Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Мене практики цікавлять....хтось купляв,продавав?Чи реально без посередників купити?Може хто з власників зараз продає?Сайти подивлюся....потім відпишу.
Козак-характерник Я шукаю. Можете спробувати скористатись послугами маклера - домовитесь на відсоток від заявленої суми. І тоді він для вас буде шукати і торгуватись.. Ще що робить маклер - я не знаю бо сам з ними справи не маю. Спробуйте уточнити. Реально ця гілка корисна тим, що тут іноді випливає інфоормація про проблемні об'єкти. А по інших питаннях - вам мало хто чим допоможе.
mju написав:Козак-характерник Я шукаю. Можете спробувати скористатись послугами маклера - домовитесь на відсоток від заявленої суми. І тоді він для вас буде шукати і торгуватись.. Ще що робить маклер - я не знаю бо сам з ними справи не маю. Спробуйте уточнити. Реально ця гілка корисна тим, що тут іноді випливає інфоормація про проблемні об'єкти. А по інших питаннях - вам мало хто чим допоможе.
І які результати?Було щось цікаве?І які параметри вашого пошуку?
P.S.А ви на цій гілці шукаєте...чи продаєте?Або просто цікавитеся?
Така квартира ніколи не буде коштувати 80 куо. Сама по собі квартира дуже гарна а не з тих "покращених" визволителями з парадним ходом в кухню. Також там проведено гарний ремонт, кондиціонери, замінено комунікації. Це не дешеві пластикові вікна і китайські двері.
galician написав: Така квартира ніколи не буде коштувати 80 куо. Сама по собі квартира дуже гарна а не з тих "покращених" визволителями з парадним ходом в кухню. Також там проведено гарний ремонт, кондиціонери, замінено комунікації. Це не дешеві пластикові вікна і китайські двері.
Подивимося після девальвації на ціни...тоді тільки 50 тис.$ запропонував би...А квартирка гарна...
Продавати можна довго...і ціну тримати....а реально заплатити "живі" бакси мало хто може...А отримати готівку і покласти на депозит краще ніж чекати і платити комунальні...Якщо в когось є пропозиціі на заявлених умовах...у приватні повідомлення.Обовязково з фото.