситуацію на основї тої інформації, що володію. Але не сприймайте її за істину в останній інстанції, бо у кожного забудовника свої таргани в голові ;)

ricardo
Райончик, канєшна, глухуватий, але 300 метрів за 100к-це звучить багатообіцяюче ;)
Я думаю, що власник будинку навіть у страшному сні не подумав би, що буде змушений продавати свою мега-буду усього за 98к :) Початкова ціна там напевне стартувала з 200 тисяч, а то й усіх 250 ;)
Nighthawk

Подякував: 89 раз.
Подякували: 397 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 03 вер, 2012 23:21

Nighthawk
Пане найтхок, мені байдужа освіта і вимова, сам не є безгрішний і не проти коли мене виправляють у областях де я профан. Тож задаю питання - що не розумію.
Але не розумію бажання людей потріщати на абстрактні теми (а ля хто в інтернеті розумніший)

Не підкажете, чим суцілна цегла краща ніж бетонна коробка обкладена цеглою?

Мене відверто кажучи ціна будинку дивує.. занадто вже дешево. Може там якісь проблеми є? Але це знову таки варто телефонувати ))

І повністю згоден.. пару сотень, а то й тисяч зелених не варті нервів і турбот чи збудують то житло з вчасно і чи збудують взагалі..
На одному форумі спостерігав микання інвесторів майже збудованого житла і як їх "завтраками" годували... тільки ворогам таке бажаю.
mju

Подякував: 210 раз.
Подякували: 491 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 04 вер, 2012 00:52

mju написав:Не підкажете, чим суцілна цегла краща ніж бетонна коробка обкладена цеглою?

Я не соловейко , але
1 Суцільна цегла - дорожча , але менш надійна ( хоча б по тій простій причині що навантаження в монолітно-каркасній споруді - несе цілий каркас , а в цегляній - кожна окрема цеголка , тому банальний брак 1 штуки - може привести до втрати міцності всієї конструкції)
2 Як правило , в монолітно каркасній споруді , внутрішні заповнення роблять з газо/піно/бетонних блоків або їх різновидів
переваги
а - менша вага
б - чіткіші геометричні розміри ( вони як правило пиляні)
в - кращі теплотехнічні характеристики
д - менша міцність - тут погоди не робить , бо навантаження на себе бере каркас
3 Щодо Рясне-2 , по 700 (5600 грн/м2) купити в готовому будинку там не можна , це соловїні присвисти.
4 По 5600-6000 , можна купити в мене (на 2 км далі від Рясне-2)
5 Питання району з оповіданнями що Сихів кращий від Майорівки , чи Рясне-1,-2 чи Наукової, чи Винник, чи Брюхович і так далі - нехай так оповіданнями і залишаться.
Ті хто живуть в Рясне в 5-точці бачили переваги Сихівського мурашника , а добратись що з Сихова , що з Рясне в центр - на сьогодні однаково добре/погано.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 04 вер, 2012 10:56

Nighthawk написав:Райончик, канєшна, глухуватий, але 300 метрів за 100к-це звучить багатообіцяюче ;)
Я думаю, що власник будинку навіть у страшному сні не подумав би, що буде змушений продавати свою мега-буду усього за 98к :) Початкова ціна там напевне стартувала з 200 тисяч, а то й усіх 250 ;)

Навіть 95000. Зовсім недавно була 135000 :lol:
http://www.real-estate.lviv.ua/33423-ho ... A-vul.html

Супер пропозиція! Зекономлені $45тис. потратьте на облаштування! Терміново продаю 300кв м, збудований для себе в 2011р. Мальовниче місце з карпатським краєвидом, 100 м до вул. Пасічної. Продаю в зв'язку з переїздом. Власник. Більше не торгуюсь! Замість $135 тис. за $95тис. Супер ціна.

Причому, ріелтор навіть не підправила текст власника. 135 - 95 = 40, тобто власник озвучив 90 тис, а пані Христина накинула від себе. Деякі накидують 40-50 тис, тому ринок і стоїть.
Востаннє редагувалось ricardo в Вів 04 вер, 2012 11:13, всього редагувалось 1 раз.
ricardo

Профіль

#<1 ... 1617181920 ... 285>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор